ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 20 – 26 iunie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 20 – 26 iunie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Transformers: Exterminarea 3D – AVANPREMIERA

Regia: Michael Bay
In rolurile principale: Jack Reynor, Mark Wahlberg
Gen: Acţiune, Aventuri, SF

Durata: 157 minute
Ora: Mi,J: 21:00

Rasa umană încearcă să se refacă după evenimentele din Transformers: Dark of the Moon, iar Autoboţii şi Decepticonii au dispărut cu toţii de pe faţa Pământului. Însă un grup de ingenioşi şi puternici oameni de afaceri şi cercetători, convinşi că este cazul să învăţăm ceva din dramaticele incursiuni pe meleagurile noastre ale Transformerilor, forţează limitele tehnologiei peste ceea ce poate fi controlat – asta în vreme ce Pământul devine centrul de interes al unei străvechi şi puternice ameninţări a Transformerilor.

Cum sa iti dresezi dragonul 2      3D  – PREMIERA

Regia: Dean DeBlois
In rolurile principale: Jonah Hill, Jay Baruchel, Gerard Butler, Kristen Wiig
Durata: 103 minute

Ora: V,L-J: 17:00- dublat, 19:00 – subtitrat
S,D: 11:30(D), 15:30(D), 17:30(S)

Au trecut cinci ani de când vikingii şi dragonii trăiesc în bună pace pe insula Berk. În timp ce prietenii lor se întrec în curse pe dragoni, Sughiţ şi Ştirbul sfârtecă cerurile, călătorind unde nimeni din neamul lor n-a mai ajuns. Una din aventurile lor îi aduce la o peşteră plină de dragoni sălbatici conduşi de un lider misterios, iar pacea este din nou pusă în pericol. Sughiţ şi Ştirbul trebuie iarăşi să lupte pentru ceea ce cred, dându-şi seama că numai împreună au puterea de a schimba o dată pentru totdeauna viitorul oamenilor şi-al dragonilor deopotrivă.

Din greseala impreuna – PREMIERA

Regia: Frank Coraci
In rolurile principale: Adam Sandler, Drew Barrymore
Gen: Comedie
Durata: 116 minute

Ora: V,L-J: 20:30
S,D: 12:30, 19:45, 22:00

După un blind date dezamăgitor, Lauren (Barrymore) speră să nu-l mai revadă niciodată pe Jim (Sandler), dar o încurcătură îi face pe cei doi să se reîntâlnească, împreună cu cele trei fiice ale lui şi cei doi băieţi ai ei, într-o staţiune de lux din Africa de Sud. Provocările vieţii în sălbăticie îi vor determina pe eroi să-şi dea o nouă şansă?

Lindenfeld: O poveste de dragoste – PREMIERA

Regia: Radu Gabrea
In rolurile principale: Victor Rebengiuc, Victoria Cociaş
Gen: Dramă
Durata: 95 minute

Ora: V,L-J: 21:15 TARIF UNIC 10 RON
S,D: 16:30, 22:30

În Frankfurt-ul anului 2005, Ulrich (Ulli) Winkler, preşedintele unei mari companii, vede la televizor un reportaj despre un fost sat săsesc din Banat, astăzi abandonat. Acesta este Lindenfeld, în care Ulli se născuse şi trăise pînă în 1945, cînd cei mai mulţi membri ai comunităţii, inclusiv părinţii săi şi iubita sa de atunci, Helga, au fost deportaţi în lagărele sovietice. Ulli este puternic marcat de imaginile văzute şi de reîntîlnirea accidentală cu o fostă consăteană, care îl anunţă că Helga trăieşte. Bărbatul decide să o reîntâlnească.

Chef

Regia: Jon Favreau
In rolurile principale: Sofía Vergara, Scarlett Johansson, Jon Favreau, John Leguizamo, Emjay Anthony
Gen: Comedie

Durata: 115 minute
Ora: V,L-J: 18:45
S,D: 14:15, 18:15

Chef spune povestea unui bărbat, Cal Casper (Favreau), care îşi pierde postul de chef la un restaurant cunoscut. Pare să fie un dezastru pentru sărmanul Cal, dar alături de fosta soţie (Vergara), un bun prieten (Leguizamo) şi fiul său (Emjay Anthony), eroul încearcă să recreeze visul de a face artă culinară cu ajutorul unui restaurant “mobil”, deschis în remorca unei camionete. Un film emblematic pentru vechea zicală cu şutul în fund şi pasul înainte.

Sub aceeasi stea

Regia: Josh Boone
In rolurile principale: Willem Dafoe, Shailene Woodley, Nat Wolff, Ansel Elgort
Gen: Dramă, Dragoste

Durata: 115 minute
Ora: V,L-J: 16:15
S,D: 11:45, 20:15

Deşi un medicament miraculos i-a prelungit viaţa, Hazel Grace Lancaster, în vârstă de 16 ani, are impresia că de când se ştie a fost “în fază terminală”. Însă atunci când fermecătorul Augustus Waters, suferind şi el de aceeaşi boală cumplită, apare la întâlnirile unui grup de suport unde merge Hazel, povestea fetei va fi complet rescrisă. Spirite înrudite, împărţind acelaşi farmec şi acelaşi simţ al umorului, Hazel şi Gus încep o cursă contra-cronometru în care învaţă ce înseamnă să iubeşti.

Grace of Monaco

Regia: Olivier Dahan
In rolurile principale: Nicole Kidman, Milo Ventimiglia, Paz Vega, Tim Roth
Gen: Biografic, Dramă

Durata: 116 minute
Ora: V,L-J: 18:15
S,D: 15:00

Şase ani au trecut de la nunta care a transformat-o dintr-o regină a Hollywood-ului în membra uneia dintre cele mai iubite familii regale ale Europei. Dar deasupra vieţii aparent fericite a lui Grace de Monaco încep să se adune norii atunci când principatul său devine ţinta atacurilor liderului Franţei, generalul Charles de Gaulle. Filmul lui Olivier Dahan acoperă doi ani din mariajul lui Grace cu prinţul Rainier, explorând atât relaţia din spatele uşilor închise, cât şi imaginea publică a celor doi.

Urma scapa turma

Regia: Seth MacFarlane
In rolurile principale: Amanda Seyfried, Charlize Theron, Liam Neeson, Seth MacFarlane
Gen: Comedie

Durata: 116 minute
Ora: V,L-J: 15:45
S,D: 17:15

Seth MacFarlane îl interpretează pe Albert, un fermier din Vestul Sălbatic care îşi pierde iubita atunci când refuză să ia parte la un duel. Întâlnirea cu o frumoasă cowgirl (Theron) îl va determina să-şi dovedească bărbăţia, mai ales când soţul acesteia, un bandit celebru (Neeson), începe să facă probleme în zonă.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?