ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 11 – 17 noiembrie

Programul de difuzare al filmelor in cinematografele Cityplex din Tomis Mall, in perioada 11 – 17 noiembrie.

SALA 1: Jaf la… turnul mare  (Tower Heist) –PREMIERA
Regia: Brett Ratner
Cu: Alan Alda, Ben Stiller, Eddie Murphy, Téa Leoni
Gen: Acţiune, Comedie, Crimă
Durata: 104 minute

Orele de difuzare: Sambata, Duminica: 12:15, 16:30, 20:45
Vinerea si de Luni pana Joi: 18:00, 20:15, 22:30

Ben Stiller şi Eddie Murphy sunt protagoniştii acestei comedii despre nişte simpli angajaţi la un complex luxos de apartamente care pun la cale un plan pentru a se răzbuna pe un escroc miliardar de pe Wall Street care le-a furat fondul de pensii.De mai mult de 10 ani, Josh Kovacs (Stiller) e managerul unuia din cele mai luxoase complexuri de locuinţe din New York City. Maniac al supravegherii angajaţilor, şi nu numai, nu-i scapă nimic din ce se petrece acolo. În cel mai opulent apartament de la ultimul etaj al clădirii stă Arthur Shaw (Alan Alda), un mogul al finanţelor, acum arestat la domiciliu după ce a fost prins că a furat două miliarde din banii investitorilor.

SALA 1: Tomboy  (Tomboy) –PREMIERA
Regia: Céline Sciamma
Cu: Zoé Héran, Malonn Lévana, Jeanne Disson
Gen: Drama
Durata: 84 minute
Tarif unic 7 RON

Orele de difuzare: Sambata, Duminica: 14:30, 18:45, 23:00
Vineriea si de Luni pana Joi: 14:00, 16:00

Laure are 10 ani şi ar vrea să fie băiat. Când se mută într-un cartier nou, se prezintă noii găşti ca Michael şi se împrieteneşte cu Lisa, care se îndrăgosteşte de el… fără să ştie că nu este băiat.

SALA 2: Culoarea Sentimentelor (The Help)
Regia: Tate Taylor
Cu: Bryce Dallas Howard, Emma Stone, Octavia Spencer, Viola Davis
Gen: Drama
Durata: 146  minute

Orele de difuzare: Sambata, Duminica: 18:30
Vinerea si de Luni pana Joi: 19:00

“Culoarea sentimentelor” este o dramă emoţionantă, povestită cu umor şi speranţă, despre prietenie, curaj şi mai ales despre puterea de a inspira schimbări sociale.  Acţiunea se desfăşoară în Jackson, Mississippi, în anii ‘60. Povestea pune în scenă relaţia care se construieşte între trei femei diferite, dar extraordinare, o prietenie greu de imaginat, consolidată în jurul unui proiect editorial secret, care încalcă normele sociale şi care le supune pe cele trei femei unui mare risc.

SALA 2Nemuritorii  3D: Razboiul Zeilor (Immortals 3D) – PREMIERA
Regia: Tarsem Singh
Cu: Henry Cavill, Mickey Rourke, John Hurt, Luke Evans, Freida Pinto
Gen: Acţiune, Dramă, Fantastic
Durata: 110  minute

Orele de difuzare: Sambata, Duminica: 14:00, 21:30
Vinerea si de Luni pana Joi: 14:30, 22:00

La ere după ce mitica luptă dintre Zei şi Titani s-a încheiat, o nouă forţă malefică ameninţă ţinuturile: însetat de putere, regele Hyperion (Mickey Rourke) declară război umanităţii. După ce strânge o armată de soldaţi desfiguraţi de propria lui mână, răscoleşte Grecia în căutarea unei arme cu puteri magice – Arcul lui Epirus, făurit de însuşi Ares. Numai posesorul Arcului are puterea să îi elibereze pe Titani din temniţa Munţilor Tartaros, în care fuseseră închişi în vremuri imemoriale. Cu dorinţa lor de răzbunare şi cu arma magică, Hyperion poate să-i distrugă atât pe oameni cât şi pe zei. Legaţi de o veche lege antică ce le interzice să intervină în conflictul dintre oameni, zeii sunt neputincioşi în faţa propriului sfârşit, dar Zeus are un plan: el îl alege în secret pe Tezeu, care, ajutat de o bandă de proscrişi, va trebui să îi salveze pe oameni de Hyperion şi să împiedice măcelărirea zeilor.

SALA 2Spy Kids 4 3D: Safirul Timpului (Spy Kids 3D: All the Time in the World)
Regia: Robert Rodriguez
Cu: Jessica Alba, Joel McHale, Rowan Blanchard, Mason Cook
Gen: Acţiune, Aventuri, Comedie, Familie
Durata: 89  minute

Orele de difuzare: Sambata, Duminica: 12:00, 16:30
Vineriea si de Luni pana Joi: 17:00

La prima vedere, Marissa Cortez Wilson (Jessica Alba) are tot ce-şi doreşte: e măritată cu un faimos reporter TV, specializat în vînătoarea de spioni, are un bebeluş cu acesta, dar şi doi copii gemeni vitregi, foarte isteţi. Însă realitatea e cu totul alta: gemenii sînt foarte refractari şi nu ratează nici o ocazie ca să-i arate mamei lor vitrege că nu o vor prin preajmă, Rebecca (Rowan Blanchard) şi Cecil (Mason Cook) punînd în permanenţă la grea încercare talenul matern al Marissei.Iar cînd maniacul Paznic al Timpului (Jeremy Piven), ameninţă să preia controlul asupra planetei, lumea Marissei se întoarce pe dos. E rechemată la datorie de către şeful OSS, sediu al celor mai mari spioni, acolo unde fusese creată defuncta divizie Spy Kids. Pentru că Apocalipsa se apropie cu paşi repezi, Rebecca şi Cecil intră şi ei în acţiune şi află cu stupoare că mama lor vitregă a fost cu ceva vreme în urmă un superspion, aşa că trebuie să lase şicanele deoparte şi să se bazeze pe flerul ei. Cu un mic ajutor din partea foştilor Spy Kids, Carmen (Alex Verga) şi Juni Cortez (Daryl Sabara), dar şi cu nişte gadgeturi uluitoare, au şanse să salveze lumea şi poate şi să aducă armonia în propria familie.

SALA 3: Pielea in care traiesc (La Piel Que Habito) – PREMIERA
Regia: Pedro Almodóvar
In rolurile principale: Antonio Banderas, Elena Anaya, Marisa Paredes
Gen: Thriller, Drama
Durata: 120 minute

Orele de difuzare: Sambata, Duminica: 12:30, 17:15
Vinerea si de Luni pana Joi: 19:15

De când soţia i-a murit în incendiul unui accident, doctorul Robert Ledgard (Antonio Banderas), un eminent specialist în chirurgie plastică, s-a ocupat de crearea unui nou tip de piele, artificială, rezistentă la arsuri, cu care şi-ar fi putut salva soţia. După doisprezece ani, reuşeşte să creeze o piele care funcţionează ca un scut împotriva tuturor agenţilor externi. În continuarea anilor de studiu și de experimente, Robert mai are nevoie de trei lucruri: să fie lipsit de scrupule, să aibă un complice şi un cobai. Scrupulele n-au fost niciodată o problemă. Iar Marilia, femeia care a avut grijă de el de când s-a născut, este complicele perfect. Cât despre cobaiul uman…

SALA 3: In Timp  (In Time)
Regia: Andrew Niccol
Cu: Amanda Seyfried, Justin Timberlake, Olivia Wilde
Gen: Thriller, Crima,SF
Durata: 103 minute

Orele de difuzare: Sambata, Duminica: 22:15
Vinerea si de Luni pana Joi: 22:00

Într-o societate a viitorului în care timpul a devenit un fel de monedă, iar durata vieţii ţi-e limitată numai de suma din contul din bancă, un tânăr încearcă să schimbe ordinea prestabilită a lucrurilor. Acuzat pe nedrept de crimă, Will Salas vrea să transforme în istorie prezentul, în care cei bogaţi pot trăi practic la nesfârşit, în timp ce săracii ca şi el trebuie să cerşească, împrumute şi fure minute pentru ca ziua de mâine să-i prindă în viaţă…

SALA 3Panica pe Wall Street  (Margin Call)
Regia: J.C. Chandor
Cu: Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons, Demi Moore, Zachary Quinto
Gen: Thriller
Durata: 110 minute

Orele de difuzare: Duminica: 15:00, 19:45
Vinerea si de Luni pana Joi: 14:45, 16:45

Plasat în universul financiar, unde mizele sînt uriaşe, MARGIN CALL este un thriller despre jucătorii-cheie dintr-o firmă de investiţii pe parcursul a 24 de ore din perioada începutului crizei financiare mondiale, în 2008. Cînd analistul-junior Peter Sullivan (Zachary Quinto) pune mîna pe informaţii care pot duce la căderea firmei, se porneşte o avalanşă care îi va aduce pe marginea prăpastiei pe toţi cei implicaţi la nivel decizional sau moral. mergînd dincolo de limitele genului, MARGIN CALL este o explorare a componentei umane a unui subiect mult prea adesea privit doar în alb şi negru, un portret curajos şi autentic al industriei financiare şi al oamenilor din interior care iau decizii ce schimbă viitorul nostru global..

SALA 4Anonim (Anonymous)
Regia: Roland Emmerich
Cu: Vanessa Redgrave, Rhys Ifans, Rafe Spall
Gen: Drama, Istoric, Thriller
Durata: 130 minute

Orele de difuzare: Sambata, Duminica: 15:15, 20:00
Vinerea si de Luni pana Joi: 19:45, 22:15

O întrebare pe care şi-au pus-o, de câteva secole încoace, minţi strălucitoare precum Mark Twain, Charles Dickens şi Sigmund Freud: cine a creat, în realitate, operele atribuite lui William Shakespeare ? Experţii au intrat în lungi dezbateri, s-au scris nenumărate cărţi, iar unii savanţi şi-au dedicat viaţa apărării sau respingerii supoziţiilor referitoare la autorul celor mai renumite capadopere ale literaturii engleze.Filmul propune un posibil răspuns la această întrebare, ilustrând o epocă în care intrigile politice, legăturile amoroase secrete de la Curtea Regală şi uneltirile nobililor avari de putere şi dornici să pună mâna pe tron erau scoase la lumină şi înfierate în public, pe o scenă de teatru.

SALA 4Din dragoste cu cele mai bune intentii
Regia: Adrian Sitaru
Cu: Bogdan Dumitrache, Nataşa Raab
Gen: Drama
Durata: 105 minute

Orele de difuzare: Sambata si Duminica: 12:45, 17:45, 22:45
Vinerea si de Luni pana Joi: 13:00, 15:15, 17:30

Din dragoste cu cele mai bune intenţii spune povestea lui Alex (Bogdan Dumitrache), un personaj destul de nevrotic. După ce mama lui (Nataşa Raab) este internată în spital în urma unui accident vascular cerebral, viaţa lui Alex iese de pe făgaşul normal. La spital, Alex se găseşte prins într-un spectacol burlesc plin de personaje neaşteptate şi evenimente surprinzătoare. Încercând să gestioneze situaţia ţinând cont de sfaturile tuturor celor din jurul lui, el îşi imaginează noi scenarii în care mama lui ar putea fi rănită. În timp ce aceasta pare să se simtă bine, Alex face o serie de greşeli şi totul din dragoste, cu cele mai bune intenţii.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?