ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 13 – 19 ianuarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 13 – 19 ianuarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Jack si Jill (Jack and Jill) – PREMIERA

Regia: Dennis Dugan
În rolurile principale: Adam Sandler, Al Pacino, Katie Holmes
Gen: Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 91 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:00, 14:15, 16:00, 18:00, 20:00, 22:00
Vineri si de Luni pana Joi: 12:00, 14:15, 16:00, 18:00, 20:00, 22:00

Jack ar duce o viaţă aproape perfectă  dacă n-ar avea de suportat o excepţie extrem de supărătoare, care-i cade pe cap de sărbători – sora lui geamănă – Jill. În fiecare an el trebuie să suporte o agasantă vizită de Thanksgiving a surorii sale, căreia nu-i trebuie mult ca să-i dea viaţa complet peste cap.  Pe măsură ce vizita ei de weekend ameninţă să se transforme intr-o şedere de o lună, gemenii se ceartă tot mai mult, se tachinează, se atacă, cum numai gemenii ştiu s-o facă. Când devine tot mai clar că Jill nu mai are de gând să plece, Jack pune în aplicare mai multe scheme care speră că o vor pune pe fugă, determinând-o pe Jill să se întoarcă acolo unde îi place lui Jack s-o ştie – în celălalt capăt al ţării.

The Darkest Hour 3D (The Darkest Hour) – PREMIERA

Regia: Chris Gorak
In rolurile principale: Emile Hirsch, Olivia Thirlby, Max Minghella
Gen: Acţiune, Horror, SF, Thriller
Durata: 89 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 20:45, 22:45
Vineri si de Luni pana Joi: 20:45, 22:45

Cinci tineri nord-americani sosesc in capitala Rusiei pentru a petrece o vacanta de vis intr-o metropola despre care nu cunosc prea multe amanunte, dar care este renumita pentru frumusete si pentru distractiile pe care le pune la dispozitia turistilor, dar, dupa ce isi petrec cateva zile vizitand punctele de atractie si frecventand cluburile de noapte, cele doua fete si cei trei baieti se trezesc blocati intr-un oras invadat de o specie extraterestra malefica, care dezintegreaza deopotriva oameni si animale si care devoreaza toate sursele de energie electrica.

Papusile Muppets (The Muppets) – PREMIERA

Regia: James Bobin
In rolurile principale: Jason Segel, Amy Adams, Chris Cooper
Gen: Comedie, Familie, Muzical
Durata: 103 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45 (dublat), 14:30 (dublat)
Vineri si de Luni pana Joi: 14:30 (dublat)

Muppets, cea mai amuzantă familie de păpuşi din istorie, se reuneşte pe marile ecrane în „Păpuşile Muppets”. Noua aventură începe cu Walter şi Gary, doi fani împătimiţi ai păpuşilor Muppets, care pleacă în vacanţă în Los Angeles, iar călătoria lor include şi o vizită la studiourile în care s-au făcut cunoscuţi idolii lor. Atunci când află că un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea să demoleze vechiul teatru, Walter şi Gary îl caută pe Kermit. La insistenţele lor, simpaticul broscoi reuneşte familia pentru un nou spectacol care să salveze teatrul în care au dat cele mai bune reprezentaţii din cariera lor.

Doamne… ce macel! (Carnage) – PREMIERA

Regia: Roman Polanski
In rolurile principale: Jodie Foster, Kate Winslet, Christoph Waltz, John C. Reilly
Gen: Comedie, Dramă
Durata: 79 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 17:00, 18:45
Vineri si de Luni pana Joi: 17:00, 18:45

După ce băieţii lor în vârstă de 11 ani se bat pe terenul de joacă al şcoli, iar Zachary îi scoate rivalului doi dinţi cu un băţ, soţii Penelope şi Michael Longstreet pe de-o parte şi soţii Nancy şi Alan Cowan pe de altă parte decid să se întâlnească în apartamentul modest al primilor pentru a discuta cordial despre acest incident. Penelope este o activistă politică care scrie o carte despre Darfur, iar Michael este vânzător, făcând parte din clasa de mijloc a societăţii şi locuind în Brooklyn, în vreme ce Alan este un avocat de succes, care vorbeşte fără încetare la telefonul mobil, iar Nancy se ocupă de administrarea averii familiei, locuind în luxosul cartier Manhattan.

Happy Feet 2 in 3D (Happy Feet 2)

Regia: George Miller
In rolurile principale: Robin Williams, Elijah Wood, Pink
Gen: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 100 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:30 (dublat), 14:30 (subtitrat)
Vineri si de Luni pana Joi: 14:00 (subtitrat)

Partea a doua a animaţiei premiate cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams). Mumble şi Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearcă neîncetat să-şi găsească abilităţile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă pericole negândite le ameninţă specia şi toţi trebuie să se unească şi să danseze pentru a se salva.

Justitie pe cont propriu (Seeking Justice)

Regia: Roger Donaldson
In rolurile principale: Nicolas Cage, Nick Gerard, January Jones
Gen: Drama, Actiune, Thriller
Durata: 105 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:15, 18:30
Vineri si de Luni pana Joi: 16:15, 18:30

Will Gerard (Nicolas Cage) e un profesor de engleză pasionat de meseria lui, fericit în căsnicia lui cu Laura (January Jones), o muziciană de succes. Cei doi se bucură de viaţa lor liniştită, cu concerte, barbeque în grădina casei şi, mai ales, de pasiunea lui Will, partidele de şah cu directorul şcolii (Harold Perrineau). Dar totul se schimbă într-o noapte, cînd Laura e atacată violent pe drumul de întoarcere de la studioul unde avusese repetiţii.

Misionarul Razboinic (Machine Gun Preacher)

Regia: Marc Forster
In rolurile principale: Gerard Butler, Sam Childers, Michelle Monaghan
Gen: Actiune, Biografic
Durata: 75 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 22:15
Vineri si de Luni pana Joi: 22:15

Inspirat dintr-o poveste reala, Machine Gun Preacher prezinta povestea vietii lui Sam Childers (Gerad Butler), un fost traficant de droguri, care decide sa lase in urma viata tumultoasa pe care o avea si pleaca intr-o calatorie in estul Africii. Barbatul simte ca este momentul sa descopere ceva in care sa creada, pentru a-si schimba viata. In momentul in care ajunge in Sudan, Childers este impresionat de lumea dezolanta din acea zona si mai ales de copiii antrenati sa fie soldati.

 

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?