ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 19 – 25 aprilie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 19 – 25 aprilie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

dead man downDead Man Down: Gustul răzbunării (Dead Man Down) +18 – PREMIERA

Regia: Niels Arden Oplev
In rolurile principale: Colin Farrell, Noomi Rapace
Gen: Acţiune, Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 118 minute
V-J: 21:45

Victor (Colin Farrell) este unul din oamenii de bază ai lui Alphonse (Terrence Howard), cel mai temut gangster din New York și cel din cauza căruia și-a pierdut familia. Atunci când primește sarcina de a-l găsi pe cel care îi amenință șeful, Victor o cunoaste pe Beatrice (Noomi Rapace), încă una din victimele lui Alphonse. Intâi prin seducție și apoi prin șantaj, Beatrice îl convinge pe Victor să o ajute să se răzbune pe omul care i-a provocat suferință, oferindu-i astfel și lui șansa de a răzbuna moartea soției și fiicei sale.

afis mamaiaRMamaia – PREMIERA

Regia: Jesús del Cerro
In rolurile principale: Stela Popescu, Valentin Teodosiu, Mădălina Anea
Gen: Comedie
Durata: 90 minute
V-J: 16:00, 18:00

Matilda, o femeie în vârstă, trebuie să ţină piept unui afacerist feroce, un adevărat rechin imobiliar, care încearcă să pună mâna pe mansarda în care locuieşte. Împreună cu cei doi fii ai săi, Tănase (Valentin Teodosiu) recurge la cele mai josnice metode de evacuare, însă simpatică doamnă nu numai că e foarte hotărâtă, dar e şi foarte creativă în felul în care îşi apără proprietatea.

oblivion-436566lOblivion. Planeta Uitata (Oblivion)

Regia: Joseph Kosinski
In rolurile principale: Tom Cruise, Morgan Freeman, Olga Kurylenko, Andrea Riseborough
Gen: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 108 minute
V -J: 13:30, 16:05, 20:05

Într-un viitor îndepărtat, în care Pământul a evoluat dincolo de orice recunoaştere, confruntarea unui om cu trecutul îl va duce într-o călătorie până la finalul căreia va trebui să lupte ca să salveze omenirea.

21-and-over-971976lMarea matoleală (21 & Over) +18

Regia: Jon Lucas, Scott Moore
In rolurile principale: Skylar Astin, Sarah Wright, Miles Teller
Gen: Comedie
Durata: 93 minute
V-J: 19:45

Scenariștii comediei de succes Marea Mahmureală aduc pe marile ecrane Marea Matoleală, un film plin de peripeții, incredibile răsturnări de situație și umor cât cuprinde. Jeff Chang este un student eminent care nu a ieșit niciodată din cuvântul părinților. In ziua în care împlinește 21 de ani, Jeff primește o vizită surpriză de la vechii lui prieteni, Casey (Skylar Astin) și Miller (Miles Teller), care vor să-l scoată în oraș la o bere. Deși a doua zi de dimineață urmează să se prezinte la un interviu important pentru admiterea la Facultatea de Medicină, Jeff cedează insistențelor și iese cu amicii lui în oraș. Insă o seară liniștită se transformă într-un haos total, cu peripeții nebunești și desfrâu fără limite, care îi vor oferi lui Jeff amintiri unice ale majoratului său.

the-croods-994386lCroods 3D (The Croods) – dublat

Regia: Chris Sanders
In rolurile principale: Nicolas Cage, Ryan Reynolds
Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 99 minute
S,D: 11:30

Familia Crood trăieşte într-o cavernă, în perioada cretacică. Lumea este plină de creaturi nemaivăzute, ceea ce-i face pe membrii familiei să nu se prea îndepărteze de casă. Doar că ei sunt vizitaţi de un necunoscut ieşit din comun, un adevărat geniu al acelor vremuri, printre accesoriile căruia se numără şi focul! El îi va împinge pe înapoiaţi în cea mai mare aventură a vieţii lor.

scary-movie-5-585412lScary Movie 5 – PREMIERA

Regia: Malcolm D. Lee
In rolurile principale: Lindsay Lohan, Ashley Tisdale, Charlie Sheen, Heather Locklear
Gen: Comedie
Durata: 86 minute
V: 15:00, 21:00
S-J: 18:15, 22:00

Scary Movie V, cel mai recent film din binecunoscuta serie de parodii după filme horror, prezintă povestea cuplului Dan (Simon Rex) şi Jodi (Ashley Tisdale), căsătoriţi şi fericiţi, care însă încep să observe că odată cu sosirea acasă a bebeluşului lor Aiden încep să treacă prin nişte experienţe bizare. În scurt timp însă haosul se extinde şi în viaţa profesională a celor doi şi afectează atât cariera de dansatoare de balet a lui Jodi, cât şi pe cea de cercetător a lui Dan. Astfel, cei doi îşi dau seama că familia lor este urmărită de un demon mişel.

admission-550079lAdmis pe pile (Admission)

Regia: Paul Weitz
In rolurile principale: Paul Rudd, Tina Fey
Gen: Comedie
Durata: 107 minute
V: 13:00, 16:45
S-J: 15:45, 20:00

În fiecare primăvară, elevii din ultimul an de liceu aşteaptă cu nerăbdare scrisorile de acceptare din partea colegiilor care le vor pune în valoare potenţialul. La Universitatea de la Princeton, ofiţerul responsabil cu admiterea este Portia Nathan (Tina Fey), cerber care evaluează sever mii de cereri de admitere. An după an, Portia şi-a trăit viaţa ca după manual, lucrând mult, chiar şi din casa pe care o împarte cu profesorul Mark (Michael Sheen). Când Clarence, şeful de la admiteri, îşi anunţă apropiata retragere la pensie, candidatele cu cele mai multe şanse să-i ia locul sunt Portia şi rivala sa, Corinne (Gloria Reuben). Dar Portia nu se pierde cu firea şi îşi vede mai departe de slujba ei, căci imediat după anunţul şefului lor, ea trebuie să plece iar căutarea de potenţiali candidaţi.

domestic-afisDomestic (Domestic)
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Adrian Sitaru
In rolurile principale: Adrian Titieni, Gheorghe Ifrim, Sergiu Costache
Gen: Comedie
Durata: 85 minute
V: 19:00 – Spectacol de Gala
S,D: 12:00, 14:00
L-J: 14:00

Filmul Domestic este o poveste despre oameni obişnuiţi şi animalele alături de care îşi trăiesc viața. Un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel trec prin viaţa personajelor principale, influenţându-le evoluţia.Filmul urmăreşte povestea a trei personaje principale – Domnul Lazăr (48 de ani, profesor şi actualul preşedinte al asociaţiei de locatari a blocului său), Domnul Mihăeş (40 de ani, taximetrist) şi Toni (un tip de 25 de ani) – şi a animalelor lor, toți forţaţi să locuiască împreună în aceeaşi comunitate a blocului. Fiecare dintre cele trei personaje completează povestea celuilalt, influenţând-o într-o anumită măsură.Un proiect care mixează umorul negru şi drama, o poveste cu elemente absurde, la care râzi și te emoționezi în aceeași măsură, într-un decor stilizat și plin de culoare. Proiect finanţat de CNC cu 977.811 RON în cadrul sesiunii de concurs iunie – iulie 2010.

the huntVânătoarea (The Hunt) – PREMIERA
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Thomas Vinterberg
In rolurile principale: Alexandra Rapaport, Mads Mikkelsen
Gen: Dramă
Durata: 106 minute
V-J: 13:45

The Hunt se petrece într-un orăşel de provincie, cu puţin timp înainte de Crăciun. Lucas, de 40 de ani, încearcă să-şi pună viaţa în ordine după un divorţ dureros: are o prietenă nouă, un job nou şi ţine legătura cu Marcus, fiul lui adolescent. Însă lucrurile scapă din nou de sub control. O vorbă întâmplătoare, o mică minciună, şi – odată cu zăpada şi cu luminile Crăciunului – minciuna se răspândeşte ca un virus, semănând groază şi neîncredere, până la o isterie colectivă în care Lucas luptă de unul singur pentru viaţa şi demnitatea lui.

 

the-call-904702lApel de urgenţă (The Call) – PREMIERA

Regia: Brad Anderson
In rolurile principale: Abigail Breslin, Halle Berry, Michael Eklund
Gen: Thriller
Durata: 94 minute
V-J: 18:20, 22:20

Când Jordan Turner (Halle Berry), operatoare a liniei de urgenţă 911, primeşte un apel de la o adolescentă care tocmai a fost răpita, ea îşi dă seama că pentru a salva viaţa fetei va trebui să se confrunte cu un criminal din trecutul ei.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?