ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 20 – 26 aprilie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  20 – 26 aprilie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Piratii! O banda de neispraviti 3D (Pirates) – PREMIERA

Regia: Peter Lord
In rolurile principale: Salma Hayek, Martin Freeman, Jeremy Piven, Imelda Staunton, Hugh Grant, David Tennant
Gen: Animatie, Aventura, Familie
Durata: 88 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:15, 13:00, 15:00, 17:15
Vineri si de Luni pana Joi: 14:00, 16:00, 18 :00

Căpitanul Pirat are un singur vis: acela de a-şi învinge rivalii, pe Black Bellamy şi Cutlass Liz în competiţia ce are drept recompensă atribuirea titlului de Piratul Anului. Pentru a-şi atinge scopul, împreună cu echipajul său de pierde-vară şi neisprăviţi, el ridică pânzele şi porneşte pe mare. Aventura îi va purta pe eroii noştri de pe liniştita şi exotica insulă Blood Island până pe străzile învăluite în ceaţă ale Londrei din epoca victoriană, unde vor fi nevoiţi s-o înfrunte de diabolica regină, care urăşte piraţii. Pe drum, se împrietenesc cu tânărul om de ştiinţă Charles Darwin, care îi avertizează asupra unui mare pericol care îi pândeşte. Călătoria este lungă şi plină de primejdii, dar şi de ceea ce piraţii îndrăgesc cel mai mult: aventura.

Battleship (Battleship) – PREMIERA

Regia: Peter Berg
In rolurile principale: Rihanna, Alexander Skarsgård, Liam Neeson, Taylor Kitsch
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 132  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 17:15, 22:30
Vineri si de Luni pana Joi: 13:30

Peter Berg (Hancock) e producătorul şi regizorul blockbusterului BATTLESHIP, o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer şi peste pămînt, în lupta pentru supravieţuire a planetei noastre împotriva unei forţe superioare. Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, BATTLESHIP îi are ca protagonişti pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofiţer în marina americană detaşat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, în rolul lui Sam, fizioterapeută şi logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper şi ofiţerul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper şi specialistă în arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper şi Stone, precum şi tatăl lui Sam, amiralul Shane.

Proiectul X (Project X)- PREMIERA

Regia: Nima Nourizadeh
In rolurile principale: Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown
Gen:  Comedie
Durata:88  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:30, 20:45, 22:45
Vineri si de Luni pana Joi: 16:30, 20:45, 22:45

Proiectul  X  redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preţ să-şi câştige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost iniţial una nevinovată: să dăm o petrecere pe care toată lumea o va ţine minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere!

Invincibilii (Intouchable) – PREMIERA

Regia: Olivier Nakache, Eric Toledano
In rolurile principale: François Cluzet, Omar Sy, Audrey Fleurot
Gen: Comedie
Durata: 113 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 21 :30
Vineri si de Luni pana Joi: 22:15

În urma unui teribil accident cu parapanta, Philippe (Francois Cluzet), un artistocrat înstărit, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss (Omar Sy), un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare. Pe scurt, cea mai nepotrivită persoană pentru job.

Undeva la PalilulaPREMIERA
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Silviu Purcărete
In rolurile principale: George Mihăiţă, Răzvan Vasilescu, Constantin Chiriac, Dimeny Aron
Gen: Comedie, Drama
Durata: 145  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14 :30, 19 :45
Vineri si de Luni pana Joi: 19:30, 22 :15

Protagonistul filmului este Serafim, proaspăt absolvent al Şcolii de Medicină, care primeşte repartiţie pe termen scurt la spitalul din Palilula, un orăşel fantomă, pierdut în mijlocul câmpiei valahe. Un sanatoriu-lazaret, spital improbabil, clinică ginecologică într-un loc unde nu se naşte nici un copil. Palilula e un loc unde derizoriul coexistă cu lucruri fermecătoare, iar populaţia din oraş e izolată pentru eternitate în beţie, petreceri şi orgii. Filmul urmăreşte periplul doctorului Serafim prin Palilula, pe perioada mai multor ani şi anotimpuri.

Lumina rece a dimineatii (The Cold Light of Day)

Regia: Mabrouk El Mechri
In rolurile principale: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver
Gen: Actiune,Thriller
Durata: 93  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 17:00, 19:00
Vineri si de Luni pana Joi: 13:45, 15:45, 17:45

Un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri, care porneşte într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht. Nefiind oricum într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionată pentru Will datorită atitudinii extrem de critice a tatălui său, Martin (Bruce Willis). Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică după ce Will pleacă pe ţărm căteva ore. Atunci când revine găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semne clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia în momentul în care începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece; agenţi guvernamentali, care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor.

Toata lumea din familia noastra
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Radu Jude
In rolurile principale: Şerban Pavlu, Mihaela Sîrbu, Sofia Nicolaescu
Gen: Dramă
Durata: 107 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 19:15
Vineri si de Luni pana Joi: 20:00

Toata lumea din familia noastră tratează cu umor povestea tristă a unui tată şi a fiicei lui, care vor să petreacă împreună o vacanţă ca-n rai, însă deocamdată sunt prinşi în iadul relaţiilor de familie de pe pământ. Proiect finanţat de CNC cu 1.006.982 RON în cadrul sesiunii de concurs iunie – iulie 2010?

Titanic 3D (Titanic)

Regia: James Cameron
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet
Gen: Dramă,Romantic,Dragoste
Durata: 194  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11 :00
Vineri si de Luni pana Joi: 16:00

10 aprilie 1912.  Tehnologia furniza un şir de miracole timp de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluţie nesfârşită.  Ce putea să dovedească dominaţia omului asupra naturii decât lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare şi mai luxos obiect în mişcare construit vreodată de om?  Dar peste patru zile şi jumătate, lumea s-a schimbat.  Prima călătorie a „navei viselor” s-a încheiat într-un coşmar care depăşeşte capacitatea de înţelegere, iar credinţa oamenilor în forţa lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganţa, înfumurarea şi lăcomia.

Plăcintă Americană. Din nou pe felie (American Reunion)

Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
In rolurile principale: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 113  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:00, 14:15, 18:30
Vineri si de Luni pana Joi: 14:15, 18:30

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?