ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 20 – 26 iulie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  20 – 26 iulie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Cavalerul negru: Legenda renaşte (The Dark Knight Rises) – AVANPREMIERA

Regia: Christopher Nolan
In rolurile principale: Gary Oldman, Christian Bale, Joseph Gordon-Levitt, Anne Hathaway
Gen: Actiune, Crima, Drama, Thriller
Durata: 165  minute

Orele de difuzare:
Miercuri, Joi: 19:00

Când ofiţerul de poliţie Gordon dă de un complot al cărui scop este acela de a distruge oraşul prin mişcări iniţiate chiar în inima acestuia, Bruce Wayne revine în acţiune drept Batman. În aşteptarea lui se află Selina Kyle şi Bane, un adversar letal a cărui misiune este de a distruge numele şi moştenirea lui Batman.

Ted (Ted) – PREMIERA
Regia: Seth MacFarlane
In rolurile principale: Mark Wahlberg, Mila Kunis, Seth MacFarlane
Gen: Comedie
Durata: 106 minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata, Dumninica: 11:15, 19:15, 21:15
Luni pana Joi: 13:30, 18:00, 20:15, 22:15

Seth MacFarlane, omul din spatele serialului Family Guy, te şochează cu umorul său ireverenţios pe marele ecran: scenarist, regizor şi actor (el este vocea personajului titular), MacFarlane spune povestea lui John Bennett (Mark Wahlberg), un bărbat care vrea cu tot dinandinsul să scape de… ursuleţul lui de pluş, Ted, adus la viaţă de o dorinţă pusă în copilărie. Ajuns la maturitate, John visează la o viaţă normală alături de frumoasa Lori (Mila Kunis), doar că Ted se dovedeşte a fi un obstacol greu de depăşit.

Epoca de gheata 4 – Continenete in deriva 3D (Icew Age 4: Continental Drift)

Regia: Steve Martino, Mike Thurmeier
In rolurile principale: Ray Romano, John Leguizamo, Denis Leary, Queen Latifah
Gen: Animatie, Comedie, Familie
Durata: 89  minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata si Duminica: 11:00(dublat), 13:00(dublat)
18:45(subtitrat), 20:45(subtitrat), 22:30(subtitrat)
Luni pana Joi: 13:00(dublat), 18:45(subtitrat), 20:45(subtitrat), 22:30(subtitrat)

Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei – Manny ,Diego si Sid – pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti. Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.

Caut prieten pentru sfârşitul lumii (Seeking a Friend for the End of the World)

Regia: Lorene Scafaria
In rolurile principale: Steve Carell, Keira Knightley
Gen: Comedie, Drama, Romantic, SF
Durata: 101 minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata, Duminica: 13:45, 17:45, 19:45, 21:45
Luni pana Joi: 17:45, 19:45, 21:45

Un asterioid gigantic este în drum spre Pâmânt, iar încercările de a evita dezastrul au eşuat. În acelaşi timp, căsnicia lui Dodge (interpretat de Steve Carrel, actor premiat cu un Glob de Aur), personajul principal, un vânzător de poliţe de asigurări blajin, eşuează şi ea: atunci când află că sfârşitul lumii soseşte peste fix 21 de zile, soţia lui îl părăseşte pe loc. Dodge este un introvertit care a respectat mereu convenţiile societăţii, dar vecina sa, Penny (interpretata de Keira Knightley) este o persoană expansivă, care nu a ţinut cont niciodată de normele sociale.

Madagascar 3: Fugariti prin Europa 3D ( Madagascar 3)

Regia: Eric Darnell
In rolurile principale: Ben Stiller, Chris Rock, David Schwimmer, Jada Pinkett Smith
Gen: Animatie,Aventuri,  Comedie
Durata: 90  minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata si Duminica: 15:00(dublat), 17:00(subtitrat)
Luni pana Joi: 15:00(dublat), 17:00(subtitrat)

Noua aventură a leului Alex şi-a bunilor săi prieteni, Melman, Marty şi Gloria, va sosi pe marile ecrane în 2012. Ca sa încheie cercul, producătorii sunt convinşi că de această dată Alex va reuşi să ajungă din nou în New York, pentru a-şi relua locul de rege neîncoronat al grădinii zoologice. Şi cine să fie mai potrivit pentru a-i sta alături decât flamboaiantul rege al lemurilor de Madagascar, Julian al nuştiucâtelea?

Uimitorul Om-Paianjen 3D (The Amazing Spider-Man)

Regia: Marc Webb
In rolurile principale: Emma Stone, Andrew Garfield, Martin Sheen, Rhys Ifans
Gen: Actiune, Aventuir
Durata: 138  minute

Orele de difuzare:
Vineri: 11:30, 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Sambata si Duminica: 12:30, 15:00, 17:30, 20:00, 22:30
Luni, Marti: 14:00, 16:30, 19:00, 21:30
Miercuri, Joi:  14:00, 16:30, 22:00

Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de părinţi în copilărie şi lăsat în grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) şi a mătuşii May (interpretată de Sally Field). Ca mulţi alţi tineri de vârsta lui, Peter este în căutarea propriei identităţi. În acelaşi timp, trăieşte prima sa dragoste – cu Gwen Stacy (interpretată de Emma Stone). Împreună, ei descoperă ce înseamnă iubirea şi implicarea într-o relaţie care se dovedeşte a fi plină de secrete.

Oslo, 31 august (Oslo, August 31st)

Regia: Joachim Trier
In rolurile principale: Anders Danielsen Lie, Hans Olav Brenner, Ingrid Olava
Gen: drama
Durata: 95 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:45, 15:45
Luni pana Joi: 13:45, 15:45

Anders îşi va termina în curând tratamentul într-un centru de reabilitare izolat. Unul din paşii din program este să meargă în oraş pentru un interviu legat de obţinerea unui loc de muncă. Dar Anders profită de ocazie şi rămâne în oraş, rătăcind pe străzi şi întâlnindu-se cu prieteni vechi. La 34 de ani, Anders este deştept, frumos şi de familie bună, dar bântuit de toate oportunităţile pe care le-a irosit. E încă tânăr, dar simte că din multe puncte de vedere viaţa i s-a terminat. Până la sfârşitul zilei şi târziu în noapte, fantomele greşelilor din trecut se vor lupta cu şansa dragostei şi posibilitatea unei noi vieţi.

Cine, daca nu noi? (Wer wenn night wir) – TARIF UNIC 7 RON

Regia: Andres Veiel
In rolurile principale: August Diehl, Lena Lauzemis, Alexander Fehling
Gen: Istoric
Durata: 124 minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata si Duminica: 13:30, 16:45
Luni pana Joi: 15:30

Filmul spune o poveste din Germania de Vest, de la începutul anilor ’60: Bernward Vesper (August Diehl) studiază la Tübingen şi participă la seminarul de retorică al lui Walter Jens. Bernward vrea să devină scriitor şi-şi petrece nopţile la maşina de scris. În acelaşi timp, ţine cu tot dinadinsul să-şi apere tatăl, poetul Will Vesper, admirat pe vremuri de nazişti pentru modul în care a promovat ideologia „Sângele şi pământul”. Într-o zi, Bernward o cunoaşte pe Gudrun Ensslin şi între cei doi se înfiripă o relaţie extremă excesivă şi totală, o poveste de dragoste ce transcende suferinţa, familia şi politica.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?