ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 17 – 23 ianuarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 17 – 23 ianuarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

ambulanta1343231234-1367833396Lupul de pe Wall Street

Regia: Martin Scorsese
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Matthew McConaughey, Margot Robbie
Gen: Biografic, Comedie, Crima

Durata:180 minute
Ora: S,D: 12:30, 18:15

Filmul este bazat pe bestseller-ul cu acelaşi titlu scris de Jordan Belfort, în 1990, în care este urmărit destinul unui tânăr, din anii ’80 când devine milionar, până în anii ’90 când cariera lui este zdruncinată şi ajunge să fie condamnat la închisoare.

unnamed (14)Saving Mr. Banks: In cautarea povestii

Regia: John Lee Hancock
In rolurile principale: Colin Fareel, Emma Thompson, Tom Hanks
Gen: Biografic, Comedie, Dramă

Durata:125 minute
Ora: V,L-J: 14:00, 16:30
S,D: 15:45

Când fiicele sale l-au pus să promită că va ecraniza cartea lor favorită, “Mary Poppins” a lui P.L. Travers, Walt Disney nu s-ar fi gândit că va avea nevoie de două decenii ca să-şi îndeplinească promisiunea. În eforturile sale de a obţine drepturile, Disney se va lovi de încăpăţânarea autoarei, deloc dispusă să-şi predea iubita dădacă magică Hollywood-ului. Dar la un moment dat situaţia financiară o face să vină în vizită la Los Angeles, pentru a vedea planurile de ecranizare ale lui Walt Disney. Pentru două scurte două săptămâni din 1961, legendarul regizor şi producător se va chinui s-o convingă pe autoare că viziunea sa este cea mai bună pentru aducerea lui Mary Poppins pe marele ecran.

unnamed (15)Teapa in stil american – PREMIERA

Regia: David O. Russell
In rolurile principale: Bradley Cooper, Christian Bale, Jeremy Renner
Gen: Crima, Drama

Durata:138 minute
Ora: V,L-J: 19:00, 21:30
S,D: 21:30

În anul 1978, mai mulţi agenţi ai Biroului Federal de Investigaţii au pozat succesiv în şeicul fictiv Kraim Abdul Rahman şi s-au întâlnit cu oficiali ai Guvernului nord-american, înregistrând pe casete video momentele în care dădeau mită în schimbul obţinerii unor aşa-zise favoruri politice. Operatiunea secretă “Abscam” a fost perfectată din umbră de eminenţa cenuşie Melvin Weinberg, un condamnat la închisoare pe care agentul Jimmy Boyle l-a constrâns să colaboreze cu FBI-ul la acest caz.

unnamed (16)Regatul de Gheata 3D

Regia: Chris Buck, Jennifer Lee
In rolurile principale: Kristen Bell, Idina Mensel, Josh Gad
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie

Durata:102 minute
Ora: S,D: 12:00-dublat

Când o profeţie malefică face ca un întreg regat să se cufunde într-o iarnă veşnică, tânăra Anna va trebui să facă echipă cu Kristoff, un alpinist plin de întrăzneală, pentru a porni în căutarea Crăiesei Zăpezii, singura care ar putea pune capăt blestemului. Călătoria le va scoate în cale troli, un amuzant om de zăpadă pe nume Olaf, fiinţe magice, dar şi o mulţime de pericole. Anna şi Kristoff vor fi nevoiţi să le înfrunte în goana lor pentru a salva regatul de la un destin înfiorător.

Grudge Match: Faceti Pariurile! – PREMIERA

Regia: Peunnamed (17)ter Segal
In rolurile principale: Sylvester Stallone, Robert De Niro
Gen: Comedie, Sport

Durata:113 minute
Ora: V -J: 17:00, 21:15

Sunt trei decenii de când Billy “Kid” Mcdonnen (Robert De Niro) şi Henry “Razor” Sharp (Sylvester Stallone) îşi poartă pică. Boxeuri pe val, şi-au văzut amândoi distruse carierele când Razor a decis să se retragă din activitate exact înainte de un meci cu Kid. Dar iată că acum îşi pot regla conturile cu un ultim meci pe viaţă şi pe moarte şi, prea mândri să se lase învinşi, Kid şi Razor îşi înfruntă junghiurile şi beteşugurile vârstei pentru a fi cât mai în formă în seara cea mare. Cine va învinge şi cine va profita mai bine de această ultimă şansă?

unnamed (18)Jack Ryan: Agentul din umbra – PREMIERA

Regia: Kenneth Branagh
In rolurile principale: Cgris Pine, Keira Knightley, Kevin Costenr
Gen: Actiune, Drama, Thriller

Durata:105 minute
Ora: V-J: 14:30, 19:15

Celebrul personaj al romancierului Tom Clancy revine pe marile ecrane interpretat de Chris Pine. După o carieră în armată, Ryan se reinventează ca analist financiar şi, aflat la Moscova, descoperă planurile unui magnat de a submina situaţia economică a Statelor Unite. Singur împotriva tuturor şi lipsit de resurse, eroul va trebui să dea dovadă de o extraordinară inventivitate pentru a înclina balanţa în favoarea sa: lupta devine personală şi disperată când antagonistul îi răpeşte soţia.

unnamed (19)12 ani de sclavie

Regia: Steve McQueen
In rolurile principale: Benedict Cumberbatch, Brad Pitt
Gen: Biografic, Drama, Istoric

Durata: 135 minute
Ora: V,L-J: 16:00
S,D: 12:15, 18:00

Înainte de Războiul Civil american, Solomon Northup, un bărbat de culoare liber din statul New York, este răpit şi vândut ca slav în sudul Statelor Unite. El va trebui să înfrunte cruzimea absolută a noului său proprietar, dar va fi şi martorul unor acte de bunătate ieşite din comun. Solomon va încerca nu doar să rămână în viaţă, ci şi să-şi păstreze demnitatea în timpul extraordinarei sale odisei. Va reuşi el să-şi dovedească identitatea?

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?