ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 17 – 23 februarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 17 – 23 februarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

O saptamana cu Marilyn (My week with Marilyn) PREMIERA

Regia: Simon Curtis
In rolurile principale: Michelle Williams, Emma Watson, Kenneth Branagh, Eddie Redmayne, Julia Ormond
Gen: Drama
Durata: 100 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:15
Vineri: 21:45
Luni si Joi: 14:15
Marti si Miercuri: 19:30

Filmul este bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier. My Week With Marilyn este despre o săptămână din viaţa lui Marilyn în care scapă de viaţa din Hollywood şi trăieşte în stil englezesc alături de Colin Clark, acesta fiind angajat de Olivier să aibă grijă de ea. Regizat de Simon Curtis şi produs de David Parfitt, filmul are la origini jurnalul lui Colin Clark şi a fost adaptat pentru marile ecrane de către Adrian Hodges (autorul serialul “Primeval”, transmis de BBC).

Ultimul corupt din Romania PREMIERA

Regia: Sergiu Nicolaescu
In rolurile principale: Jojo, Horaţiu Mălăele, Mircea Diaconu
Gen: Comedie
Durata: 97 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:15
Vineri: 17:15
Luni si Joi: 16:45
Marti si Miercuri: 17:15

Sergiu Nicolaescu a gândit continuarea poveştii din Poker încă de când a terminat-o de filmat şi, împreună cu scenaristul Adrian Lustig şi casa de producţie MediaPro Pictures, a pregătit noi întâmplări pentru protagoniştii săi. Astfel, mafiotul Titel Pangica (Horaţiu Mălăele) a devenit doctor în ştiinţe şi a donat bani pentru un muzeu memorial închinat vieţii şi operei sale: de la vânzător de rame în Obor la senator. Custodele muzeului este bunul său prieten Claudiu Viţelaru (Valentin Teodosiu), căruia i-a furat locul de senator. Partenerul lor de poker – chirurgul plastician Horia Vrăbete (Vladimir Găitan) – continuă să ajute nevestele disperate să-şi ia viaţă în piept cu ajutorul silicoanele. Iar iubita lor – prin rotaţie – Monica Lăcustă (Catalina Grama) a ajuns să aibă şi ea o funcţie în guvern. Apare, în sfârşit, şi Marcel (Ion Ritiu) pe care l-au aşteptat mai rău că pe Godot în Poker.

Sa fie razboi! (This means war!) PREMIERA

Regia: McG
In rolurile principale: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy
Gen: Acţiune, Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 98 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 21:30
Vineri: 19:30
Luni si Joi: 19:00
Marti si Miercuri: 21:45

O poveste despre doi prieteni foarte buni, spioni amândoi şi, tot amândoi, îndrăgostiţi iremediabil de aceeaşi femeie. Competiţia pentru inima frumoasei interpretată de Reese Witherspoon rupe însă legătura dintre cei doi şi declanşează un conflict de proporţii.

Casa conspirativa (Safe house) PREMIERA

Regia: Daniel Espinosa
In rolurile principale: Denzel Washington, Ryan Reynolds
Gen: Acţiune, Thriller
Durata: 115 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 19:15, 22:00
Vineri: 21:30
Luni si Joi: 19:15, 21:30
Marti si Miercuri: 16:00

Un thriller în care protagonişti sînt Denzel Washington şi Ryan Reynolds, despre un agent CIA renegat extrem de periculos, Tobin Frost (Washington), care e consemnat într-o casă conspirativă din Africa de Sud, şi un agent începător, Matt Weston (Reynolds), care devin parteneri şi trebuie să aibă încredere unul în altul după ce casa e atacată de o echipă de mercenari. Cînd casa conspirativă e atacată de mercenari, ei doi reuşesc să scape, dar acum foştii duşmani trebuie să se alieze pentru a afla cine îi doreşte morţi.

Juramantul (The Vow) AVANPREMIERA

Regia: Michael Sucsy
In rolurile principale: Channing Tatum, Rachel McAdams
Gen: Drama, Romantic, Dragoste
Durata: 104 minute

Orele de difuzare:
Miercuri: 19:30, 22:00
Joi: 14:30, 17:00, 19:30, 22:00

Cum ar fi dacă, dintr-o dată, fiinţa iubită  nu v-ar mai recunoaşte ? Paige (interpretată de Rachel McAdams) şi Leo (interpretat de Channing Tatum) sunt căsătoriţi şi se iubesc la nebunie. Ambii sunt artişti de succes în Chicago. Într-o noapte cu ninsoare deasă, cei doi sunt victimele unui accident de maşină. Leo scapă nevătămat, însă Paige are leziuni cerebrale, care îi şterg din memorie toate amintirile legate de relaţia cu soţul său. La ieşirea din comă, Leo este pentru ea un străin. Dintr-o dată, Leo se trezeşte în situaţia de a lua de la capăt o relaţie la care visase toată viaţa şi de a-i recuceri inima soţiei sale. În urma traumatismului cranian, Paige se crede cu cinci ani în urmă, pe vremea când era studentă la Drept, înainte de a-l cunoaşte pe Leo. Viaţa sa actuală îi este complet străină.

Gianni si femeile (Gianni e le donne) – PREMIERA

Tarif unic 7 RON

Regia: Gianni Di Gregorio
In rolurile principale: Gianni Di Gregorio
Gen: Comedie
Durata: 90 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:15

Sunt o mulţime de lucruri care-i dau de gândit lui Gianni, un bărbat căsătorit care s-a pensionat recent, dar dragostea sigur nu-i printre ele. Gianni trăieşte cu soţia şi fiica lui într-un mic apartament din Roma. Îşi petrece zilele plimbându-şi câinele şi – sub privirea vigilentă a soţiei – plătind facturile gospodăriei. Dar într-o zi vechiul său prieten Alfonso îi face dezvăluiri şocante despre escapadele sale sexuale. Gianni îşi dă seama că a reuşit cumva să ignore faptul că cei de-o seamă cu el sunt disperaţi să-şi retrăiască tinereţea. El ce va face?

Face toti banii (One for the money)

Regia: Julie Anne Robinson
In rolurile principale: Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata
Gen: Comedie, Crima, Thriller
Durata: 106 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:00, 14:15, 16:30, 18:45, 21:15
Vineri si de Luni pana Joi: 13:45, 16:00, 18:15, 20:00, 22:15

Katherine Heigl îi dă viaţă pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich în comedia romantică FACE TOŢI BANII. Stephanie Plum, o tînără născută si crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, desi nu mai are un serviciu de sase luni si tocmai si-a pierdut si ultimul card de credit în mîinile unui recuperator de creante. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima solutie: să-si convingă vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vînătoare de recompense pentru cautiuni.

RAZBOIUL STELELOR Episodul I – Amenintarea fantomei 3D (Star Wars Episode I – The phantom menace 3D)

Regia: George Lucas
In rolurile principale: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman, Jake Lloyd
Gen: Aventuri, SF
Durata: 133 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:45
Vineri: 14:00
Luni si Joi: 16:30
Marti si Miercuri: 18:30

Amenintarea fantomei prezinta povestea primilor cavaleri Jedi precum si inceputurile Fortei. Actiunea este anterioara celei din Razboiul Stelelor, productia din 1977 care a reinventat conceptul de science-fiction, si-l are in prim-plan pe tanarul Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor). Sub obladuirea mentorului sau spiritual Qui-Gon Jinn (Liam Neeson), Obi-Wan Kenobi se pregateste sa ajunga un cavaler Jedi. Anakin Skywalker (Jake Lloyd), care-l va avea mai tarziu drept fiu pe Luke Skywalker apare in Amenintarea fantomei drept un copilas de 9 ani. Cand va creste, el va fi sedus de partea intunecata a Fortei si va deveni maleficul Darth Vader.

Calatoria 2: Insula Misterioasa 3D (Journey 2: The Mysterious Island)

Regia: Brad Peyton
In rolurile principale: Dwayne ‘THE ROCK’ Johnson, Josh Hutcherson
Gen: Actiune, Aventuri, Familie
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45, 14:00
Vineri: 17:00, 19:15
Luni si Joi: 14:00
Marti si Miercuri: 14:00, 21:30

Descurcăreţul Sean are parte de o nouă aventură când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoţit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă, dar secretele acesteia şi creaturile imense care o locuiesc îi vor da mult de furcă în încercările sale de a-şi regăsi bunicul.

Calul de lupta (War horse)

Regia: Steven Spielberg
In rolurile principale: David Thewlis, Emily Watson, Jeremy Irvine
Gen: Drama, Razboi
Durata: 146 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 18:30
Vineri: 14:45
Luni si Joi: 21:15
Marti si Miercuri: 14:45

Noul film regizat de Steven Spielberg are în centru povestea emotionanta a unui tânăr pe nume Albert şi a armăsarului acestuia, Joey. Legătura dintre ei se va rupe în momentul în care Joey este vândut cavaleriei şi trimis în focul bătăliei în timpul Primului Război Mondial. Deşi este prea tânăr pentru a fi recrutat în armată, Albert decide să plece spre Franţa pentru a-şi salva prietenul.

Iubire persana (Poulet aux prunes)

Regia: Vincent Paronnaud, Marjane Satrapi
In rolurile principale: Golshifteh Farahani, Isabella Rossellini, Mathieu Amalric
Gen: Drama
Durata: 93 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:30, 14:30, 17:00, 19:00, 21:00
Vineri, Luni si Marti: 14:30, 17:00, 19:00, 21:00
Miercuri: 14:30, 17:00

Teheran, anul 1958 – De când îndrăgita vioară a lui Nasser Ali Khan, cel mai renumit violonist, este distrusă, acesta pierde gustul vieţii. Incapabil să mai găsească o altă vioară pentru a o înlocui, el decide să se aşeze în pat şi să aştepte moartea. În aşteptarea ei, alunecă în reverii, în acelaşi timp melancolice, fericite şi pline de umor. Pe măsură ce fragmentele din captivanta lui poveste se unesc, descoperim marele lui secret: o extraordinară poveste de dragoste care i-a alimentat geniul şi muzica.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?