ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 10 – 16 februarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 10 – 16 februarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Face toti banii (One for the money) PREMIERA

Regia: Julie Anne Robinson
In rolurile principale: Katherine Heigl, Jason O’Mara, Daniel Sunjata
Gen: Comedie, Crima, Thriller
Durata: 106 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:00, 14:15, 16:30, 18:45, 21:15
Vineri si de Luni pana Joi: 13:45, 16:00, 18:15, 20:00, 22:15

Katherine Heigl îi dă viaţă pe marele ecran popularei eroine a scriitoarei Janet Evanovich în comedia romantică FACE TOŢI BANII. Stephanie Plum, o tînără născută si crescută în New Jersey, este foarte sigură pe ea, desi nu mai are un serviciu de sase luni si tocmai si-a pierdut si ultimul card de credit în mîinile unui recuperator de creante. Disperată să facă un ban, Stephanie apelează la ultima solutie: să-si convingă vărul să-i dea o slujbă la firma lui care se ocupă de vînătoare de recompense pentru cautiuni.

RAZBOIUL STELELOR Episodul I – Amenintarea fantomei 3D (Star Wars Episode I – The phantom menace 3D) PREMIERA

Regia: George Lucas
In rolurile principale: Ewan McGregor, Liam Neeson, Natalie Portman, Jake Lloyd
Gen: Aventuri, SF
Durata: 133 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:00, 17:00, 22:15
Vineri si de Luni pana Joi: 13:00, 17:15, 22:30

Amenintarea fantomei prezinta povestea primilor cavaleri Jedi precum si inceputurile Fortei. Actiunea este anterioara celei din Razboiul Stelelor, productia din 1977 care a reinventat conceptul de science-fiction, si-l are in prim-plan pe tanarul Obi-Wan Kenobi (Ewan McGregor). Sub obladuirea mentorului sau spiritual Qui-Gon Jinn (Liam Neeson), Obi-Wan Kenobi se pregateste sa ajunga un cavaler Jedi. Anakin Skywalker (Jake Lloyd), care-l va avea mai tarziu drept fiu pe Luke Skywalker apare in Amenintarea fantomei drept un copilas de 9 ani. Cand va creste, el va fi sedus de partea intunecata a Fortei si va deveni maleficul Darth Vader

Calatoria 2: Insula Misterioasa 3D (Journey 2: The Mysterious Island) PREMIERA

Regia: Brad Peyton
In rolurile principale: Dwayne ‘THE ROCK’ Johnson, Josh Hutcherson
Gen: Actiune, Aventuri, Familie
Durata: 94 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:45, 20:00
Vineri si de Luni pana Joi: 15:45, 20:00

Descurcăreţul Sean are parte de o nouă aventură când porneşte în căutarea bunicului său, eşuat pe legendara insulă misterioasă din romanele lui Jules Verne. Însoţit de prietenul mamei sale, Sean va ajunge pe insulă, dar secretele acesteia şi creaturile imense care o locuiesc îi vor da mult de furcă în încercările sale de a-şi regăsi bunicul.

Sa fie razboi! (This means war!) AVANPREMIERA

Regia: McG
In rolurile principale: Reese Witherspoon, Chris Pine, Tom Hardy
Gen: Acţiune, Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 98 minute

Orele de difuzare:
Miercuri: 20:15

O poveste despre doi prieteni foarte buni, spioni amândoi şi, tot amândoi, îndrăgostiţi iremediabil de aceeaşi femeie. Competiţia pentru inima frumoasei interpretată de Reese Witherspoon rupe însă legătura dintre cei doi şi declanşează un conflict de proporţii.

Calul de lupta (War horse) PREMIERA

Regia: Steven Spielberg
In rolurile principale: David Thewlis, Emily Watson, Jeremy Irvine
Gen: Drama, Razboi
Durata: 146 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 13:30, 18:30
Vineri si Luni: 13:30, 20:15
Marti, Miercuri si Joi: 13:30

Noul film regizat de Steven Spielberg are în centru povestea emotionanta a unui tânăr pe nume Albert şi a armăsarului acestuia, Joey. Legătura dintre ei se va rupe în momentul în care Joey este vândut cavaleriei şi trimis în focul bătăliei în timpul Primului Război Mondial. Deşi este prea tânăr pentru a fi recrutat în armată, Albert decide să plece spre Franţa pentru a-şi salva prietenul.

O saptamana cu Marilyn (My week with Marilyn) AVANPREMIERA

Regia: Simon Curtis
In rolurile principale: Michelle Williams, Emma Watson, Kenneth Branagh, Eddie Redmayne, Julia Ormond
Gen: Drama
Durata: 100 minute

Orele de difuzare:
Marti si Joi: 20:15

Filmul este bazat pe cartea lui Colin Clark despre timpul petrecut de Marilyn la Londra în 1957 pe când filma The Prince and the Showgirl, în regia lui Laurence Olivier. My Week With Marilyn este despre o săptămână din viaţa lui Marilyn în care scapă de viaţa din Hollywood şi trăieşte în stil englezesc alături de Colin Clark, acesta fiind angajat de Olivier să aibă grijă de ea. Regizat de Simon Curtis şi produs de David Parfitt, filmul are la origini jurnalul lui Colin Clark şi a fost adaptat pentru marile ecrane de către Adrian Hodges (autorul serialul “Primeval”, transmis de BBC).

Iubire persana (Poulet aux prunes) PREMIERA

Regia: Vincent Paronnaud, Marjane Satrapi
In rolurile principale: Golshifteh Farahani, Isabella Rossellini, Mathieu Amalric
Gen: Drama
Durata: 93 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 16:15, 18:15, 20:15, 22:15
Vineri si de Luni pana Joi: 14:30, 16:30, 22:30

Teheran, anul 1958 – De când îndrăgita vioară a lui Nasser Ali Khan, cel mai renumit violonist, este distrusă, acesta pierde gustul vieţii. Incapabil să mai găsească o altă vioară pentru a o înlocui, el decide să se aşeze în pat şi să aştepte moartea. În aşteptarea ei, alunecă în reverii, în acelaşi timp melancolice, fericite şi pline de umor. Pe măsură ce fragmentele din captivanta lui poveste se unesc, descoperim marele lui secret: o extraordinară poveste de dragoste care i-a alimentat geniul şi muzica.

Haywire: Cursa pentru supravietuire (Haywire)

Regia: Steven Soderbergh
In rolurile principale: Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Douglas, Gina Carano
Gen: Actiune, Thriller
Durata: 93 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 11:30, 16:30
Vineri si de Luni pana Joi: 16:15, 18:15

Mallory Kane este un agent superantrenat care lucrează pentru o agenţie guvernamentală de securitate în cele mai murdare şi mai periculoase colţuri ale lumii. După ce eliberează cu succes un jurnalist chinez ţinut ostatic, aceasta este înlocuită şi lăsată să moară de cineva apropiat ei din propria agenţie. Fiind deodată ţinta unor asasini profesionişti care-i ştiu orice mişcare, Mallory trebuie să găsească adevărul pentru a rămâne în viaţă.

Descendentii (The Descendants)

Regia: Alexander Payne
In rolurile principale: George Clooney, Matt Matthew, Lillard Brian
Gen: Drama
Durata: 115 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 21:30
Vineri si de Luni pana Joi: 23:00

Filmul spune povestea lui Matt King (George Clooney), un soţ şi tată indiferent, care este obligat să îşi reexamineze trecutul şi să îşi accepte viitorul după ce soţia lui suferă un accident în Waikiki. El se reapropie de fiica lui cea mică, în timp ce trebuie să se hotărască dacă vinde sau nu pământul familiei sale din Hawaii, lăsat moştenire din generaţie în generaţie.

Floarea Desertului (Desert Flower)

2 FILME LA 7 RON

Regia: Sherry Horman
In rolurile principale: Timothy Spall, Terry Donaldson, Liya Kebede
Gen: Drama
Durata: 95 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 12:15
Vineri si de Luni pana Joi: 18:30

Un coridor din sediul new-yorkez al Naţiunilor Unite. O tînără femeie încearcă să se calmeze: Waris Dirie urmează să ţină primul ei discurs în faţa Naţiunilor Unite. A străbătut un lung drum. Ca într-un basm, Waris, născută în Somalia, a devenit unul dintre cele mai căutate manechine ale lumii. Provenită dintr-o familie de crescători de capre nomazi, drumul fascinant al lui Waris a călăuzit-o din deşerturile Africii de Nord pe copertele celor mai prestigioase reviste de modă.

Nimic Personal (Nothing Personal)

2 FILME LA 7 RON

Regia: Urszula Antoniak
In rolurile principale: Stephen Rea, Lotte Verbeek
Gen: Comedie
Durata: 85 minute

Orele de difuzare:
Sambata si Duminica: 14:30
Vineri si de Luni pana Joi: 20:45

O tânără şi rebelă olandeză rătăceşte de bună voie prin Irlanda, bucurându-se de singurătatea mult-dorită în peisajul auster din Connemara. El este un bărbat în puterea vîrstei ce duce o viaţă solitară într-o casă retrasă, pe o insulă pitorească. Ea e categorică şi nu face compromisuri. El este înţelept şi ironic. Ceea ce-i uneşte e singurătatea, pe care amândoi o percep drept libertate. El îi propune să lucreze pentru el în schimbul mâncării. Ea acceptă cu o singură condiţie: să nu existe niciun contact personal între ei, doar muncă. Curând amândoi vor deveni curioşi unul despre celălalt. Cine va încălca primul înţelegerea “nimic personal”?

 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?