ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 17 – 23 octombrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 17 – 23 octombrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Cuscrii   –  AVANPREMIERA

Pizza Evo

Regia: Radu Potcoavă

In rolurile principale: Paul Ipate, Ioana Blaj, Mircea Diaconu, Luminiţa Gheorghiu, Marian Râlea

Gen: Comedie

Durata: 92 minute

Ora: Mi, J: 22:00 

Familia Vrânceanu din Pipera şi familia Ungureanu din Piteşti se întâlnesc pentru a pune la cale nunta copiilor. Trei tabere, trei viziuni diferite asupra marii petreceri. Nuntă cu fast, nuntă tradiţională sau nunta “tinerească”? Nimeni nu cedează. Mai mult, cele două familii descoperă că au un trecut comun. E nevoie de o minune ca această nunta să mai aibă loc.

Inainte sa adorm (Before I Go to Sleep) –  PREMIERA

Regia: Rowan Joffe

In rolurile principale: Nicole Kidman, Colin Firth, Mark Strong

Gen: Mister, Thriller

Durata: 92 minute

Ora:        V,L-J:   15:15, 20:00

                 S,D:      18:00, 20:00

Bazat pe lăudatul roman omonim al britanicului S. J. Watson, filmul ne-o arată pe Nicole Kidman în rolul lui Christine Lucas, o femeie ce suferă de amnezie anterogradă: în fiecare dimineaţă, ea se trezeşte fără absolut nicio amintire a ceea ce i s-a întâmplat în trecut. Cu ajutorul unui jurnal video, încearcă zi de zi să cosemneze informaţii vitale despre propria biografie, fiind tot mai convinsă că un sumbru mister îi întunecă existenţa.

Q.E.D.  

Regia: Andrei Gruzsniczki

In rolurile principale: Ofelia Popii, Florin Piersic Jr., Sorin Leoveanu

Gen: Dramă

Durata: 107 minute

Ora: V, L, Ma:   22:00
S,D: 13:30

România, 1984. Decizia unui matematician de a publica o lucrare într-o revistă a unei universităţi americane, fără să ceară permisiunea autorităţilor comuniste, va declanşa un lanţ de evenimente care va schimba vieţile celor din jurul său. Până la urmă, nu există decizii fără consecinţe.

Gone Girl 

Regia: David Fincher

In rolurile principale: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris, Missi Pyle

Gen: Dramă, Thriller

Durata: 145 minute

Ora:        V,L-J:   17:15

                 S,D:      21:45

Ben Affleck este Nick Dunne, soţ fericit şi împlinit. La cea de-a cincea aniversare a căsătoriei sale cu Amy (Rosamund Pike), viaţa sa ia o întorsătură tragică, căci Amy dispare fără urmă din locuinţa lor de pe râul Mississippi. Asaltat de presă, poliţie şi de către părinţii lui Amy, Nick pare să afişeze un comportament ciudat, alimentat de minciuni şi atitudini inadecvate. Acuzaţiile se strâng împotriva lui Nick, iar aproape fiecare cuplu din oraş începe să se întrebe cât de bine îşi cunoaşte partenerul sau partenera de viaţă. Ajutat doar de sora sa vitregă, Margo, Nick încearcă să îşi dovedească nevinovăţia. Dar cum poate fi totuşi explicată dispariţia lui Amy?

Cum sa evadezi de pe Pamant 3D (Escape from Planet Earth) – dublat 

Regia: Cal Brunker

In rolurile principale: Sarah Jessica Parker, Brendan Fraser, Jessica Alba

Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie

Durata: 89 minute

Ora:        S,D:      11:30, 15:45

Acţiunea filmului ne catapultează pe planeta Baab, unde admiratul astronaut Scorch Supernova este un erou naţional pentru populaţia extraterestră albastră. Un maestru în salvări la mustaţă, Scroch trăieşte după regulile fratelui său Gary, şeful misiunii de control BASA. Când Lena, şefa bazei BASA îl informează pe Scrotch că fratele său Gary a lansat un SOS de pe o planetă periculoasă, Scrotch îşi dă seama că trebuie să facă totul pentru a-l salva.

Furia: Eroi anonimi (Fury) –  AVANPREMIERA

Regia: David Ayer

In rolurile principale: Shia LaBeouf, Michael Peña, Logan Lerman, Jon Bernthal, Brad Pitt

Gen: Acţiune, Dramă, Război

Durata: 135 minute

Ora:         Mi,J:    19:15

Povestea ne poartă în aprilie 1945, la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, iar în centrul atenţiei este Wardaddy (Brad Pitt), un sergent american cu mare experienţă în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, Wardaddy conduce un tank Sherman supranumit Fury şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigaşă care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste.

Annabelle – PREMIERA

Regia: John R. Leonetti

In rolurile principale: Alfre Woodard, Brian Howe, Michelle Romano, Annabelle Wallis

Gen: Horror

Durata: 100 minute

Ora:         V,L,Ma:   17:00, 19:15

                  S,D:         15:30, 19:15

                  Mi,J:       17:00, 21:45

Înainte de Trăind printre demoni a fost Annabelle. V-a îngrozit de-a dreptul în ,,Trăind printre demoni”, însă abia acum începe totul pentru Annabelle. Capabilă de cele mai crunte acte de cruzime, păpuşa Annabelle este închisă într-un muzeu ocult din Connecticut, unde primeşte doar vizita preotului, care o binecuvantează de două ori pe lună.

Dracula: Povestea nespusa ( Dracula Untold)

Regia: Gary Shore

In rolurile principale: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon

Gen: Acţiune, Dramă, Fantastic, Horror

Durata: 92 minute

Ora:        V,L,Ma:   15:00, 21:15

                 S,D:         13:45, 21:15

                 Mi,J:       15:00

Istoria României are parte de o nouă cosmetizare din partea Hollywood-ului cu Dracula Untold, care spune povestea lui Vlad Ţepeş explorând evenimentele tragice ce au dus la transformarea sa în “cel mai faimos vampir din toate timpurile”. Povestea începe când Vlad (Luke Evans) era încă muritor şi descrie relaţia turbulentă a familiei domnitorului cu violentul şi lacomul sultan Mehmet (Dominic Cooper). Pentru a-şi salva ţara şi familia, Vlad şi-a vândut sufletul diavolului, ne învaţă filmul regizat de Gary Shore.

Casa Magicianului 3D – dublat (The House of Magic)

Regia: Ben Stassen, Jeremy Degruson

In rolurile principale: Emily Blunt, Ron Perlman, William Shatner, Ewan McGregor, Kiefer Sutherland

Gen: Animaţie, Aventuri, Familie

Durata: 85 minute

Ora:        S,D: 12:00, 17:30         

Thunder, o pisicuţă abandonată, se adăposteşte de furtună în subsolul celei mai stranii case pe care ţi-o poţi imagina! Aceasta îi aparţine unui magician blajin, iar Thunder simte că în sfârşit şi-a găsit un cămin alături de el şi ajutoarele sale. Problemele apar când nepotul magicianului vrea să profite de încrederea lui, iar Thunder şi restul “familiei” trebuie să ia măsuri.

Automata – AVANPREMIERA

Regia: Gabe Ibáñez

In rolurile principale: Antonio Banderas

Gen: SF, Thriller

Durata: 135 minute

Ora:         Mi,J:  16:30, 21:00 

Acţiunea filmului este plasată la 50 de ani în viitor şi îl are în centru pe Jacq Vaucan (Banderas), un agent de asigurări al companiei specializate în robotică ROC, ce investighează cazuri de roboţi capabili de manipulare. Ceea ce descoperă la un moment dat poate avea consecinţe profunde asupra viitorului omenirii – realitatea de care se loveşte este mai complexă decât creaţia oricărui tip de robot sau maşinărie.

Nume de cod: Spionul din Noimebrie ( November Man) 

Regia: Roger Donaldson

In rolurile principale: Will Patton, Pierce Brosnan, Olga Kurylenko, Eliza Taylor

Gen: Acţiune, Crimă, Thriller

Durata: 108 minute

Ora:        V,L,Ma:   18:00

                 S,D:         12:15, 17:45

                 Mi,J:       14:30  

“Dragostea nu are loc în viaţa asta…” Supranumit The November Man, Peter Devereaux este un agent CIA ultra eficient, acum retras în liniştita Elveţie. Când trebuie să revină în acţiune pentru a o proteja pe Alice, un martor valoros, Devereaux descoperă că a devenit ţinta foştilor săi colegi. Convins că printre aceştia se află o cârtiţă şi că nu poate avea încredere în nimeni, agentul e gata de orice pentru a-şi termina misiunea şi descoperi sabotorul.

Umbland printre morminte (A Walk Among the Tombstones)

Regia: Scott Frank

In rolurile principale: Liam Neeson

Gen: Acţiune, Crimă, Mister, Thriller

Durata: 114 minute

Ora:        V-Ma:   14:30, 20:15

                 Mi,J:    18:45

Matthew Scudder (Liam Neeson), fost poliţist din New York, este aganjat de un traficant de droguri pentru a descoperi ce s-a întâmplat cu soţia dispărută a acestuia.

Poarta-Alba – PREMIERA

Regia: Nicolae Margineanu

In rolurile principale: Cristian Bota, Sergiu Bucur, Madalina Craiu

Gen: Dramă

Durata: 100 minute

Ora:        V,L-J:    16:45

                 S,D:       14:00

Adrian şi Ninel se numără printre deţinuţii înghesuiţi în vagoanele de marfă care tocmai au sosit într-unul din lagărele de muncă silnică de la Canalul Dunăre-Marea Neagră. În lagăr, periplul lor este dramatic. Printre cei condamnaţi alături de ei se găsesc profesori, avocaţi, poeţi, filozofi, ţărani, artişti, oameni de ştiinţă. Cu toţii îşi dau seama treptat că munca forţată la Canal nu are scopul construirii unei căi de transport între Dunăre şi Marea Neagră, ci exterminarea persoanelor incomode pentru regimul comunist. Vor supravieţui?

Eliminati mesagerul (Kill the Messanger) – PREMIERA

Regia: Michael Cuesta

In rolurile principale: Jeremy Renner, Michael Sheen, Mary Elizabeth Winstead, Rosemarie DeWitt, Robert Patrick

Gen: Biografic, Crimă, Dramă

Durata: 112 minute

Ora:         V,L-J:    18:30, 20:45

                  S,D:       11:45, 16:00, 20:30

În anii ’90, Webb a descoperit rolul CIA în importul de cocaină în California, menit să strângă bani pentru armata ce lupta împotriva rebelilor din Nicaragua. Susţinut de soţie şi copii, Webb a urmărit povestea, a documentat-o şi a făcut-o publică. Însă, când cei de la CIA şi jurnaliştii rivali l-au făcut ţinta unei campanii prin care se urmărea defăimarea sa, şi-a dat seama că trebuie să lupte din greu pentru a-şi apăra familia şi reputaţia.

Ce daca (What If) 

Regia: Michael Dowse

In rolurile principale: Zoe Kazan, Megan Park, Daniel Radcliffe, Adam Driver

Gen: Comedie, Dramă, Romantic

Durata: 114 minute

Ora:        V,L-J:    14:45

                 S,D:       18:15

Wallace s-a lăsat de facultatea de medicină, dar problema sa cea mai mare este faptul că suferă de un romantism incurabil. Inima lui prea mare a fost sfâşiată de mai multe ori: de divorţul traumatizant al părinţilor, de fosta iubită care l-a înşelat. Şi-a promis că nu se mai implică, dar promisiunea devine istorie când o întâlneşte pe simpatica Chantry. Din nefericire, aceasta este deja implicată într-o relaţie şi, deşi se atrag reciproc, cei doi tineri decid să rămână doar prieteni, numai că decizia se va dovedi foarte greu de respectat.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?