ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 12 – 18 octombrie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 12 – 18 octombrie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

Hotel Transilvania 3D (Hotel Transylvania) – AVANPREMIERA

Regia: David Feiss, Anthony Stacchi
In rolurile principale: Adam Sandler
Gen: Comedie, Animatie, Familie
Durata: 91 minute

Orele de difuzare:
Miercuri, Joi: 18:00 (dublat), 20:00 (subtitrat)

Bun venit la Hotel Transilvania, staţiunea fastuoasă de cinci stele a lui Dracula (Adam Sandler), unde monştrii şi familiile lor se pot desfăta, liberi să fie ei înşişi fără ca oamenii să-i deranjeze. Într-un weekend special, Dracula invită câţiva dintre cei mai faimoşi monştri din lume – pe Frankenstein şi soţia sa, Mumia, Omul-Invizibil, o familie de vârcolaci şi nu numai – ca să sărbătorească aniversarea de 118 ani a fiicei sale, Mavis. Pentru Drac nu e o problemă să-i ospăteze pe toţi aceşti monştri legendari, dar universul său s-ar putea prăbuşi, când un om obişnuit apare din întâmplare la hotel şi i se aprind călcâiele după Mavis.

Aventurile lui Sammy 2 3D (Sammy’s Adventures 2)

DUBLAT IN LIMBA ROMANA
Regia: Ben Stassen
In rolurile principale: Billy Unger
Gen: Animaţie, Aventuri
Durata: 90 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:00, 13:00
Luni pana Joi: 12:00

Sammy şi Ray, simpaticele broscuţe ţestoase se bucură de spectacolul magic al vieţii din atol, în timp ce îi călăuzesc pe ,,nou născuţii” Ricky şi Ella în primul lor drum spre mare. Însă, din senin un braconier îi capturează şi îi trimite în Dubai, pentru a-i folosi la un spectacol acvatic pentru turişti. Acolo îl întâlnesc pe căluţul de mare Big D, care îi atrage în visul lui de evadare. Dar Sammy şi Ray s-au aliat acum cu Jimbo – un peşte gelatinos, un homar arţăgos, Anabel, o caracatiţă fermecătoare şi cu o întreagă familie de pinguini, construindu-şi cu ei propriile planuri de a scăpa de acolo. În decorul fabulos al marilor oceane, o nouă serie de întâmplări pe muchie de cuţit îi aşteaptă pe micii aventurieri în lupta lor pentru libertate.

Premium Rush: Cursă fără frâne (Premium Rush)

Regia: David Koepp
In rolurile principale: Joseph Gordon-Levitt, Jamie Chung
Gen: Acţiune
Durata: 100 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 15:00, 21:00
Luni, Marti: 14:00, 18:00, 21:45

Un tânăr curier din New York primeşte un plic de la cineva din universitatea Columbia. Un poliţist corupt e disperat să pună mâna pe plic, prin urmare îl urmăreşte pe protagonist (hotârât probabil să livreze plicul la timp) prin tot oraşul.

Despre oameni şi melci – TARIF UNIC 7 RON

Regia: Tudor Giurgiu
In rolurile principale: Monica Bârlădeanu, Andi VasluianuGen: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 90  minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica:  17.00, 19.00
Luni, Marti: 16.00, 20.00
Miercuri, Joi: 14.00, 16.00, 21.45

1992, în Muscel, un mic oraş din România. Fabrica ARO, deţinută de stat, tocmai a dat faliment şi va fi privatizată într-o săptămână. Cumpărătorul este o companie franceză care anunţă muncitorii că fabrica va fi transformată într-o crescătorie de… melci. George, liderul de sindicat, caută cu disperare o soluţie şi are o idee sărită de pe fix.

Tom Sawyer – PREMIERA

Regia: Hermine Huntgeburth
In rolurile principale: Heike Makatsch, Leon Seidel, Louis Hofmann
Gen: Aventuri, Familie
Durata: 109 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11.30, 15:30, 20:00
Luni pana Joi: 13.30, 15:15, 19:45

Tom Sawyer nu se gândeşte decât la farse şi năzbâtii – spre marea supărare a mătuşii sale Polly, alături de care puştiul şi fratele său vitreg Sid locuiesc în micul St. Petersburg, pe fluviul Mississippi. Deşi nu-l poate ţine în frâu, Polly e hotărâtă să facă om din năstruşnic… Din fericire pentru el, Tom are un prieten care iubeşte aventura la fel de mult: Huck Finn. Numai o fată cu totul ieşită din comun îl poate ţine pe Tom departe de năzdrăvăniile puse la cale cu Huck. E vorba de Becky Thatcher, fiica noului judecător din St. Peterburg, de-abia sosită în oraş. Tom e în stare de orice pentru a o impresiona cu “fapte eroice”

ParaNorman 3D (ParaNorman)

Regia: Chris Butler, Sam Fell
In rolurile principale: Anna Kendrick, Christopher Mintz-Plasse
Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie, Fantastic
Durata: 92 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 11:15
Luni pana Joi: 13:15
În ParaNorman, un orăşel este asediat de zombie. Cine poate fi chemat în ajutor, decât Norman (voce: Kodi Smit-McPhee), un băieţel considerat de toată lumea un ciudat, care poate să vorbească cu cei morţi. Dar, pentru a salva oraşul de acel blestem vechi de sute de ani, Norman trebuie să înfrunte fantome, vrăjitoare şi, cei mai răi dintre toţi, adulţii idioţi ai locului. Dar acest tânăr îmblânzitor de spirite rele se va vedea nevoit să-şi desfăşoare activităţile paranormale până dincolo de limitele lumeşti.

Looper: Asasin in viitor (Looper)

Regia: Rian Johnson
In rolurile principale: Bruce Willis, Emily Blunt, Joseph Gordon-Levitt
Gen: Acţiune, SF
Durata: 118 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminca: 13:15, 17:40, 22:15
Luni pana Joi: 17:30, 22:00

În viitorul apropiat, călătoria în timp nu a fost încă descoperită, dar nu la fel este şi cazul deceniilor viitoare. Călătoria în timp oferă mafiei viitorului un mijloc de a scăpa de inamicii nedoriţi: legaţi fedeleş, aceştia sunt trimişi în trecut, unde primesc un glonte în cap, iar acoliţii mafioţilor nu mai trebuie decât să scape de cadavru. În viitor, victima nu mai e de găsit, iar în prezent cadavrul ei nu există din punct de vedere legal, deci sistemul e perfect.

Taken 2: Teroare în Istanbul (Taken 2) – PREMIERA

Regia: Olivier Megaton
In rolurile principale: Liam Neeson
Gen: Acţiune, Crimă, Dramă
Durata: 91 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminca: 13:45, 17:45, 21:45
Luni pana Joi: 18:00, 22:05
În această continuare la mega-succesul de casă din 2008, Liam Neeson reia rolul lui Bryan Mills, fostul agent CIA care a făcut totul pentru a-şi salva fiica, pe Kim, din mâinile traficanţilor de carne vie albanezi. Însă tatăl unuia dintre ei jură răzbunare şi, ajutat de clanul său şi de multele-i relaţii din lumea interlopă, reuşeşte să-l ia prizonier pe Mills, aflat cu soţia în vacanţă la Istanbul. Agentul mai are timp să dea un singur telefon, iar Kim începe o cursă contracronometru pentru a-şi salva părinţii.

Ultima razie (End of Watch)

Regia: David Ayer
In rolurile principale: Anna Kendrick, Frank Grillo, Jake Gyllenhaal
Gen: Crimă, Dramă, Mister
Durata: 109 minute

Orele de difuzare:
Vineri pana Duminica: 15:30, 19:30

Miercuri, Joi: 12:45, 21:15

Luni pana Joi: 15:45, 19:45

In misiunea lor de a se supune jurământului lor de poliţişti, ofiţerii Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) şi Mike Zavala (Michael Peña) au legat o strânsă prietenie pentru a fi siguri că amândoi ajung acasă teferi după fiecare tură. Pentru aceşti ofiţeri de poliţie, singura certitudine pe care o au când patrulează pe străzile din South Central, Los Angeles, este că nu există nimic sigur.

Minte-ma frumos – AVANPREMIERA

Regia: Iura Luncaşu
In rolurile principale: Andi Vasluianu, Diana Dumitrescu
Gen: Comedie, Romantic,
Durata:98 minute

Orele de difuzare:
Miercuri, Joi: 15:00, 17:15, 19:15

Doi tipi simpatici din Bucuresti duc o viata cat se poate de neobisnuita… Dani e part-time furnizor de servicii IT si part-time gigolo, iar Toni e full-time… hacker iscusit care isi inseala partenerul de viata – computerul – cu o tipa cunoscuta pe Internet, Oana.Dana si Oana, ucenice cofetare si colege de apartament, sunt cum nu se poate mai diferite. Dana, tipa senzuala, suceste capetele barbatilor oriunde apare, pe cand Oana iubeste foarte mult prajiturile, de unde si formele mai rotunjoare. Si cum era de asteptat, cand discutiile lungi pe chat nu pot ramane vesnic virtuale, Toni si Oana isi dau intalnire fata-n fata.Dar exista o problema majora: Toni nu seamana deloc cu poza de profil, iar Dani ajunge la intalnire in locul lui. Dar oare la intalnire se prezinta chiar Oana? Sau fiecare dintre cei patru… minte frumos?

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?