ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 13 – 19 septembrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 13 – 19 septembrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

paranoia-433040l-175x0-w-6ee56c2aParanoia AVANPREMIERA

Regia: Robert Luketic
In rolurile principale: Amber Heard, Liam Hemsworth, Gary Oldman, Harrison Ford
Gen:Drama, Thriller
Durata: 106 minute
Ora: Miercuri şi Joi: 18:00, 20:15

Adam Cassidy (Liam Hemsworth) este un tânăr obişnuit care încearcă să promoveze în compania sa, Wyatt Corporation. Dar Adam face o greşeală, iar autoritarul său şef Nicholas Wyatt (Gary Oldman) îl şantajează ca să-l spioneze pe marele său rival şi fostul mentor Jock Goddard (Harrison Ford). Deşi situaţia sa la serviciu se îmbunătăţeşte, eroul îşi dă seama curând că nu este decât un pion într-un joc al trădărilor în care protagoniştii nu se dau înapoi de la nimic, nici măcar de la crimă, pentru a câştiga.

the-grandmaster-657628l-175x0-w-3ec471bfMarele Maestru – PREMIERA

Regia: Kar Wai Wong
In rolurile principale: Tony Leung Chiu Wai, Ziyi Zhang, Chen Chang
Gen: Acţiune, Biografic, Dramă
Durata: 90 minute
Ora: Vineri până Joi: 14:00, 22:05

The Grandmaster spune povestea lui Ip Man, marele maestru de arte marţiale, un personaj care a trăit în China între 1893 şi 1972 sub numele de Yip Kai-man şi a fost antrenorul celebrului Bruce Lee.

Riddick-2013-Movie-French-Poster-600x800Riddick – PREMIERA

Regia: David Twohy
In rolurile principale: Vin Diesel, Katee Sackhoff, Dave Bautista
Gen: Acţiune, SF, Thirller
Durata: 118 minute
Ora: Vineri,Luni pana Joi: 19:45 Sambata si Duminica: 22:30

Trădat de proprii semeni şi lăsat să moară pe o planetă pustie, Riddick luptă pentru supravieţuire împotriva extratereştrilor prădători şi devine mai puternic şi mai periculos decât oricând. În curând, vânători de recompense din toată galaxia vor porni în căutarea lui Riddick doar pentru a se găsi ei înşişi pioni în planul său elaborat. Cu duşmanii săi exact unde îi vrea, Riddick dezlănţuie un atac al răzbunării, înainte de a reveni pe planeta sa de origine, Furya, pentru a o salva de la distrugere.

Dragos-Bucur--Alexandru-Papadopol-si-Dorian-Boguta-vin-la-TIFF-cu--Love-Building-Love Building – PREMIERA

Regia: Iulia Rugina
In rolurile principale: Dragos Bucur, Alexandru Papadopol, Dorian Boguta
Gen: Comedie
Durata: 90 minute
Ora:  Vineri si Joi:    16:00, 20:05

Love Building este o comedie a cărei acţiune are loc într-o tabără menită să “repare” relaţii de cuplu ajunse într-un moment critic. 14 cupluri ajunse în impas, ajutate de cei trei pshihoterapeuţi şi traineri ai taberei, interpretaţi de Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă, încearcă să-şi reconstruiască poveştile de dragoste, participând la o serie de teme şi exerciţii.

the-mortal-instruments-city-of-bones-618395lInstrumente Mortale: Orasul Oaselor

Regia: Harald Zwart
In rolurile principale: Robert Sheehan, Lena Headey, Lily Collins,Jamie Campbell Bower, Jonathan Rhys Meyers
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 130 minute
Ora:

Vineri, Luni pana Joi: 14:45 , 22:10
Sambata, Duminica: 15:15 , 20:05

O adolescentă obişnuită din New York, Clary Fray (Lily Collins), descoperă că este descendenta Vânătorilor de umbre, clanul tinerilor războinici pe jumătate îngeri, care încearcă să protejeze lumea de demoni. După dispariţia mamei sale, (Lena Headey), Clary se vede nevoită să se alăture unui grup de astfel de vânători, care îi arată o altă faţă a New Yorkului, numită Downworld, un oraş dominat de vârcolaci, demoni, vampiri şi alţi monştri.

blue-jasmine-307489l-175x0-w-4cac5872Blue Jasmine

Regia: Woody Alen
In rolurile principale: Cate Blanchett, Peter Sarsgaard
Gen:Drama
Durata: 98 minute
Ora:

Vineri pana Marţi: 18:00, 22:15
Miercuri şi Joi: 15:30, 22:20

Întoacerea lui Woody Allen în Statele Unite îl surprinde renunţând la peisajul newyorkez în favoarea Coastei de Vest şi a faimoaselor străzi în pantă din San Francisco. E prima oară când regizorul de Oscar va folosi San Francisco-ul drept fundal, de la debutul său regizoral din 1969, cu Take The Money And Run. Noul proiect îl face pe Allen, de 76 de ani, să revină în America după ce a fimat ultimele sale trei proiecte la Londra, la Paris şi la Roma, luând un Oscar pentru scenariu cu Midnight in Paris.

planes-643040lAvioane 3D

Regia: Klay Hall
In rolurile principale: Carlos Alazraqui, Julia Louis-Dreyfus, Dane Cook, Val Kilmer
Gen: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 90 minute
Ora: Vineri, Luni până Joi: 13:00 – dublat
Sâmbătă şi Duminică: 11:00 – dublat

Dusty (Dane Cook) este un mic avion cu un singur motor, un avion care stropeşte culturile agricole, dar care visează să descopere o lume dincolo de micul orăşel Propwash Junction. Cu toate că fizicul nu îi prea permite, şi – în plus – îi este frică de înălţime, Dusty se înscrie în concursul Wings Around The Globe, în care va concura cu cele mai bune maşini de zbor de pe mapamond.

 

tanta-agua-611961l-175x0-w-e7ff614cPloaie de vacanta

Regia: Ana Guevera
In rolurile principale: Malu Chouza
Gen: Comedie
Durata: 102 minute
Ora:

Vineri, Luni până Joi: 17:45
Sâmbătă, Duminică: 11:45, 17:45

Lucía e nemulţumită: adolescenta trebuie să petreacă o săptămână de vacanţă cu tatăl ei divorţat, Alberto. Nu-i place tonul lui veşnic poruncitor şi, cum un necaz nu vine niciodată singur, o furtună face ca piscina hotelului să fie închisă pentru siguranţă. În timp ce fratele ei petrece timp cu Alberto, timida Lucía se aruncă într-o lume mai captivantă. Nu trece mult şi întâlneşte un băiat simpatic, Santiago, care o duce prin împrejurimi pe scuterul său şi apoi o invită seara în oraş – seara nu se va termina exact cum spera Lucía.

Poster-art-for-2-Guns_event_main2 Pistoale

Regia: Blatasar Kormatur
In rolurile principale: Denzel Washington, Maek Wahlberg
Gen: Acţiune, Crima, Dramă, Thriller
Durata: 110 minute
Ora: Vineri, Luni pana Joi: 17:30

Sambata, Duminica: 13:00, 17:45

În ultimul an, agentul DEA Bobby Trench (Washington) şi ofiţerul forţelor navale americane de informaţii Marcus Stigman (Wahlberg) au lucrat sub acoperire ca membri ai aceluiaşi departament de narcotice. Niciunul dintre ei nu ştie însă că celălalt este un agent federal sub acoperire, astfel că la început au încredere unul în celălalt la fel de mult ca şi în criminalii pe care au fost însărcinaţi să-i aresteze.

 

the-smurfs-2-sequel-posterŞtrumpfii 2 – 3D

Regia:Raja Gosnell
In rolurile principale: Neil Patrick Harris, Christina Ricci, Katy Perry, Anton Yelchin, Alan Cumming, Hank Azaria, Jonathan Winters
Gen: Animaţie, Comedie, Familie, Fantastic
Durata: 105 minute
Ora: Vineri, Luni până Joi: 13:15-dublat
Sâmbătă şi Duminică: 11:15-dublat, 13:15

Gargamel nu se lasă: ura lui pentru ştrumpfi îl împinge să găsească noi şi noi metode pentru a le veni de hac! Vrăjitorul conjură forţele întunericului şi îi creează pe… Obraznici, fiinţe asemănătoare cu ştrumpfii, dar distrugătoare şi mereu puse pe rele. Va reuşi paşnicul şi coloratul sat al eroilor să scape de influenţa lor negativă?

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?