ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 11 – 17 mai

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  11 – 17 mai. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

În siguranţă (Safe) – PREMIERA

Regia: Boaz Yakin
In rolurile principale: Danni Lang, Jason Statham, Michael Jai White
Gen: Crimă
Durata: 94  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:00, 13:00, 19:00, 21:00, 22:45
Vineri, Luni, Marti: 13:00, 15:00, 19:00, 21:00, 23:00
Miercuri, Joi: 12:15, 14:00, 18:00, 22:15

După ce mafia rusească îi ucide familia, Luke, un expert în arte marţiale, crede că nu mai are pentru ce trăi: de fiecare dată când se ataşează de cineva, mafia va interveni. Dar într-o zi Luke o găseşte pe Mei, o asiatică de 12 ani urmărită de aceiaşi gangsteri care i-au ucis soţia şi o ajută să scape. Doar că Mei e un pion important în lumea răufăcătorilor din New York, iar decizia de a o apăra îl aruncă pe Luke într-un adevărat război între mafie, triadele chinezeşti şi poliţiştii corupţi.

Prieteni cu copii (Friends with Kids) – PREMIERA

Regia: Jennifer Westfeldt
In rolurile principale: Adam Scott, Jennifer Westfeldt, Maya Rudolph, Chris O’Dowd, Kristen Wiig, Jon Hamm, Megan Fox
Gen: Comedie
Durata: 107  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 20:00
Vineri, Luni, Marti: 16:15, 23:00
Miercuri, Joi: 14:45, 20:45

Jason (Adam Scott) şi Julie (Jennifer Westfeldt) sunt prieteni foarte buni încă din facultate, locuiesc în acelaşi bloc, au încredere unul în celălalt, dar nu simt niciun fel de atracţie reciprocă. Prietenii lor, Leslie (Maya Rudolph) şi Alex (Chris O’ Dowd) sunt amuzanţi şi foarte direcţi, iar Ben (Jon Hamm) şi Missy (Kristen Wiig), foarte atrăgători şi înfocaţi – atât de înfocaţi încât chiar fac sex în toaleta restaurantului atunci când ies cu toţii.

S-a furat mireasaPREMIERA

Regia: Jesús del Cerro
In rolurile principale: Jojo, Constantin Diţă, Adina Galupa
Gen: Comedie
Durata: 89  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:15, 13:15, 22:15
Vineri, Luni, Marti: 18:30
Miercuri, Joi: 17:00, 18:45

“S-a furat Mireasa” este o comedie savuroasă în care Nina (Jojo), o şomeră fostă Miss Bârlad, sătulă de sărăcie şi de viaţa mai puţin palpitantă oferită de soţul ei, poliţistul Cornel (Costi Diţă), se hotărăşte s-o “fure” pe Marinela (Adina Galupa), mireasa unei nunţi de interlopi şi să ceară de la aceştia o răscumpărare care speră ea să îi poată asigura un trai mult mai bun. Spre surpriza tuturor, mireasa răpită refuză cu încăpăţânare să se întoarcă la familia ei şi la proaspătul soţ, Jan (Sergiu Costache), un tip grosolan şi ignorant, cu care a fost forţată să se mărite de către tatăl ei.

Umbre întunecate (Dark Shadows) – AVANPREMIERA

Regia: Tim Burton
In rolurile principale: Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Eva Green
Gen: Comedie, Fantastic
Durata: 105 minute

Orele de difuzare:
Miercuri, Joi: 20:00

Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu acelaşi nume al anilor ’60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film. Cu un parcurs de 1.225 episoade, serialul Dark Shadows a fost un soap opera atipic, în care existau elemente de horror şi în care apăreau o serie întreagă de creaturi întunecate: vampiri, monştri, vrăjitoare, vârcolaci, fantome şi zombies.

Dictatorul (The Dictator) – AVANPREMIERA

Regia: Larry Charles
In rolurile principale: Sacha Baron Cohen, Megan Fox, Anna Faris, Ben Kingsley, John C. Reilly
Gen: Comedie

Orele de difuzare:
Miercuri, Joi: 19:30

Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atîta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

Răzbunătorii 3D (The Avengers)

Regia: Joss Whedon
In rolurile principale: Scarlett Johansson, Robert Downey Jr., Chris Evans, Gwyneth Paltrow, Jeremy Renner
Gen: Acţiune
Durata: 142  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 11:30, 14:15, 17:00, 19:45
Vineri, Luni, Marti: 14:15, 17:00, 19:45
Miercuri, Joi: 12:00, 14:45, 17:30, 20:15

Marvel îi aduce încă o dată pe marile ecrane pe supereroii din benzile desenate, dar nu oricum; toţi în aceeaşi producţie. Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye şi Black Widow formează “echipa de şoc”, după ce sunt convinşi de Nick Fury (Samuel L. Jackson) şi de Agentul Culson să îşi unească forţele în lupta cu periculosul şi puternicul lor duşman, Loki, care tocmai câştigase accesul la Cubul Cosmic, cu puterile sale nelimitate. Însă, ca în orice familie, şi între Avengeri apar mici conflicte de personalitate. Vor reuşi ei să renunţe la orgoliul personal pentru a salva viitorul omenirii?

Corbul (The Raven)

Regia: James McTeigue
In rolurile principale: John Cusack, Luke Evans
Gen: Thriller
Durata: 111  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 14:00, 16:15
Vineri, Luni, Marti: 14:00, 20:45
Miercuri, Joi: 12:30, 21:30

În acest thriller sumbru, Edgar Allan Poe (John Cusack, Being John Malkovich), îşi uneşte forţele cu un detectiv din Baltimore (Luke Evans, Immortals), pentru a prinde un criminal în serie nebun care se inspiră din scrierile lui Poe pentru a comite oribilele crime. Regizat de James McTeigue (V for Vendetta), filmul îi mai are în distribuţie pe Alice Eve (Sex and the City 2), Brendan Gleeson (In Bruges), Oliver Jackson-Cohen (Faster) şi Kevin McNally (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

Visul lui Adalbert

Regia: Gabriel Achim
In rolurile principale: Gabriel Spahiu
Gen: Comedie
Durata: 101  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 15:00, 17:00
Vineri, Luni si Marti: 17:00
Miercuri, Joi: 16:00

Visul lui Adalbert este o comedie neagră bazată pe o întâmplare petrecută în realitate într-o fabrică de pe vremea comunismului. E 8 mai 1986, ziua aniversară a Partidului Comunist Român. O zi celebrată cu mare pompă, ipocrizie şi teamă în toate fabricile din ţară. Pe lângă conotaţiile politice, evenimentul are loc la doar două săptămâni de la explozia de la Cernobâl. Dar, mai important pentru români, aceasta este ziua când Steaua Bucureşti câştigă Liga Campionilor, pentru prima şi ultima oară în istoria fotbalului românesc.

Te mai măriţi cu mine? (The Five-Year Engagement)

Regia: Nicholas Stoller
In rolurile principale: Jason Segel, Emily Blunt
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 124 minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 20:30, 23:00
Vineri, Luni, Marti: 18:15
Miercuri, Joi: 17:00

Tom Solomon îi declară iubire veşnică frumoasei Violet Barnes şi o cere în căsătorie la un restaurant, într-un cadru romantic, organizând ulterior o petrecere de logodnă la care este invitată toată familia, însă nunta se amână an după an din cauza lipsei de timp a partenerilor şi din cauza obstacolelor profesionale care intervin. Violet se înscrie într-un program cu o durată de 2 ani la Universitatea din Michigan, după care obţine o promovare de la şeful ei Winton Childs şi este forţată să se mute în alt oraş, iar oficializarea relaţiei rămâne tot timpul în plan secund, dorinţa de a fructifica oportunităţile profesionale fiind mai puternică decât dorinţa de a întemeia o familie.

Misiune pe MS One (Lockout)

Regia: James Mather, Stephen St. Leger
In rolurile principale: Maggie Grace, Guy Pearce, Peter Stormare, Joseph Gilgun
Gen: Acţiune, SF, Thriller
Durata: 96  minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:00, 18:30
Vineri, Luni si Marti: 16:15, 22:45
Miercuri si Joi: 15:00

MS One este o închisoare experimentală unde cei mai periculoşi 500 de criminali ai lumii sunt ţinuţi sub somn artificial. În timp ce conduce o misiune umanitară, Emilie Warnock (Maggie Grace) fiica preşedintelui american, ajunge aici tocmai în momentul când izbucneşte o revoltă violentă şi fără precedent. Emilie şi echipajul MS One sunt luaţi prizonieri de către deţinuţi, iar preşedintele Warnock decide să-l trimită pe agentul Snow (Guy Pierce) pe MS One cu misiunea de a o salva doar pe Emilie şi pe nimeni altcineva.

Plăcintă Americană. Din nou pe felie (American Reunion)

Regia: Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg
In rolurile principale: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 113  minute

Orele de difuzare:
Sambata, Duminica: 22:30
Vineri, Luni, Marti: 22:30
Miercuri, Joi: 23:00

În comedia PLĂCINTĂ AMERICANĂ: DIN NOU PE FELIE, personajele cu care am făcut cunoştinţă acum mai mult de un deceniu se întorc la East Great Falls pentru întîlnirea de zece ani. Pe parcursul unui weekend prelungit, aceştia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a rămas la fel, dar şi faptul că timpul şi distanţele nu şi-au lăsat amprenta asupra prieteniei dintre ei.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?