ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 2 – 8 decembrie

Programul de difuzare al filmelor in cinematografele Cityplex din Tomis Mall, in perioada 2 – 8 decembrie. Click AICI pentru mai multe informatii si rezervari.

Pizza Evo

SALA 1

Saga Amurg: Zori de Zi Partea I (The Twilight Saga: Breaking Down – Part 1)
Regia: Bill Condon
In rolurile principale: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner
Gen: Dramă,Fantastic,Romantic,Thriller,Dragoste
Durata: 117  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 16:45, 19:30, 22:15
Vineri si de Luni pana Joi: 19:30, 22:15

Zori de zi 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre  Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite. După controversata nuntă, Bella şi Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult aşteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei şansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir.

Într-o lume mai bună (Hævnen)
Regia: Susanne Bier
In rolurile principale: Mikael Persbrandt, Trine Dyrholm, Ulrich Thomsen
Gen: Dramă
Durata: 119 minute
Tarif Unic 7 RON
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:00
Vinerea si de Luni pana Joi: 14:30

Povestea face slalom între viaţa dintr-o tabără de refugiaţi din Africa şi monotonia gri dintr-un orăşel de provincie danez. Vieţile a două familii din Danemarca se întersectează şi astfel ia naştere o extraordinară, dar riscantă prietenie. Dar singurătatea, slăbiciunea morală şi durerea stau la pândă. Curând, prietenia se transformă într-o alianţă periculoasă şi într-o urmărire ce-ţi ia suflarea, în care însăşi viaţa este miza. Noul lungmetraj al lui Susanne Bier este o dramă despre distrugerea existenţei idilice şi despre greaua alegere între răzbunare şi pacifism.

Liceenii în 53 de ore şi ceva  (Liceenii în 53 de ore și ceva)
Regia: Adrian Popovici
In rolurile principale: Ioana Blaj, Cristian Popa, Alexandru Potocean
Gen: Dramă, Romantic
Durata: 105 minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 14:30
Vinerea si de Luni pana Joi: 17:00

O poveste cu şi despre liceeni, ce poartă amprenta realităţii actuale a problemelor cu care se confruntă tinerii ultimelor generaţii: dragoste, bani influenţă, droguri. Acţiunea se dezvoltă pe mai multe planuri, personajele, bine conturate, se încleştează în conflicte, se regăsesc în iubire şi se trezesc în situaţii ce par uneori disperate. Punctul de plecare îl constituie o crimă al cărei autor este iniţial necunoscut, însă pe măsură ce personajele îşi fac apariţia, încep să se dezvăluie, să interacţioneze şi mai ales să acţioneze, criminalul pare a fi mereu mai aproape de a fi descoperit. Nu lipsesc momentele dramatice, suspansul, umorul, concluziile moralizatoare şi, evident, finalul complet neaşteptat. Un film ce creionează un portret intim al generaţiei tinere. Regizorul reuşeşte să privească cu detaşare însă cu un fin spirit de observaţie, fără a judeca însă extrăgând şi transmiţând concluzii consistente.

SALA 2

Motanul încălţat 3D (Puss in Boots)  –  PREMIERA
Regia: Chris Miller
In rolurile principale: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Gen: Animaţie, Comedie, Dramă, Familie
Durata: 90  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:15, 19:15
Vinerea si de Luni pana Joi: 17:30, 19:30

În această iarnă, aventura are nouă vieţi! DreamWorks Animation, studioul care ne-a încîntat cu animaţiile “Cum să-ţi dresezi dragonul,” “Shrek” şi “Kung Fu Panda” prezintă povestea celei mai nostime pisici din istorie, “Motanul Încălţat”.Cu mult timp înainte de a-l întîlni pe Shrek, faimosul luptător, amorez şi proscris, Motanul Încălţat (Antonio Banderas), devine un adevărat erou cînd porneşte în aventură alături de Pisi-Lăbuţe Pufoase (Salma Hayek) şi Hopa Alexandru Mitică (Zach Galifianakis), pentru a-şi salva oraşul. Dar misiunea lui e îngreunată de fioroşii nelegiuţi Jack şi Jill (Billy Bob Thornton şi Amy Sedaris) , care fac tot ce le stă în puteri ca să zădărnicească planul eroilor noştri.     Aceasta e povesta adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei, şi, bineînţeles… a Botinelor!    “Motanul Încălţat”  e regizat de CHRIS MILLER.  JOE M. AGUILAR şi LATIFA OUAOU sînt producători, iar ANDREW ADAMSON şi GUILLERMO DEL TORO, producători executivi. Scenariul îi aparţine lui TOM WHEELER, şi e scris după o poveste de BRIAN LYNCH, WILL DAVIES şi Tom Wheeler.  Muzica îi aparţine lui HENRY JACKMAN.

Marea cursă de Crăciun 3D (Arthur Christmas)
Regia: Barry Cook, Sarah Smith
In rolurile principale: James McAvoy, Jim Broadbent, Hugh Laurie, Bill Nighy, Imelda StauntonGen: Animaţie,Comedie,Dramă,Familie
Durata: 97  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 14:15 (dublat) , 17:00 (dublat)
Vinerea si de Luni pana Joi: 13:00 (dublat), 15:15  (dublat)

V-aţi întrebat vreodată cum împarte Moş Crăciun toate cadourile într-o singură noapte ? Răspunsul este: cu ajutorul tehnologiei ultramoderne, din baza sa de operaţii de la Polul Nord ! Însă anul acesta misiunea dă greş, căci un copil din sutele de milioane de pe Pământ a fost uitat şi nu îşi va primi cadoul. Este ocazia perfectă pentru Arthur, fiul cel mai tânăr al lui Moş Crăciun, să devină erou fără voie. Ajutat de bunicul său şi de un elf pe nume Bryony,.el va porni într-o cursă contra-cronometru pentru ca ultimul cadou să ajungă la destinaţie înainte de ivirea zorilor.

Saptamana Filmelor Rusesti in Romania
TARIF UNIC 7 RON

 

 

 

 

 

.

Amiral (Admiral)
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 21:15
Luni: 21:30

Amiral este o saga istorica, care ne aminteste de celebrul Doctor Jivago al lui David Lean. Actiunea se petrece pe fundalul celor doua revolutii (februarie si octombrie) si a razboiului civil, una dintre perioadele cele mai framantate ale istoriei Rusiei avand ca sfarsit caderea imperiului rus. Regizorul Andrei Kravchuk, cunoscut in special pentru succesul filmului Italianul / Italianetz, este elev al marelui maestru, guru cinematografiei ruse, Alexei Gherman.

Cetatea Brest (Brestskaya krepost)
Ora de difuzare: 
Marţi: 21:30

Cetatea Brest, in regia lui Aleksandr Kott (Rusia 2010), prezinta apararea eroica a Cetatii Brest care a fost cucerita dupa primul asalt al fascistilor germani, pe 22 iunie 1941. Aleksandr Kott si-a terminat studiile sub indrumarea regizorului polonez Andrzej Wajda la Varsovia. Filmul a participat la multiple festivaluri internationale.

Kandahar (Kandagar)
Ora de difuzare:
Miercuri: 21:30

Kandahar, film regizat de Andrei Kavun, reia povestea uitata a echipajului unui avion rus, cazut in capcana talibanilor. Prizonierii reusesc sa se salveze in cele din urma cu ajutorul propriului avion. “A aparut un nou mare film rus” scria Los Angeles Times dupa premiera din 2010.“Filmul meu este dovada ca iti poti iubi tara indiferent de atitudinea pe care aceasta o are vis-a-vis de tine” Andrei Kavun, Los Angeles Times.  Intr-adevar filmul se bazeaza pe reactia membrilor echipajului, prizonieri ai talibanilor, fata de care Rusia a afisat la momentul respectiv o falsa indiferenta.

Noaptea lunga ca o viata (Skazka pro temnotu)
Ora de difuzare:
Joi: 21:30

Noaptea lunga ca o viata, in regia lui Nikolay Khomeriki, a participat la festivalul de la Cannes in cadrul sectiunii “Un Certain Regard”.

SALA 3

Jurnalul unui iubitor de rom (The Rum Diary)
Regia: Bruce Robinson
In rolurile principale: Amber Heard, Johnny Depp, Aaron Eckhart
Gen: Dramă, Aventuri
Durata: 110  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:30, 17:30, 22:30
Vinerea si de Luni pana Joi: 16:45, 22:00

La finele anilor ’50, un scriitor aflat în declin ajunge să lucreze pentru un ziar de mâna a doua din Puerto Rico, unde cade ispitei alcoolului, se încurcă cu o femeie frumoasă, dar logodită şi intră în complicaţiile ţesute de un afacerist dubios. Este ecranizarea romanului lui Hunter S. Thompson, o poveste plină de exotism, umor, dialoguri inteligente, dansuri voodoo şi senzualitate pură.

O metoda periculoasa (A Dangerous Method)
Regia: David Cronenberg
In rolurile principale: Keira Knightley, Michael Fassbender, Viggo Mortensen
Gen: Dramă
Durata: 99  minute
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 15:00, 20:00
Vineri si de Luni pana Joi: 14:15, 19:30

În pragul primului război mondial, Zurich şi Viena sunt locaţiile unei poveşti sumbre despre descoperiri sexuale şi intelectuale. Inspirat după evenimente reale, METODĂ PERICULOASĂ aruncă o privire asupra relaţiei turbulente dintre psihanalistul fără experienţă, Carl Jung, mentorul său, Sigmund Freud şi Sabina Spielrein, tulburata, dar frumoasa tânără care a intervenit între cei doi. Printre ei, mai apare Otto Gross, un pacient desfrânat hotărât să forţeze limitele.

Amador (Amador)
Regia: Fernando León de Aranoa
In rolurile principale: Celso Bugallo, Magaly Solier
Gen: Dramă
Durata: 92 minute
Tarif Unic 7 RON
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:15, 14:30, 17:15
Vinerea si de Luni pana Joi: 19:00, 21:45

Marcela este o tânără cu probleme financiare care găseşte o slujbă de vară îngrijindu-l, în absenţa familiei, pe Amador, un domn vârstnic imobilizat la pat. Crede că aşa îşi va rezolva problemele, dar după câteva zile Amador moare, lăsând-o pe Marcela într-o situaţie dificilă. Moartea sa o lasă fără slujbă, iar ea nu-şi poate permite asta. Confruntându-se cu o importantă dilemă morală, Marcela va demonstra că nu întotdeauna moartea poate opri viaţa.

SALA 4

De 8 ori în picioare (8 fois debout )
Regia: Xabi Molia
In rolurile principale: Julie Gayet, Denis Podalydès, Mathieu Busson
Gen: Drama
Durata: 103 minute
Tarif Unic 7 RON
Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 19:45, 22:00
Vinerea si de Luni pana Joi: 14:45, 16:45

Elsa îşi câştigă existenţa din joburi mici. Mathieu, vecinul ei,  este un artist al ratării care trece din interviu în interviu în căutare de job. Situaţia lor este din ce în ce mai precară, şi amândoi încearcă să-şi găsească reperele într-o lume care nu pare făcută pentru ei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?