ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 1 – 7 martie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 1 – martie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

parker-772039lParker (Parker) – PREMIERA

Regia: Taylor Hackford
In rolurile principale: Jason Statham, Jennifer Lopez
Gen: Crimă, Thriller
Durata: 118 minute
V,L-J: 13:15, 19:45
S,D: 15:15, 21:45

Parker e un hoţ profesionist care are un cod moral propriu: să nu furi de la oameni care nu-şi permit pierderea şi să nu răneşti oameni care nu merită asta. Însă după ultimul jaf, echipa lui îl trădează, îi fură partea lui şi îl părăseşte într-un şanţ, crezându-l mort. După ce-şi revine în fire, Parker e determinat să-i facă pe foştii lui amici să regrete că l-au înşelat aşa că îi urmăreşte şi îi găseşte în Palm Beach, “locul de joacă” al celor bogaţi şi faimoşi.

i-give-it-a-year-946748lPrimul an de căsnicie (I Give It a Year) – PREMIERA

Regia: Dan Mazer
In rolurile principale: Anna Faris, Rose Byrne, Simon Baker, Rafe Spall
Gen: Comedie, Romantic, Dragoste
Durata: 95 minute
V,L-J: 17:45
S,D: 11:15, 19:45

Primul an de căsnicie este o comedie scrisă de scenaristul lui Borat şi Bruno, care dezvăluie realităţile dintr-un cuplu, în primul lor an de după căsătorie.De la prima lor întâlnire, la o petrecere, ambiţioasa Nat (Rose Byrne), broker, şi Josh (Rafe Spall), scriitor în devenire, sunt în al nouălea cer de fericire, în ciuda tuturor diferenţelor care i-ar putea despărţi. Josh este un gânditor, iar Nat este o întreprinzătoare, dar scânteia dintre ei este imposibil de tăgăduit. Nunta lor este împlinirea unui vis , dar nimeni – nici familia, nici prietenii şi nici măcar preotul care oficiază căsătoria – nu crede ca mariajul lor va dura. Fosta prietenă a lui Josh, Chloe (Anna Faris), şi frumuşelul client al lui Nat, americanul Guy (Simon Baker), ar putea constitui nişte alternative destul de atrăgătoare.În momentul fatidicei aniversări a unui an de la căsătorie, nici unul dintre cei doi nu pare a renunţa la luptă, dar întrebarea este: oare vor reuşi să meargă mai departe?

side-effects-659884lEfecte adverse (Side Effects)

Regia: Steven Soderbergh
In rolurile principale: Rooney Mara, Channing Tatum, Jude Law
Gen: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 106 minute
V,L-J: 15:30, 22:00
S,D: 13:15, 17:30

Un thriller captivant despre Emily şi Martin, un cuplu de succes din New York, a căror viaţă se dă peste cap când psihiatrul lui Emily îi prescrie un nou medicament împotriva anxietăţii. Medicamentul va avea neaşteptate efecte adverse.

zero-dark-thirty-686403lMisiunea: 00.30 A.M. (Zero Dark Thirty)

Regia: Kathryn Bigelow
In rolurile principale: Jessica Chastain, Joel Edgerton, Mark Strong
Gen: Acţiune, Dramă, Istoric, Thriller
Durata: 157 minute
V,L-J: 17:15
S,D: 15:30, 22:30

În data de 2 mai 2011 întreaga lume, dar în special americanii profund afectaţi de tragedia din 11 septembrie 2001, au răsuflat uşuraţi când au aflat că Osama Bin Laden, cel mai căutat terorist din lume, liderul Al Quaeda, a fost ucis. Zero Dark Thirty vine să facă lumină în această misiune ultra-secretă, care a dus la capturarea lui.

rocker-466831lRocker (Rocker) +18
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Marian Crişan
In rolurile principale: Dan Chiorean, Alin State, Crina Semciuc
Gen: Dramă
Durata: 91 minute
V,L-J: 13:30, 22:15
S,D: 13:30, 18:30

Pelicula spune povestea lui Victor, un rocker la 45 de ani, a cărui dragoste pentru fiul său Florin depăşeşte limitele a ceea ce e social şi moral acceptabil. Viaţa de zi cu zi a tatălui orbitează în jurul fiului său, dependent de droguri. Disperat şi gata de a depăşi orice obstacol pentru a-i asigura fericirea, Victor ajunge să fure şi să se umilească. Pe lângă legătura de sânge, ceea ce îi uneşte şi mai mult pe cei doi e muzica. Muzica rock.

a-good-day-to-die-hard-410634lŞi mai greu de ucis (A Good Day to Die Hard)

Regia: John Moore
In rolurile principale: Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch
Gen: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 101 minute
V,L-J: 15:15, 20:15
S,D: 11:30, 20:30

Încă de la primul Die Hard, în 1988, John McLane (Willis) s-a aflat în locul nepotrivit la timpul nepotrivit, cu abilităţile şi atitudinea ce l-au făcut de neînfrânt, devenind astfel inamicul numărul 1 al teroriştilor din toată lumea. De această dată, McLane se confruntă cu cea mai mare provocare de până acum, una cu ramificaţii în toată lumea, căci fiul său înstrăinat, Jack, este prins în iţele unei complicate poveşti în care este implicat şi un mafiot rus, tată şi fiu făcând din acest punct tot posibilul pentru a-şi proteja unul-altuia vieţile şi de a elimina pericolul ce ameninţă însăşi democraţia.

flight-640304lZborul (Flight)

Regia: Robert Zemeckis
In rolurile principale: Denzel Washington, Don Cheadle, John Goodman
Gen: Dramă
Durata: 138 minute
V,L-J: 13:45, 18:30
S: 13:45, 18:30
D: 11:00, 15:45

Denzel Washington intră în pielea lui Whip Whitaker, un pilot de avion înzestrat şi respectat de către colegi şi superiori, pe care mass-media şi nord-americanii de rând îl percep ca pe un erou naţional după ce reuşeşte să aducă la sol un aparat de zbor atât de serios avariat încât niciun alt aviator nu ar fi fost capabil să îl redreseze. În momentul în care compania aviatică solicită efectuarea unei anchete care să stabilească fără putinţă de tăgadă cauzele producerii accidentului, ies la iveală inclusiv lacunele din conduita profesională a pilotului Whitaker.

mama-105011lMama (Mama) +18 – PREMIERA

Regia: Andrés Muschietti
In rolurile principale: Jessica Chastain, Megan Charpentier, Isabelle Nélisse, Nikolaj Coster-Waldau
Gen: Horror
Durata: 100minute
V,L-J: 16:30, 21:15
S: 11:45, 16:30, 21:15
D: 13:45, 21:30

Soţii Annabel şi Lucas le adăpostesc în casa lor pe micile Victoria şi Lily, nepoatele lor despre care nu mai ştiuseră nimic de ani de zile, de când acestea au rămas părăsite în casa familiei lor, ascunsă în adâncul pădurii. La scurtă vreme după sosirea fetelor încep să se petreacă evenimente bizare, iar adulţii îşi dau seama că au adus cu ele forţe supranaturale care vor să le răpească o dată pentru totdeauna.

hitchcock-285820lHitchcock (Hitchcock) PREMIERA

Regia: Ryan Murphy
In rolurile principale: Helen Mirren, Anthony Hopkins, Scarlett Johansson, Jessica Biel
Gen: Biografic, Dramă, Thriller
Durata: 98 minute
V,L-J: 16:00, 20:00
S,D: 14:00, 18:00, 20:00

Povestea de dragoste dintre unul dintre cei mai faimoşi regizori din toate timpurile, Alfred Hitchcock (Anthony Hopkins), şi soţia şi partenera sa Alma Reville (Helen Mirren). Evenimentele din acest film biografic au loc în timpul producţiei unuia dintre cele mai celebre titluri din cariera regizorului, Psycho.

killing-time-174101lKilling Time (Killing Time) +18 – PREMIERA
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Florin Piersic Jr.
In rolurile principale: Cristian Ioan Gutău, Florin Piersic Jr.
Gen: Comedie, Crimă, Dramă
Durata: 100 minute
V,L-J: 14:00, 22:30
S,D: 16:00, 22:00

Doi asasini plătiţi îşi aşteaptă viitoarea victimă într-un apartament gol. Orele se scurg una câte una. Treptat, tensiunea dintre cei doi creşte. De la glumiţe nevinovate, cei doi trec la mici împunsături ironice iar, în final, ajung la ameninţări directe. Aparenta “armonie de cuplu” dispare încet-încet… În locul ei, îşi arată colţii o rivalite făţişă, ce va avea consecinţe mortale.

barbara-837974lBarbara (Barbara )
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Christian Petzold
In rolurile principale: Nina Hoss, Ronald Zehrfeld, Rainer Bock
Gen: Dramă
Durata: 106 minute
V,L-J: 18:00
S,D: 12:00

După ce depune cerere de emigrare în Germania de Vest, Barbara este arestată şi trimisă forţat undeva în provincie, în nordul RDG. Aici rămâne sub observaţia Securităţii Statului, motiv pentru care Barbara păstrează distanţa faţă de cei din jur şi aşteaptă, căci iubitul ei îi pregăteşte fuga în Vest. Doar că atenţia pe care i-o acordă doctorul-şef al spitalului, Andre, o va face treptat să se deschidă… Film laureat cu Ursul de Argint pentru regie la festivalul de la Berlin.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?