ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 14 – 20 septembrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  14 – 20 septembrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Despre oameni şi melciPREMIERA

Regia: Tudor Giurgiu
In rolurile principale: Monica Bârlădeanu, Andi VasluianuGen: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 90  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi:  20:30, 22:30
Duminica: 19:00 – SPECTACOL DE GALA (intrarea libera in limita locurilor disponibile)
Duminica: 20:30, 22:30

1992, în Muscel, un mic oraş din România. Fabrica ARO, deţinută de stat, tocmai a dat faliment şi va fi privatizată într-o săptămână. Cumpărătorul este o companie franceză care anunţă muncitorii că fabrica va fi transformată într-o crescătorie de… melci. George, liderul de sindicat, caută cu disperare o soluţie şi are o idee sărită de pe fix.

Resident Evil: Răsplata 3D (Resident Evil: Retribution) – PREMIERA

Regia: Paul W.S. Anderson
In rolurile principale: Milla Jovovich, Sienna Guillory, Wentworth Miller, Jensen Ackles
Gen: Acţiune, Horror, SF, Thriller
Durata: 117  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 14:30, 20:15, 22:35
Luni, Marti, Joi: 14:30, 20:15, 22:35
Miercuri: 14:30, 18:15, 22:35

T-virusul creat de Umbrella Corporation continuă să facă ravagii pe Terra, transformând populaţia globului în legiuni de strigoi care ucid tot ce mişcă. Ultima şi singura speranţă a speciei umane, Alice (Milla Jovovich) se trezeşte la viaţă in interiorul buncărului impenetrabil unde Umbrella Corporation îşi desfăşoară sinistrele experimente.  În încercarea extrem de riscantă de a evada  din acest complex vast, utilat cu inaltă tehnologie, Alice beneficiază de ajutorul unei echipe de comando de elită, împreună cu care îşi croieşte cu greu drumul printre ruinele oraşelor Tokyo, New York, Moscova şi Washington, D.C. Pe drum ea va avea o serie întreagă de revelaţii stupefiante, care îi vor schimba fostele convingeri şi perspectiva asupra lucrurilor. Cu ajutorul unor noi aliaţi dar şi a unor prieteni mai vechi, Alice îşi regăseşte motivaţia de a lupta pentru supravieţuirea unei lumi care devenise ostilă şi se îndrepta spre prăpastie. Numărătoarea inversă incepuse.

Campania (The Campaign) – PREMIERA

Regia: Jay Roach
In rolurile principale: Zach Galifianakis, Will Ferrell
Gen: Comedie
Durata: 85  minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata: 11:15, 19:15, 21:00
Duminica: 11:15, 17:15, 21:00
Luni, Marti: 19:15, 21:00
Miercuri, Joi: 15:15, 20:45, 22:40

Cam Brady e obisnuit cu viata de politician, după ce a fost ales de patru ani în Congresul american. Desi s-ar părea că are experientă din campaniile electorale, adevărul e că Brady nu a concurat niciodată cu nimeni pentru voturi, pur si simplu fiindcă nimeni nu s-a mai înscris în cursă să îi fie oponent.După ce Brady face o gafă majoră în public, doi afaceristi bogati decid să-l dea jos de la putere asa că pun la cale un plan. În ultimul moment, se înscrie în cursă Marty Huggins, un bărbat naiv si neinitiat, cu o aparitie modestă, care nu are habar cum se trag sforile în politică.Marty, directorul centrului local de turism, e aruncat în lupta politică de cei doi oameni de afaceri influenti care nu-l mai suportă pe congresmanul Cam Brady. Pe măsură ce se apropie ziua alegerilor, Marty se transformă, prin perseverentă si ambitie, într-un contra-candidat tot mai puternic, iar acest lucru se datorează faptului că nici el nu mai respectă etica sau regulile, la fel ca si Brady.

Din dragoste pentru Roma (To Rome with Love)

Regia: Woody Allen
In rolurile principale: Alec Baldwin, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Penélope Cruz, Woody Allen
Gen: Comedie
Durata: 112  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:20, 16:00
Luni oana Joi: 16:00

Comedie caleidoscopică ale cărei schimburi de replici au loc în Cetatea Eternă, unul dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii. Un arhitect american vine aici să-şi retrăiască tinereţea, în timp ce un roman prin nimic ieşit din comun ajunge fără să vrea cea mai mare celebritate a metropolei, iar un cuplu provincial descoperă atracţiile dragostei în moduri diferite.

Tinker Bell: Clopoţica şi secretul aripilor 3D (Tinker Bell: Secret of the Wings)

Regia: Ryan Rowe
In rolurile principale: Mae Whitman, Lucy Liu, Lucy Hale
Gen: Animatie, Fantastic, Familie
Durata: 100  minute

Orele de difuzare:
Luni pana Joi: 12:00, 16:45
Vineri pana Duminica: 11:00, 16:45
DUBLAT IN LIMBA ROMANA

Cea de-a patra poveste inca nerostita a lui Tinker Bell si a prietenelor sale din lumea zanelor se deruleaza iarna, completand ciclul anotimpurilor. Tinker Bell o întâlneşte pe Periwinkle şi împreună cu prietenii ei pleacă în căutarea secretului aripilor de zână.

Dansul Dragostei 4: Revoluţia 3D (Step Up Revolution)

Regia: Scott Speer
In rolurile principale: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Stephen Boss
Gen: Dramă, Muzical, Romantic
Durata: 99  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 12:30, 18:15
Luni, Marti si Joi: 12:30, 18:15
Miercuri: 12:30, 20:30

Emily este fiica a unui om de afaceri bogat, care vine la Miami ca sa devina dansatoare profesionista. Ea se indragosteste de Sean, un tanar care este liderul unei trupe de dans intitulata MOB. Acestia doresc sa castige un concurs pentru a obtine o sponsorizare importanta, dar tatal lui Emily are planuri sa transforme cartierul in care isi desfasoara activitatea trupa si concendiaza sute de angajati. Emily se alatura lui Sean si trupei MOB pentru a protesta si risca cu totii sa isi destrame visurile luptand pentru o cauza mareata.

Eroi de Sacrificiu 2 (The Expandables 2)

Regia: Simon West
In rolurile principale: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis, Chuck Norris, Dolph Lundgren, Jason Statham, Jet Li
Gen: Actiune, Aventuri, Thriller
Durata: 102  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Joi: 12:45, 17:30, 22:00

Eroii de sacrificiu s-au intors si de data asta este personal… Barney Ross (Sylvester Stallone), Lee Christmas (Jason Statham), Yin Yang (Jet Li), Gunner Jensen (Dolph Lundgren), Toll Road (Randy Couture) si Hale Caeser (Terry Crews) – impreuna cu cei mai noi membri cooptati Billy the Kid (Liam Hemsworth) si Maggie (Yu Nan) – se reunesc cand Dl. Church (Bruce Willis) apeleaza la echipa de Eroi pentru o misiune aparent usoara. Scopul misiunii pare a fi floare la ureche pentru Barney si gruparea sa de mercenari de clasa veche. Dar cand lucrurile merg prost si unul dintre ei este ucis cu brutalitate, Eroii de sacrificiu sunt indatorati sa isi faca dreptate pe teritorii ostile, unde sansele nu sunt de partea lor. Porniti pentru razbunare, membrii echipei se inversuneaza sa lupte cu inamicii.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?