ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 16 – 22 decembrie

Programul complet de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 16 – 22 decembrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

SALA 1

De Anul Nou (New Year’s Eve)

Regia: Garry Marshall
In rolurile principale: Robert De Niro, Ashton Kutcher, Zac Efron, Hilary Swank, Michelle Pfeiffer, Halle Berry, Abigail Breslin, Jessica Biel, Jon Bon Jovi, Katherine Heigl, Sarah Jessica Parker
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 117  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 16:30, 19:00, 21:30
Vineri si de Luni pana Joi: 20:15, 22:45

New Year’s Eve este realizat de celebrul Garry Marshall şi readuce pe marile ecrane atmosfera romantică şi personajele din Valentine’s Day. Poveştile lor se petrec într-un interval scurt, dar extrem de important, cele 24 de ore dinaintea revelionului. La fel ca Valentine’s Day, New Year’s Eve întruneşte o distribuţie de excepţie, personajele fiind interpretate de Robert De Niro, Zac Efron, Hilary Swank, Sarah Jessica Parker, Michelle Pfeiffer, Jessica Biel, Ashton Kutcher şi mulţi alţii.

Melancholia (Melancholia)

Regia: Lars von Trier
In rolurile principale: Kiefer Sutherland, Charlotte Gainsbourg, Kirsten Dunst, John Hurt
Gen: Dramă, SF, Thriller
Durata: 130 minute

Orele de difuzare:
Vineri si de Luni pana Joi: 16:00

Pământul este ameninţat de ciocnirea cu o planetă mult mai mare în această abordare foarte europeană a lui Lars von Trier a genului disaster movie. Drama lui Trier, pe alocuri cu accente de thriller, povesteşte viaţa şi relaţia a două surori ce vor fi puse la încercare în momentul în care o planetă apropiată ameninţă să se ciocnească de planeta noastră. Acţiunea filmului se centrează pe nunta personajului jucat de Kristen Dunst, prezentată iniţial ca un moment fericit, dar care ulterior este perturbată de intrigi din sânul familiei şi de apariţia neprevazută a unei planete ce fusese până atunci ascunsă de Soare şi care, acum, ameninţă să intre în coliziune cu Pământul.

Alvin si Veveritele: Naufragiati (Alvin and the Chipmuncks: Chip-Wrecked) PREMIERA

Regia: Mike Mitchell
In rolurile principale: Amy Poehler, Matthew Gray Gubler, Jesse McCartney
Gen: Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 88 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:30, 14:30
Vineri si de Luni pana Joi: 12:30, 14:15, 18:30

Veveritele buclucase se intorc pe marile ecrane pentru o a treia aventura. De aceasta data Alvin si Veveritele sunt in vacanta intr-o croaziera. Insa vaporul are cateva defectiuni (pe alocuri parodie dupa Titanic) si eroii nostri naufragiaza pe o insula pustie. In timp ce Dave isi cauta prietenii pierduti, veveritele isi fac de cap pe noua lor insula. Acestea isi vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toti.

SALA 2

Motanul încălţat 3D (Puss in Boots)

Regia: Chris Miller
In rolurile principale: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Gen: Animaţie, Comedie, Dramă, Familie
Durata: 90  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:30 (dublat)
Vineri si de Luni pana Joi: 14:15, 16:15 (dublat)

În această iarnă, aventura are nouă vieţi! DreamWorks Animation, studioul care ne-a încîntat cu animaţiile “Cum să-ţi dresezi dragonul,” “Shrek” şi “Kung Fu Panda” prezintă povestea celei mai nostime pisici din istorie, “Motanul Încălţat”.Cu mult timp înainte de a-l întîlni pe Shrek, faimosul luptător, amorez şi proscris, Motanul Încălţat (Antonio Banderas), devine un adevărat erou cînd porneşte în aventură alături de Pisi-Lăbuţe Pufoase (Salma Hayek) şi Hopa Alexandru Mitică (Zach Galifianakis), pentru a-şi salva oraşul. Dar misiunea lui e îngreunată de fioroşii nelegiuţi Jack şi Jill (Billy Bob Thornton şi Amy Sedaris) , care fac tot ce le stă în puteri ca să zădărnicească planul eroilor noştri. Aceasta e povesta adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei, şi, bineînţeles… a Botinelor!

MISIUNE IMPOSIBILA 4: Ghost Protocol (Mision Imposible: Ghost Protocol )  PREMIERA

Regia: Brad Bird
In rolurile principale: Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg
Gen: Acţiune, Aventuri, Thriller
Durata: 106  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 14:15, 16:45, 19:15, 21:45
Vineri si de Luni pana Joi: 18:00, 20:30, 23:00

Acuzat de un atac terorist cu bombe asupra Kremlinului, agentul operativ MI Ethan Hunt este dezactivat şi renegat, împreună cu restul agenţiei, în momentul în care preşedintele iniţiază „protocolul fantomă”. Lăsat fără resurse şi fără acoperire, Ethan trebuie să găsească o cale să reabiliteze renumele departamentului şi să prevină un alt atac. Dar lucrurile se complică şi mai mult, iar Ethan e nevoit să se îmbarce în altă misiune, împreună cu colegii săi renegaţi, ca şi el, ale căror motive, însă, nu-i sînt complet cunoscute.

SALA 3

MISIUNE IMPOSIBILA 4: Ghost Protocol (Mision Imposible: Ghost Protocol )  PREMIERA

Regia: Brad Bird
In rolurile principale: Tom Cruise, Paula Patton, Simon Pegg
Gen: Acţiune, Aventuri, Thriller
Durata: 106  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 14:15, 16:45, 19:15, 21:45
Vineri si de Luni pana Joi: 18:00, 20:30, 23:00

.

Cumplit de fericita (Happy, Happy) PREMIERA

Regia: Anne Sewitsky
In rolurile principale: Agnes Kittelsen, Henrik Rafaelsen, Joachim Rafaelsen
Gen: Comedie
Durata: 88  minute
TARIF UNIC 7 RON

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 12:00, 14:00
Vineri si de Luni pana Joi: 14:30, 19:00

Pentru Kaja familia este cel mai important lucru. Este o eternă optimistă, deşi trăieşte cu un bărbat care refuză să facă sex cu ea şi care ar prefera oricând să meargă la vânătoare cu amicii. Aşa-i viaţa. Dar când “cuplul perfect” se mută alături, Kaja se chinuie să-şi ţină emoţiile în frâu. Nu numai că aceşti oameni de succes, interesanţi şi frumoşi cântă într-un cor, au şi adoptat un copil din Etiopia! Noii vecini îi prezintă o nouă lume lui Kaja, iar consecinţele se vor răsfrânge asupra tuturor celor din jurul ei..

SALA 4

Panica in Oras (Panique au village)

Regia: Stéphane Aubier, Vincent Patar
In rolurile principale: Stéphane Aubier, Jeanne Balibar, Bruce Ellison, Vincent Patar
Gen: Animatie, Aventuri, Familie, Comedie
Durata: 75 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:45, 13:15
Vineri si de Luni pana Miercuri: 13:45

Cow-Boy-ul şi Indianul sunt maeştrii într-ale catastrofelor. De îndată ce au un proiect în plan, haosul se dezlănţuie. De această dată ei vor să-i facă o aniversare pe cinste prietenului lor, Cheval (Calul). Dar oare ce cadou? Un barbeque gătit chiar de el.

Moneyball: Arta de a invinge (Moneyball )

Regia: Bennett Miller
In rolurile principale: Brad Pitt, Robin Wright, Jonah Hill, Chris Pratt
Gen: Drama, Biografic, Sport
Durata: 133 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 14:45, 17:15, 19:45, 22:15
Vineri si de Luni pana Miercuri: 15:45, 18:45, 21:30
Joi: 21:45

Filmul este inspirat dintr-o poveste adevarată – aceea a fostului jucător de baseball Billy Beane (interpretat de Brad Pitt) – care, nereuşind să fie cel mai bun pe teren conform propriei ştachete, renunţă şi devine manager al echipei Oakland Athletics. Însă în campionatul din 2002, Billy se confruntă cu o situaţie foarte problematică: cei mai buni jucători părăsesc echipa, atraşi de salariile oferite de marile cluburi. Jucătorii care rămân sunt nevoiţi să se mulţumească cu o treime din salariu.

Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (Sherlock Holmes: A Games of Shadows) – AVANPREMIERA

Regia: Guy Ritchie
In rolurile principale: Jude Law, Noomi Rapace, Robert Downey Jr.
Gen: Actiune, Mister
Durata: 128 minute

Orele de difuzare:
Joi: 14:00, 16:45, 19:15

Regizorul Guy Ritchie revitalizează în această perioadă aventurile celebrului detectiv britanic creat de Arthur Conan Doyle. Filmul “Sherlock Holmes: A Game of Shadows” îi va avea în centrul atenţiei pe actorii Robert Downey Jr., Jude Law, Noomi Rapace şi personajele lor..

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?