ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 19 – 25 iulie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 19 – 25 iulie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

pacific-rim-257359lCercul de foc 3D (Pacific Rim)

Regia: Guillermo del Toro
In rolurile principale: Rinko Kikuchi, Idris Elba, Charlie Hunnam
Gen: Acţiune, SF
Durata: 132 minute
V-J: 13:30, 18:30

Când mii de creaturi monstruoase, Kaiju, încep să iasă din apele oceanelor, un război nimicitor se dezlănţuie între oameni şi periculoşii inamici. Pentru a face faţă atacurilor, arme speciale sunt create: roboţi gigantici, denumiţi Jaeger-i şi controlaţi simultan de doi piloţi ale căror minţi sunt conectate prin punţi neuronale. Dar chiar şi roboţii se dovedesc lipsiţi de apărare în faţa distrugătorilor Kaiju şi, în pragul înfrângerii, rasa umană apelează la un fost pilot şi la ucenica lui, care conduc un legendar dar aparent învechit Jaeger din trecut. Împreună, cei doi vor deveni ultima speranţă a omenirii în faţa Apocalipsei.

Poster 70-100-CS6.inddAlertă de grad zero (White House Down)-PREMIERA

Regia: Roland Emmerich
In rolurile principale: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, James Woods
Gen: Acţiune, Dramă, Thriller
Durata: 137 minute
V-Mi: 16:00 , 21:00
J: 16:00

Poliţistul John Cale (Channing Tatum) a primit un răspuns negativ la cererea sa de a se angaja în Secret Service, în mult visata echipă ce răspundea de protecţia preşedintelui american, James Sawyer (Jamie Foxx). Nevrând să o supere cu această veste rea, el o invită pe fiica lui într-o vizită la Casa Albă. Chiar în timpul turului de vizitare, Casa Albă este luată cu asalt de un grup paramilitar înarmat până în dinţi. Acum, când guvernul Statelor Unite intră în haos, iar termenul dat de terorişti e pe cale să expire, numai Cale îşi mai poate salva fiica, preşedintele şi ţara.

monsters-university-764195lUniversitatea monştrilor 3D (Monsters University)

Regia: Dan Scanlon
In rolurile principale: Steve Buscemi, John Goodman, Jennifer Tilly
Gen: Animaţie, Aventuri
Durata: 110 minute
S,D: 11:15 – dublat

Cu ani de zile înainte de a deveni populara echipă “de speriat” din Compania monştrilor, Mike şi Sully s-au întâlnit la Universitatea monştrilor, unde nu s-au împăcat chiar bine din prima. Oare ce s-a întâmplat de le-a transformat rivalitatea într-una din cele mai trainice prietenii văzute vreodată pe marele ecran?

the-wolverine-291458lWolverine 3D (The Wolverine) – AVANPREMIERA

Regia: James Mangold
In rolurile principale: Hugh Jackman, Kelly Hu
Gen: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 127 minute
J: 21:00

Filmul îl arată pe Wolverine, cel mai cunoscut şi iubit personaj din universul X-Men, ajungând în Japonia zilelor noastre. Mediul nefamiliar îl va arunca într-un conflict cu unul dintre cei mai celebri antagonişti ai săi şi-i va schimba viaţa o dată pentru totdeauna. Vulnerabil pentru prima oară în viaţă şi împins la limita forţelor sale fizice şi psihice, Wolverine va trebui să înfrunte nu doar imbatabilul oţel al săbiilor de samurai, ci şi zbuciumul interior provocat de propria imortalitate şi de despărţirea tragică de cei dragi.

ripd-3d-417514lR.I.P.D. Copoi pentru strigoi (R.I.P.D. 3D) – PREMIERA

Regia: Robert Schwentke
In rolurile principale: Kevin Bacon, Ryan Reynolds, Jeff Bridges, Mary-Louise Parker
Gen: Acţiune, Comedie, Crimă
Durata: 117 minute
V-J: 15:15, 19:15

R.I.P.D. COPOI PENTRU STRIGOI este o comedie de acţiune supranaturală, cu Jeff Bridges şi Ryan Reynolds, despre doi poliţişti morţi şi… nu prea… care sunt înrolaţi pentru a prinde şi a duce înapoi la locul lor sufletele diabolice şi distructive care au fugit din faţa Judecăţii de Apoi şi care nu vor să părăsească Pământul în linişte şi pace.

the-heat-522056lCaptură la dublu (The Heat)

Regia: Paul Feig
In rolurile principale: Sandra Bullock, Melissa McCarthy
Gen: Acţiune, Comedie, Crimă
Durata: 117 minute
V,L-J: 21:15
S,D: 13:00, 21:15

Melissa McCarthy este Shannon, o poliţistă cu gura spurcată căreia îi sare atât de repede ţandăra, încât nimeni nu vrea să fie partenerul ei pe teren. Asta până când Shannon este nevoită să facă echipă cu o agentă FBI, sofisticata şi aroganta Sarah (Sandra Bullock), pentru a prinde un periculos traficant de droguri… Sarah şi Shannon sunt atât de diferite, încât colaborarea le va împinge în afara zonei de confort, cele două ajungând să provoace prăpăd în jur.

despicable-me-2-904030lSunt un mic ticălos 2/3D (Despicable Me 2)

Regia: Pierre Coffin, Chris Renaud
In rolurile principale: Jason Segel, Steve Carell
Gen: Animaţie, Comedie, Familie
Durata: 98 minute
V,L-J: 13:15-dublat, 17:15-subtitrat
S,D: 11:00-dublat, 17:15-subtitrat

Universal Pictures şi Illumination Entertainment au încântat publicul de pe tot globul în 2010 cu blockbuster-ul Despicable Me/Sunt un mic ticălos, care a adunat la box office peste 540 de milioane de dolari, devenind, astfel, al zecelea film de animaţie din istoria Americii ca încasări. În vara lui 2013 ne pregătim pentru un nou asalt al simpaticilor Minioni ai lui Gru.

the-best-offer-965359lOfertă irezistibilă (The Best Offer)-PREMIERA

Regia: Giuseppe Tornatore
In rolurile principale: Geoffrey Rush, Jim Sturgess, Sylvia Hoeks
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 124 minute
V-J: 19:00

Virgil Oldman este colectionar de tablouri de arta care si-a trait toata viata in lux, fara sa fi avut vreodata sentimente de dragoste pentru o femeie. Pana intr-o zi cand primeste un telefon de la Claire, o tanara mostenitoare a unei familii bogate, care doreste sa faca o evaluare a obiectelor de arta pe care aceasta le detine. Virgil este de acord sa mearga sa viziteze faimoasa colectie si se simte atras de misterioasa Claire.

the-lone-ranger-519222lLegenda călăreţului singuratic (The Lone Ranger)

Regia: Gore Verbinski
In rolurile principale: Johnny Depp, Helena Bonham Carter, Armie Hammer
Gen: Acţiune, Aventuri, Western
Durata: 149 minute
V,L-J: 14:00, 21:30
S,D: 11:05, 16:15

Povestea eroului nonstru începe cu un grup de Jandarmi Texani plecat pe urmele unei bande de nelegiuiţi condusă de Butch Cavendish. Prinşi în ambuscadă de răufăcători, Jandarmii sunt nimiciţi şi ucişi, aparent în totalitate. Un supravieţuitor este găsit, însă, de un amerindian pe nume Tonto care îl îngrijeşte până la întremare. Jandarmul, purtând o mască şi călărind un armăsar pe nume Silver, face echipă cu Tonto pentru a-i aduce pe membrii bandei în faţa justiţiei.

lore-711705l-175x0-w-97bb1186Lore (Lore)

Regia: Cate Shortland
In rolurile principale: André Frid, Nele Trebs, Saskia RosendahlGen: Comedie
Durata: 109 minute
V,L-J: 16:45
S,D: 14:00, 21:30 TARIF UNIC 7 RON

Devotată ideologiei naziste şi îndoctrinată de părinţii ei să îi considere pe evrei cei mai mari duşmani ai rasei ariene pure, Lore îşi vede puse la grea încercare convingerile politice şi sociale în momentul în care destinul o forţează să accepte sprijinul lui Tomas, un tânăr care are tatuat pe braţ un număr de identificare din lagărele de concentrare naziste şi acte de identitate evreieşti. În decursul unei călătorii care o poartă prin Germania devastată de război, Lore îşi pierde inocenţa şi îşi schimbă modul de gândire sub influenţa lui Tomas.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?