ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 16 – 22 martie

Oglindă, Oglinjoară (Mirror, Mirror) – PREMIERA
Regia: Tarsem Singh
In rolurile principale: Lily Collins, Sean Bean, Julia Roberts, Armie Hammer
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 106 minute

Pizza Evo

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 12:30, 14:45, 17:00, 19:15, 21:30
Vineri si de Luni pana Joi: 15:00, 17:15, 19:30, 21:45

Oglindă, Oglinjoară  este o viziune modernă, proaspătă și plină de umor contemporan, asupra uneia dintre cele mai iubite povești din toate timpurile: Albă ca Zăpada și Cei Șapte Pitici. Regina (Julia Roberts), mama vitregă a Albei ca Zăpada (Lily Collins),  a uzurpat tronul și a secat visteria regatului. Acum, singura șansă de a-și spori averea este să se mărite cu Prințul Alcott (Armie Hammer), bogatul moștenitor al regatului Valencia. Dar când acesta se îndrăgostește de frumoasa Albă ca Zăpada, pentru Regina fără scrupule este ocazia perfectă să scape de moștenitoarea de drept a tronului.  Așa că o trimite în pădure și o lasă în ghearele unui monstru înfricoșător. Numai că Albă ca Zăpada este salvată de cei șapte pitici și, în compania lor, ea se transformă într-o forță care nu se dă înapoi de la nimic pentru a-și recupera regatul  și să o înlăture pe Regină. Alături de pitici, Albă ca Zăpada pornește într-o bătălie spectaculoasă, înțesată de magie și umor, într-o nouă realizare senzațională a maestrului vizualului, regizorul Tarsem Singh (Immortals).

Femeia în negru (The Woman in Black) – PREMIERA
Regia: James Watkins
In rolurile principale: Daniel Radcliffe, Ciarán Hinds, Janet McTeer
Gen: Dramă, Horror, Thriller
Durata: 95  minute

Orele de difuzare
Sambata: 11:45, 14:00
Duminica: 11:45, 16:00
Vineri si de Luni pana Joi: 15:30, 19:30

Tânărul avocat Arthur Kipps îşi lasă fiul la Londra pentru a pleca înr-un sat izolat să rezolve problemele juridice legate de moştenirea răposatei Alice Dabrow. Ajuns acolo, descoperă că o serie de accidente şi sinucideri inexplicabile i-au obligat pe locuitori să-şi închidă copiii în case, pentru a-i proteja împotriva unui inamic invizibil.

21 Jump Street (21 Jump Street) – PREMIERA
Regia: Phil Lord, Chris Miller
In rolurile principale: Jonah Hill, Channing Tatum
Gen: Acţiune, Comedie
Durata: 109  minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 20:00, 22:30
Vineri si Luni: 14:45, 17:30
Marti, Miercuri si Joi: 22:00

În comedia de acţiune 21 Jump Street/O adresă de pomină, Schmidt (Jonah Hill) şi Jenko (Channing Tatum) care erau rivali în anii de liceu, au devenit o pereche de prieteni, cam ciudaţi, în timpul cursurilor la Academia de Poliţie. Deşi nu sunt cei mai buni poliţişti din cartier, ei au şansa să avanseze şi să se remarce acum când sunt repartizaţi în unitatea sub acoperire a poliţiei din Jump Street, condusă de căpitanul Dickson (Ice Cube).  Aici, ei trebuie să-şi schimbe pistoalele şi insignele pe nişte rucsacuri, folosindu-se de fizionomiile lor copilăreşti pentru a lucra sub acoperire. Din nefericire, adolescenţii de azi nu mai sunt ceea ce erau acum ani de zile, iar Schmidt şi Jenko descoperă că tot ceea ce ştiau ei despre adolescenţă, de la sex şi până la droguri sau rock- and- roll, este acum complet greşit ,sau nu mai e valabil.  Mai mult decât atât, ei trebuie să se confrunte cu nişte probleme pe care nici ei nu putuseră să le rezolve în anii adolescenţei. De aceea, amândoi retrăiesc temerile şi chinurile adolescenţei şi se confruntă cu probleme pe care crezuseră că le-au depăşit.

John Carter 3D (John Carter)
Regia: Andrew Stanton
In rolurile principale: Lynn Collins, Taylor Kitsch
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic, SF
Durata: 132  minute

Orele de difuzare
Sambata: 18:15
Duminica: 18:15, 21:00
Vineri si de Luni pana Joi: 13:00, 21:45

Inspirată din romanul “A Princess of Mars” al autorului Edgar Rice Burroughs, primul volum dintr-o serie de 11 care a fost publicat în anul 1912, fantezia SF “John Carter” îl are în centrul acţiunii pe eroul cu acelaşi nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederaţiei şi care s-a ascuns din calea indienilor apaşi într-o peşteră, fără să ştie că este vorba despre o poartă a timpului şi că va fi teleportat pe planeta Barsoom (Marte). Deşi iniţial planeta Marte se asemană cu Terra în ceea ce priveşte condiţiile de mediu, subţierea atmosferei şi secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă şi neospitalieră, iar conflictul de proporţii epice dintre Red Martians şi Green Martians a adus-o în pragul distrugerii. John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru braţe şi cu o înălţime de peste 3,5 metri, dar reuşeşte să evadeze şi îi ajută pe Tars Tarkas, prinţesa Dejah Thoris şi poporul lor de Red Martians să îşi înfrunte duşmanii. Dându-şi seama că poate înclina balanţa victoriei într-o parte sau în alta datorită forţei lui superioare şi că în mâinile sale stă salvarea planetei Barsoom, John Carter se îndrăgosteşte de frumoasa Dejah Thoris şi luptă alături de ea.

Cronici (Chronicle)
Regia: Josh Trank
In rolurile principale: Michael B. Jordan, Dane DeHaan, Alex Russell
Gen: Actiune, Drama, SF
Durata: 84  minute

Orele de difuzare
Sambata: 16:15, 21:00
Duminica: 14:00
Vineri si de Luni pana Joi: 17:45

Zdrobirea maşinilor doar cu gândul.  Zborul. Dobândirea unei puteri care poate zdrobi un oraş.  Cine nu şi-ar dori acest tip de puteri?   Cine nu şi-ar dori să facă imposibilul?  Ce ai face, întreabă CHRONICLE, dacă ai fi Andrew, Matt sau Steve? Ei sunt trei adolescenţi cu care te poţi identifica, fiecare cu o personalitate distinctă, confruntându-se cu provocări reale generate de viaţa la liceu.  Sunt imperfecţi, stângaci şi puţin nechibzuiţi. Însă ei au descoperit ceva care depăşeşte capacitatea lor – sau a oricărui altcuiva – de înţelegere.  Descoperirea lor le aduce capacităţi telekinetice; în limbaj comun, au superputeri. Pot muta obiecte doar cu gândul, pot zdrobi maşini doar cu puterea voinţei.  Au învăţat să zboare… îndeplinirea celei mai mari dorinţe. Apoi, lucrurile iau o întorsătură nefastă.

Tatal Fantoma
Regia: Lucian Georgescu
In rolurile principale: Marcel Iureş, Mihaela Sîrbu
Gen: Drama
Durata: 90  minute

TARIF UNIC 10 RON

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 12:00, 13:45
Marti, Miercuri si Joi: 19:45

Profesorul american Robert Traum îşi ia un concediu de un an şi îmbrăţişează o aventură în strânsă legătură cu trecutul. Întors pe bătrânul continent, Robert încearcă să dezlege misterul originii tatălui şi unchiului său, faimoşii fraţi Traum: Rudolf, un celebru romancier, şi Samuel, odinioară mare gangster la Chicago. În timpul călătoriei sale prin Transilvania, o cunoaşte pe Tania, şefa Arhivelor Bucovinei. Împreună dau de Sami, ultimul prieten al familiei Traum aflat încă în viaţă, proiecţionist la un mic cinema prăfuit de provincie, din care a fost izgonit de către un politician local pus pe căpătuială. În timp ce Robert îl ajută pe Sami să-şi recapete cinematograful, Sami îl ajută să-şi afle originile.

Cu lumea-n cap (Wanderlust)
Regia: David Wain
In rolurile principale: Paul Rudd, Jennifer Aniston, Malin Akerman
Gen: Comedie
Durata: 98 minute

Orele de difuzare
Sambata si Duminica: 12:15, 14:15, 17:15, 19:45, 22:15
Vineri si de Luni pana Joi: 14:30, 17:00, 19:30, 21:30

Paul Rudd şi Jennifer Aniston sunt protagoniştii comediei Wanderlust, în regia lui David Wain (Role Models) despre un cuplu care renunţă la stresul şi presiunile unei metropole pentru a se retrage într-o comunitate liberă, unde singura regulă e să fii tu însuţi.George (Rudd) şi Linda (Aniston) sunt un cuplu tipic din Manhattan, amândoi mult prea stresaţi şi suprasolicitaţi de îndatoriri. După ce George este concediat, cei doi nu au altă opţiune decât să se mute la nesuferitul frate al lui George, in Atlanta.Pe drum, George şi Linda dau peste o comunitate idilică, care îşi spune Elysium, populată de indivizi foarte pitoreşti, care văd viaţa în cu totul alte culori. Banii? Nu pot cumpăra fericirea. Cariere? Cine are nevoie de aşa ceva? Haine? Doar dacă ţii neapărat…Să fie, oare, Elysium, noul început de care au nevoie Greg şi Linda? Sau schimbarea de perspectivă mai mult le va crea probleme noi, decât să le rezolve pe cele vechi?

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?