ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 2 – 8 martie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 2 – 8 martie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Tatal FantomaPREMIERA
Regia: Lucian Georgescu
In rolurile principale: Marcel Iureş, Mihaela Sîrbu
Gen: Drama
Durata: 90  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:45, 21:15
Vineri si Luni: 18:00, 20:00
Marti, Miercuri si Joi: 20:30, 22:30

Profesorul american Robert Traum îşi ia un concediu de un an şi îmbrăţişează o aventură în strânsă legătură cu trecutul. Întors pe bătrânul continent, Robert încearcă să dezlege misterul originii tatălui şi unchiului său, faimoşii fraţi Traum: Rudolf, un celebru romancier, şi Samuel, odinioară mare gangster la Chicago. În timpul călătoriei sale prin Transilvania, o cunoaşte pe Tania, şefa Arhivelor Bucovinei. Împreună dau de Sami, ultimul prieten al familiei Traum aflat încă în viaţă, proiecţionist la un mic cinema prăfuit de provincie, din care a fost izgonit de către un politician local pus pe căpătuială. În timp ce Robert îl ajută pe Sami să-şi recapete cinematograful, Sami îl ajută să-şi afle originile.

Cronici (Chronicle) – PREMIERA
Regia: Josh Trank
In rolurile principale: Michael B. Jordan, Dane DeHaan, Alex Russell
Gen: Actiune, Drama, SF
Durata: 84  minute

Orele de difuzare:
Sambata: 14:00, 18:00
Duminica: 14 :00, 16:00, 20:00
Vineri si Luni: 14:00, 18:00
Marti si Joi: 22:00
Mi: 14:00, 20:15

Zdrobirea maşinilor doar cu gândul.  Zborul. Dobândirea unei puteri care poate zdrobi un oraş.  Cine nu şi-ar dori acest tip de puteri?   Cine nu şi-ar dori să facă imposibilul?  Ce ai face, întreabă CHRONICLE, dacă ai fi Andrew, Matt sau Steve? Ei sunt trei adolescenţi cu care te poţi identifica, fiecare cu o personalitate distinctă, confruntându-se cu provocări reale generate de viaţa la liceu.  Sunt imperfecţi, stângaci şi puţin nechibzuiţi. Însă ei au descoperit ceva care depăşeşte capacitatea lor – sau a oricărui altcuiva – de înţelegere.  Descoperirea lor le aduce capacităţi telekinetice; în limbaj comun, au superputeri. Pot muta obiecte doar cu gândul, pot zdrobi maşini doar cu puterea voinţei.  Au învăţat să zboare… îndeplinirea celei mai mari dorinţe. Apoi, lucrurile iau o întorsătură nefastă.

Diavolul din tine (Devil Inside) – PREMIERA
Regia: William Brent Bell
In rolurile principale: Fernanda Andrade, Simon Quarterman, Evan Helmuth
Gen: Horror, Thriller
Durata: 87 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 19:45, 21:45
Vineri si de Luni pana Joi: 16:30, 20:45, 22:45

În 1989, operatorii de la urgenţe au primit un apel de la Maria Rossi (Suzan Crowley) care mărturisea că a ucis brutal trei oameni. Întreaga ei viaţă, Isabella Torelli (Fernanda Andrade) a crezut că mama ei a ucis brutal trei oameni din cauză că era nebună. După ce află că aceste crime s-au petrecut în timpul unei exorcizări, ea călătoreşte în Italia la Spitalul Centrino pentru psihopaţi criminali, unde mama ei a fost închisă, pentru a afla dacă este bolnavă mintal sau posedată de demoni. Când aceasta recrutează doi tineri exorcişti (Simon Quarterman şi Evan Helmuth) ca s-o vindece pe mama ei prin metode neconvenţionale, combinând atât ştiinţa, cât şi religia, ei se înfruntă cu răul pur în forma a patru demoni puternici care o posedau pe Maria.

Bel AmiPREMIERA

Regia: Nick Ormerod
In rolurile principale: Robert Pattinson, Uma Thurman, Kristin Scott Thomas, Christina Ricci
Gen: Drama
Durata: 102 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:00, 14:15
Vineri si Luni: 15:30, 22:15
Marti, Miercuri si Joi: 13:45, 16:15

Bel Ami este povestea lui Georges Duroy, care calatoreste prin Parisul anilor 1890, de la mansarde pline cu gandaci pana la mansarde luxoase, folosindu-si inteligenta si puterea de seductie ca sa treaca de la saracie la bogatie, de la o imbratisare a unei prostituate la intalniri pasionale cu femei bogate, intr-o lume unde politica si mass-media se lupta pentru influenta, unde sexul este puterea si celebritatea este obsesia.

The Grey: La limita supravietuirii

Regia: Joe Carnahan
In rolurile principale: Liam Neeson, Frank Grillo
Gen: Actiune, Aventuri, Thriller
Durata: 107 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 17 :00
Vineri si de Luni pana Joi: 18:30

Întorcându-se spre casă, un grup de muncitori de la o rafinărie din Alaska, se prăbuşesc cu avionul cu care traversau tundra şi doar opt din ei supravieţuiesc. O haită de lupi fioroşi, asemănători cu cei preistorici, în dimensiune şi ferocitate, îi urmăresc pe supravieţuitorii accidentului aviatic. Printre ei, John Ottway (Liam Neeson), cel care la rafinărie ţine animalele sălbatice departe pentru a-i proteja pe muncitori în timpul schimburilor, devine liderul celor opt care se luptă cu răni grave şi vremea necruţătoare, având la dispoziţie doar câteva zile pentru a scăpa din iadul îngheţat şi de haita feroce.  Oare va reuşi? Sau poate a venit rândul lupilor să se răzbune.

Casa conspirativa (Safe house)

Regia: Daniel Espinosa
In rolurile principale: Denzel Washington, Ryan Reynolds
Gen: Acţiune, Thriller
Durata: 115 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:30, 14:45
Vineri si de Luni pana Joi: 14:15

Un thriller în care protagonişti sînt Denzel Washington şi Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, şi un agent începător, Matt Weston (Reynolds), care devin parteneri şi trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari. Cînd casa conspirativă e atacată de mercenari, ei doi reuşesc să scape, dar acum foştii duşmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi doreşte morţi.

Ghost Rider: Demonul Razbunarii 3D

Regia: Mark Neveldine, Brian Taylor
In rolurile principale: Nicolas Cage, Christopher Lambert
Gen: Acţiune, Fantastic, Thriller
Durata: 95 minute

Orele de difuzare:
Sambata: 22:30
Duminica: 22:00
Vineri si Luni: 19:45, 22:00
Marti si Joi: 14:00, 16:00, 18:00
Miercuri: 16:00, 22:15

Sequel-ul este stabilit la mai mulţi ani (posibil chiar şi un deceniu) după primul film, şi îl găseşte pe Johnny Blaze într-un exil de lume auto-impus. Chinuit, Blaze îşi vede puterile demonice mai degrabă ca un blestem decât ca pe un mijloc de a face dreptate. Fostul cascador este mai apoi abordat de Moreau, un membru al ordinului monahal al Arhanghelului Mihail. Moreau are nevoie de cineva capabil de a proteja un duo format dintr-o mamă şi fiu, care sunt vânaţi de un personaj numit Roarke. Roarke, de asemenea, pare să aibă interese pentru Rider, şi posedă cunoştinţe profunde despre vânătorul de recompense şi ale lui “identităţi diferite de-a lungul secolelor”.

Artistul (The Artist)

Regia: Michel Hazanavicius
In rolurile principale: Jean Dujardin, Bérénice Bejo
Gen: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 100 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 18:45
Vineri si Luni: 13:30
Marti, Miercuri si Joi: 18:30

George Valentin (interpretat de Jean Dujardin), un cunoscut actor de filme mute, îşi pierde treptat din succes şi astfel ajunge în situaţia de a depunde mari eforturi pentru a salva cinematografia mută şi implicit pentru a-şi susţine cariera. Înainte de a-şi pierde faima, George o cunoaşte pe tânăra şi energica dansatoare Peppy Miller, care devine rapid o actriţă apreciată de publicul filmelor vorbite şi de care George se simte fascinat şi atras în mod irezistibil. În timp ce cariera lui George este în declin, cea a lui Peppy este în plină ascensiune. Deşi între cei doi se creează o legătură evidentă, cuplul este despărţit de destin şi împrejurări. Este scenariul clasic de poveste de dragoste imposibilă, intensă, dar pură.

Juramantul (The Vow)

Regia: Michael Sucsy
In rolurile principale: Channing Tatum, Rachel McAdams
Gen: Drama, Romantic, Dragoste
Durata: 104 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 19:30, 22:15
Vineri si de Luni pana Joi: 19:30, 21:45

Cum ar fi dacă, dintr-o dată, fiinţa iubită  nu v-ar mai recunoaşte ? Paige (interpretată de Rachel McAdams) şi Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt căsătoriţi şi se iubesc la nebunie. Ambii sunt artişti de succes în Chicago. Într-o noapte cu ninsoare deasă, cei doi sunt victimele unui accident de maşină. Leo scapă nevătămat, însă Paige are leziuni cerebrale, care îi şterg din memorie toate amintirile legate de relaţia cu soţul său. La ieşirea din comă, Leo este pentru ea un străin. Dintr-o dată, Leo se trezeşte în situaţia de a lua de la capăt o relaţie la care visase toată viaţa şi de a-i recuceri inima soţiei sale. În urma traumatismului cranian, Paige se crede cu cinci ani în urmă, pe vremea când era studentă la Drept, înainte de a-l cunoaşte pe Leo. Viaţa sa actuală îi este complet străină.

Sa fie razboi! (This means war!)

Regia: McG
In rolurile principale: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy
Gen: Acţiune, Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 98 minute

Orele de difuzare:
Sambata: 16:00
Duminica: 18:00
Vineri si Luni: 15:45
Marti si Joi: 20:00
Miercuri: 18:00

O poveste despre doi prieteni foarte buni, spioni amândoi şi, tot amândoi, îndrăgostiţi iremediabil de aceeaşi femeie. Competiţia pentru inima frumoasei interpretată de Reese Witherspoon rupe însă legătura dintre cei doi şi declanşează un conflict de proporţii.

Calatoria 2: Insula Misterioasa 3D (Journey 2: The Mysterious Island)

Regia: Brad Peyton
In rolurile principale: Dwayne ‘THE ROCK’ Johnson, Josh Hutcherson
Gen: Actiune, Aventuri, Familie
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45

Descurcăreţul Sean are parte de o nouă aventură când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoţit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă, dar secretele acesteia şi creaturile imense care o locuiesc îi vor da mult de furcă în încercările sale de a-şi regăsi bunicul.

Habemus PapamTARIF UNIC 7 RON
Regia: Nanni Moretti
In rolurile principale: Nanni Moretti, Margherita Buy, Michel Piccoli
Gen: Dramă
Durata: 104 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:15, 14:30, 17:15
Vineri si de Luni pana Joi: 14:30, 17:00

După moartea Papei, Colegiul Cardinalilor catolici s-a întrunit pentru a alege un succesor şi a lăsa fumul alb să iasă pe hornul Vaticanului, ca semn că scaunul papal a fost ocupat. După ce unul dintre cardinali primeşte suficiente voturi, este declarat drept noul Papă. Creştinii catolici aşteaptă însă degeaba în Piaţa Sfântul Petru din Vatican să îl vadă ieşind la balcon pe noul suveran pontif. Cardinalul căruia i s-a dat funcţia supremă în Biserica Catolică nu e deloc pregătit să ia în cârcă o asemenea responsabilitate. E temător, depresiv, se teme că nu se va ridica la înălţimea aşteptărilor… Lumea catolică e tulburată şi neliniştită, în timp ce la Vatican se caută cu înfrigurare soluţii pentru ieşirea din criză.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?