ACASA » CINEMA » CINEMA. Program Cityplex 13 – 19 decembrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, în perioada 13 – 19 decembrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

1229866_672306712779900_822347205_nPe urmele dinozaurilor 3D – AVANPREMIERA

Regia: Neil Nightingale, Barry Cook
In rolurile principale: Tiya Sircar, Justin Long
Gen: Actiune, Animatie, Familie

Durata:90 minute

Ora: Mi,J: 13:00 

Realizat cu cele mai noi şi realiste tehnologii, Pe urmele dinozaurilor însoţeşte un pui de pachirinozaur, Patchi, de la naştere până la maturitate. Pe marele ecran are astfel loc o incredibilă incursiune 3D în viaţa de acum 70 de milioane de ani, explorând lupta pentru supravieţuire, confruntările pentru supremaţie şi necesitatea unei continue adaptări la mediul înconjurător.

unnamed (9)Hobbitul: Dezolarea lui Smaug 3D – PREMIERA

Regia: Peter Jackson
In rolurile principale: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage
Gen:, Aventuri, Drama, Fantastic

Durata:161 minute
Ora: V,L,Ma: 15:00, 18:30
S,D: 11:45, 15:00, 18:30
Mi,J: 15:00, 18:30, 21:45

Povestea din The Hobbit: The Desolation of Smaug continuă aventurile lui Bilbo Baggins pe parcursul călătoriei alături de vrăjitorul Gandalf şi cei 13 pitici, conduşi de Thorin Oakenshield, în misiunea lor de a pune din nou stăpânire pe Regatul Pierdut, Erebor. Bilbo şi ai săi companioni trebuie să înfrunte multe pericole, să parcurgă teritorii ostile şi să ţină piept, în final, înfricoşătorului şi vicleanului dragon Smaug.

unnamed (10)Burlaci intarziati – AVANPREMIERA

Cu: Jon Turtetaub
In rolurile principale: Morgan Freeman, Robert de Niro, Michael Douglas
Gen: Comedie

Durata: 104 minute
Ora: Mi,J: 19:00, 21:15

Billy, Paddy, Archie şi Sam sunt cei mai buni prieteni încă din copilărie. Atunci când Billy, burlacul convins al grupului, o cere în sfârşit în căsătorie pe prietena sa, cei patru pleacă spre Las Vegas, hotărâţi să se distreze şi să îşi amintească de vremurile trecute. Ajunşi la destinaţie, însă, cei patru îşi dau seama că viaţa i-a schimbat mai mult decât se aşteptau în tinereţe şi sunt nevoiţi să îşi regândească priorităţile.

unnamed (11)Salvandu-l pe Mos Craciun 3D – dublat in lb romana

Regia: Leon Joosen
In rolurile principale: Martin Freeman, Tim Curry
Gen: Animaţie, Comedie, Familie
Durata:90 minute

Ora: V,L-J: 16:15
S,D: 12:00, 16:15

Când Polul Nord este atacat, Crăciunul şi darurile copiilor sunt iar în pericol. Totul stă acum pe umerii micului elf Bernand, ca să reuşească să îndeplinească misiunea. Ajutat de reni, el trebuie să găsească soluţia cea mai bună, ca să salveze situaţia. Şi, desigur, pe Santa însuşi. Dar micul elf un pic obez e cam împiedicat.

unnamed (8)Orasul fara legi

Regia: Gary Fleder
In rolurile principale: James Franco, Jason Statham, Kate Bosworth
Gen: Actiune, Thriller

Durata:100 minute

Ora: V-Ma: 14:30, 19:00,21:15
Mi,J: 14:30

Jason Statham joacă rolul unui fost agent DEA, Phil Broker, care face eforturi pentru a lăsa în urmă violenţa şi pericolele ce i-au guvernat pentru multă vreme existenţa. Se mută împreună cu fiica sa într-un mic oraş din Louisiana, unde ajunge însă să intre în conflict cu un grup de traficanţi de amfetamină conduşi de neînduplecatul Gator.

albacazapadaAlba ca ZapadaTARIF UNIC 10 RON 

Regia: Pablo Berger
Cu: Maribel Verdú, Daniel Giménez Cacho, Ángela Molina
Gen: Drama, Fantastic

Durata: 98 minute
Ora:       V-J:  17:30

O adaptare a basmului clasic, Albă ca Zăpada este un omagiu unic adus epocii de aur a filmului alb-negru mut din Europa. Plasat în romanticul decor al Seviliei anilor ’20, Albă ca Zăpada lui Berger este Carmen, fiica unui faimos toreador, care trăieşte sub stăpânirea tiranică a monstruoasei mame vitrege, Encarna. Carmen scapă şi se alătură unei trupe de pitici toreadori, unde frumuseţea şi talentul său în ring atrag atenţia presei. Encarna află astfel, în sfârşit, unde să o găsească pe Carmen şi se pregăteşte pentru confruntarea finală.

unnamed (5)Tata fara numar

Regia: Kem Scott
In rolurile principale: Vince Vaughn, Chris Pratt, Cobie Smulders
Gen: Comedie

Durata:103 minute

Ora:  V-J:  14:00, 18:15

David Wozniak este un bărbat obişnuit a cărui viaţă este dată peste cap când află că, în urma unei greşeli la clinica de feritilizare cu care a “colaborat” în studenţie, e tatăl a 533 de copii! Dator unor mafioţi şi respins de iubita sa însărcinată, lucrurile păreau că nu pot sta mai prost pentru sărmanul David, dar iată că 142 dintre copiii săi necunoscuţi vor să-i afle identitatea în urma unui proces. Cum va face eroul faţă situaţiei?

cernozauriCernozaurii – TARIF UNIC 10 RON 

 

Regia: Gary Fleder

In rolurile principale: James Franco, Jason Statham, Kate Bosworth
Gen: Actiune, Thriller
Durata:100 minute
Ora: S,D: 12:30 

Filmul “Cernozaurii”este o productie ce combina desenele animate digitale cu filmul clasic. Subiectul filmului este science-fiction, dar cu evidente trimiteri la realitate. Mii de oameni din Chernovadia lucrau la fabrică, la doar cinci mile în afara orașului. A fost un mastodont industrial, construit de una dintre cele mai mari puteri economice din lume în timpul așa-numiţilor „anii de aur”. Ca urmare a unei combinații de erori umane și deficiențe acute în proiectare, a apărut o crăpătură în jurul reactorului principal. Acest lucru a declanșat o reacție în lanț, culminând cu o serie de explozii uriașe… Norii radioactivi formaţi au început să se deplaseze pe cerul Europei. Timp de săptămâni, regimul comunist a încercat cu disperare să ascundă adevărul despre ce a avut loc într-adevăr în Chernovadia. Dar, în final, autoritățile au fost nevoite să recunoască că a existat un accident grav. La zece ani după accident, și o lungă perioadă de timp de la căderea regimului comunist, care a încercat să-l acopere, primele fapte reale despre ceea ce s-a întâmplat la Chernovadia au început să apară…

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?