ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 13 – 19 aprilie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  13 – 19 aprilie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Lumina rece a dimineatii (The Cold Light of Day) – PREMIERA
Regia: Mabrouk El Mechri
In rolurile principale: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver
Gen: Actiune,Thriller
Durata: 93  minute

Orele de difuzare:
Sambata: 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:45, 21:45
Duminica: 11:30, 13:30, 15:30, 17:30, 19:45
Vineri: 12:30, 14:45, 17:00, 19:00, 21:00
Luni pana Joi: 12:30, 14:45, 17:00, 19:00

Un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri, care porneşte într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht. Nefiind oricum într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionată pentru Will datorită atitudinii extrem de critice a tatălui său, Martin (Bruce Willis). Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică după ce Will pleacă pe ţărm căteva ore. Atunci când revine găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semne clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia în momentul în care începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece; agenţi guvernamentali, care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor.

Battleship (Battleship) – AVANPREMIERA
Regia: Peter Berg
In rolurile principale: Rihanna, Alexander Skarsgård, Liam Neeson, Taylor Kitsch
Gen: Actiune, SF, Thriller
Durata: 132  minute

Orele de difuzare:
Duminica: 21:45
Luni pana Joi: 21:00

Peter Berg (Hancock) e producătorul şi regizorul blockbusterului BATTLESHIP, o aventură spectaculoasă care se întinde peste ape, în cer şi peste pămînt, în lupta pentru supravieţuire a planetei noastre împotriva unei forţe superioare. Bazat pe jocul clasic de război Hasbro, BATTLESHIP îi are ca protagonişti pe Taylor Kitsch în rolul lui Hopper, un ofiţer în marina americană detaşat pe nava USS John Paul Jones, Brooklyn Decker, în rolul lui Sam, fizioterapeută şi logodnică a lui Hopper; Alexander Skarsgård este Stone, fratele mai mare al lui Hopper şi ofiţerul aflat la comanda vasului USS Samson, Rihanna este locotenentul Raikes, camaradul lui Hopper şi specialistă în arme, iar Liam Neeson este superiorul lui Hopper şi Stone, precum şi tatăl lui Sam, amiralul Shane.

Piratii! O banda de neispraviti 3D (Pirates) – AVANPREMIERA
Regia: Peter Lord
In rolurile principale: Salma Hayek, Martin Freeman, Jeremy Piven, Imelda Staunton, Hugh Grant, David Tennant
Gen: Animatie, Aventura, Familie
Durata: 88 minute

Orele de difuzare:
Luni pana Joi: 18:00

Căpitanul Pirat are un singur vis: acela de a-şi învinge rivalii, pe Black Bellamy şi Cutlass Liz în competiţia ce are drept recompensă atribuirea titlului de Piratul Anului. Pentru a-şi atinge scopul, împreună cu echipajul său de pierde-vară şi neisprăviţi, el ridică pânzele şi porneşte pe mare. Aventura îi va purta pe eroii noştri de pe liniştita şi exotica insulă Blood Island până pe străzile învăluite în ceaţă ale Londrei din epoca victoriană, unde vor fi nevoiţi s-o înfrunte de diabolica regină, care urăşte piraţii. Pe drum, se împrietenesc cu tânărul om de ştiinţă Charles Darwin, care îi avertizează asupra unui mare pericol care îi pândeşte. Călătoria este lungă şi plină de primejdii, dar şi de ceea ce piraţii îndrăgesc cel mai mult: aventura.

Toata lumea din familia noastraTARIF UNIC 7 RON

Regia: Radu Jude
In rolurile principale: Şerban Pavlu, Mihaela Sîrbu, Sofia Nicolaescu
Gen: Dramă
Durata: 107 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 19:30, 22 :00
Vineri: 18:00, 20:00, 22:15
Luni pana Joi: 20:00, 22:15

Toata lumea din familia noastră tratează cu umor povestea tristă a unui tată şi a fiicei lui, care vor să petreacă împreună o vacanţă ca-n rai, însă deocamdată sunt prinşi în iadul relaţiilor de familie de pe pământ. Proiect finanţat de CNC cu 1.006.982 RON în cadrul sesiunii de concurs iunie – iulie 2010?

Titanic 3D (Titanic)

Regia: James Cameron
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Kate Winslet
Gen: Dramă,Romantic,Dragoste
Durata: 194  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 13:15, 19:00
Vineri si de Luni pana Joi: 18:30, 22:00

10 aprilie 1912.  Tehnologia furniza un şir de miracole timp de două decenii, iar oamenii începeau să nu mai aprecieze această spirală de evoluţie nesfârşită.  Ce putea să dovedească dominaţia omului asupra naturii decât lansarea la apă a navei Titanic, cel mai mare şi mai luxos obiect în mişcare construit vreodată de om?  Dar peste patru zile şi jumătate, lumea s-a schimbat.  Prima călătorie a „navei viselor” s-a încheiat într-un coşmar care depăşeşte capacitatea de înţelegere, iar credinţa oamenilor în forţa lor dominantă a fost distrusă pentru totdeauna de defectele specific umane: aroganţa, înfumurarea şi lăcomia.

Plăcintă Americană. Din nou pe felie (American Reunion)

Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
In rolurile principale: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 113  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:15, 16:45, 19:15, 21:30
Vineri si de Luni pana Marti:15:30, 18:45, 21:30
Miercuri si Joi: 15:30, 20:30, 22:45

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

Lorax. Protectorul pădurii 3D (Dr. Seuss’ The Lorax)

Regia: Chris Renaud, Kyle Balda
In rolurile principale: Zac Efron, Danny DeVito, Ed Helms
Gen: Animaţie, Familie
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:00, 13:00, 15:00, 17:15
Vineri si de Luni pana Joi: 12:00, 14:00, 16:00

Eva, personajul Tildei Swinton, a renunţat la carieră şi şi-a agăţat ambiţiile în cui pentru a-l naşte pe Kevin, dar chiar de când băiatul e bebeluş, relaţia mamă-fiu e una dificilă. În unele zile, când micuţul Kevin nu mai înceta dintr-un plâns oribil, Eva se gândea disperată că a renunţat pentru acest copil insuportabil la jobul ei minunat de a scrie ghiduri turistice. Tatăl, Franklin, un tip nu foarte dezgheţat, îşi idealizează fiul, iar acesta îl manipulează cu uşurinţă. La 15 ani, Kevin face ceva iraţional şi de neiertat în ochii întregii comunităţi, iar Eva e năucită de propriile sentimente de durere şi vinovăţie. E vina ei fiindcă nu şi-a iubit fiul? Sau nu îndeajuns?

Furia titanilor 3D (Wrath of the Titans)

Regia: Jonathan Liebesman
In rolurile principale: Liam Neeson, Ralph Fiennes, Sam Worthington
Gen: Acţiune, Aventuri, Fantastic
Durata: 99  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:15, 17:00, 22:30
Vineri si de Luni pana Joi: 12:15, 14:30, 16:30

A trecut aproape un deceniu de la înfrângerea eroică a monstruosului Kraken, iar Perseu încearcă să ducă o viaţă liniştită de pescar şi să fie un tată ideal pentru fiul său Helius. Între timp o luptă pentru supremaţie se dezlănţuie între zei şi titani, după ce ultimii, conduşi de liderul lor, Kronos, se eliberează din adâncurile infernului. Când Hades şi Ares încearcă să-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-şi mai poate ignora adevărata chemare, aceea de a face din nou ordine în Olimp.

Misiune de salvare (Big Miracle)

Regia: Ken Kwapis
In rolurile principale: Drew Barrymore, John Krasinski
Gen: Drama
Durata: 107 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:00
Vineri si de Luni pana Joi: 13:00

Bazat pe povestea adevărată care a înduioşat inimile oamenilor de peste tot pe glob, MISIUNE DE SALVARE este aventura unui reporter dintr-un orăşel (John Krasinski) şi a unei activiste Greenpeace (Drew Barrymore), care fac front comun cu autorităţile şi preaputernicii zilei pentru a salva o familie de balene gri blocate în gheţurile din Cercul Arctic.  Reporterul de ştiri locale Adam Carlson (Krasinski) de-abia aşteaptă să scape de deplasarea în Alaska pentru a transmite ştiri din zone mai importante. Exact cînd apare ştirea care poate să-i schimbe cariera, se trezeşte că nu are deloc exclusivitate, ci, dimpotrivă, şi restul lumii o vanează.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?