ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 10 – 16 mai

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 10 – 16 mai. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

leonardo dicaprio the great gatsbyMarele Gatsby 3D (The Great Gatsby) – AVANPREMIERA

Regia: Baz Luhrmann
In rolurile principale: Leonardo DiCaprio, Carey Mulligan, Tobey Maguire
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 142 minute
J: 15:30, 20:00

O adaptare a celebrului roman al lui F. Scott Fitzgerald. Acţiunea este plasată în Long Island, unde noul venit Nick Carraway este atras în lumea somptuoasă a vecinului său, Jay Gatsby. Cu toate acestea, destul de repede, Carraway va începe să vadă dincolo de existenţa plină de lux a lui Gatsby, unde obsesia, nebunia şi tragedia aşteaptă.

evil-dead-182912lCartea morţilor (Evil Dead) +18 – PREMIERA

Regia: Fede Álvarez
In rolurile principale: Jane Levy, Lou Taylor Pucci, Shiloh Fernandez
Gen: Thriller
Durata: 90 minute
V,L-Mi: 20:20
S,D: 22:15
J: 18:15, 22:40

În filmul Cartea morţilor, o cabană afundată în pădure devine scena scăldată în sânge a unor întâmplări de groază, când nişte tineri îl trezesc, fără să vrea, la viaţă pe un demon dintr-o epocă îndepărtată. Cartea morţilor este mult aşteptata reluare a filmului de groază semnat în 1981 de către Sam Raimi, sub titlul The Evil Dead. Cu o nouă şi tânără distribuţie, Cartea morţilor este un film care-ţi ridică părul pe ceafă, combinând şocurile brutale şi secvenţele sângeroase ale filmului original, care s-a bucurat de un mare succes, cu o serie de noi surprise şocante.

CAGED_006E_G.inddOmul de otel 3/3D (Iron Man 3)

Regia: Shane Black
In rolurile principale: Robert Downey Jr., Guy Pearce, Gwyneth Paltrow, Jon Favreau, Don Cheadle, Ben Kingsley
Gen: Acţiune, Aventuri, SF
Durata: 130 minute
V,L-Mi: 13:00, 18:00
S,D: 12:15, 17:15

Aşa cum ne-au obişnuit cei de la Marvel, filmele din universul lor au o consistentă legătură unele cu altele, iar coloana vertebrală a lui Iron Man 3 are toate şansele să provină din The Avengers! Zvonurile se învârt în jurul unui “tratament” cu nanoboţi, care l-ar putea face pe Iron Man să sufere o metamorfoză neaşteptată.

pain-gain-499952lTrage tare si te scoti (Pain&Gain)

Regia: Michael Bay
In rolurile principale: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson
Gen: Acţiune, Comedie, Dramă
Durata: 129 minute
V,L-Mi: 15:30, 22:05
S,D: 14:45, 19:45
J: 13:00

Regizorul Michael Bay ne prezintă comedia de acţiune „Trage tare şi te scoţi”, cu Mark Wahlberg, Dwayne Johnson şi Anthony Mackie, bazată pe incredibila poveste adevărată a unui grup de instructori de fitness din anii ’90 de la Miami care, în goana lor după Visul American se decid să dea o lovitură care ia o cale extrem de periculoasă.

hummingbird-366663lLegea străzii (Hummingbird) – PREMIERA

Regia: Steven Knight
In rolurile principale: Jason Statham
Gen: Acţiune, Thriller
Durata: 100 minute
V,L-Mi: 22:00
S,D: 16:00, 22:10
J: 22:15

Joey Jones e un veteran al războiului purtat de americani în Afganistan şi şi-a văzut colegii de arme spulberaţi de focul artileriei. Întors din război, Joey a trăit pe străzile Londrei, ca un vagabond fără casă, încercând să uite ce a trăit şi să nu mai intre în alte necazuri. Totuşi, o bandă de mafioţi nemiloşi îl fugăreşte, iar el se ascunde în apartamentul din zona Convent Garden al unui bogătaş, căruia îi fură identitatea.

the-big-wedding-650738lNuntă cu peripeţii (The Big Wedding) – PREMIERA

Regia: Justin Zackham
In rolurile principale: Amanda Seyfried, Diane Keaton, Katherine Heigl, Robert De Niro, Susan Sarandon
Gen: Comedie
Durata: 90 minute
V,L-J: 14:00, 18:15
S,D: 12:00, 18:00

Chiar dacă nu mai formează un cuplu de foarte mult timp, Don şi Ellie Griffin sunt forţaţi de împrejurări să pozeze din nou într-o familie fericită. Toată această şaradă a fost pusă la cale în momentul în care la nunta fiului lor adoptiv decide să participe, din senin, mama biologică a tânărului, dispusă acum să zboare peste mări şi ţări pentru a fi prezentă la eveniment. Cu toţi ochii aţintiţi pe ei, familia Griffin trebuie să facă faţă situaţiilor hilare cu care se confruntă, preferabil fără a se ucide între ei.

trance-621891lCapcana minţii (Trance) – PREMIERA

Regia: Danny Boyle, Mark Poltimore
In rolurile principale: Rosario Dawson, James McAvoy, Vincent Cassel
Gen: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 102 minute
V,L-Mi: 16:00, 20:00
S,D: 14:00, 20:00
J: 16:00, 20:15

Un amator de artă care vinde lucrările la licitaţii, încurcat cu mafia, îşi alătură forţele unui hipnoterapeut pentru a putea recupera o pictură de valoare furată. Pe măsură ce graniţele dintre dorinţă, realitate şi hipnoză devin tot mai subţiri, miza aflată în joc urcă mai sus decât şi-ar fi imaginat cineva.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?