ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 1 – 7 iunie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada  1 – 7 iunie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Alba-ca-Zapada si Razboinicul Vanator (Snow Wite and the Huntsman) – PREMIERA

Regia: Rupert Sanders
In rolurile principale: Kristen Stewart, Charlize Theron, Chris Hemsworth
Gen: Actiune, Aventuri, Fantastic
Durata:127 minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata si Dumnica: 17:30, 19:45
Luni, Marti: 15:00, 21:30
Miercuri: 13:00, 19:45
Joi: 15:00

“Albă ca Zăpada şi vânătorul” este o nouă abordare a basmului clasic care îi oferă un rol mai extins Vânătorului (Chris Hemsworth). În basm, Regina cea Rea (Charlize Theron) îi ordonă acestuia să o ducă pe Albă ca Zăpada (Kristen Stewart) în pădure şi să o omoare, dar Vânătorul o eliberează. În noua abordare a basmului, Vânătorul nu ia această atitudine din dragoste. În schimb, in filmul lui Rupert Sanders, acesta acţionează mai mult ca un mentor, învăţând-o pe Albă ca Zăpada să se lupte şi să supravieţuiască.

Pregăteşte-te, că vine! (What to Expect When You’re Expecting)  – PREMIERA

Regia: Kirk Jones
In rolurile principale: Cameron Diaz, Dennis Quaid, Jennifer Lopez, Matthew Morrison
Gen: Comedie, Romantic
Durata: 110  minute

Orele de difuzare:
Vineri: 19:00
Sambata, Duminica: 17:15, 19:30
Luni, Marti si Joi: 18:30, 20:45
Miercuri: 18:00

Descoperim experienţele a cinci cupluri care se pregătesc să se îmbarce în cea mai lungă, solicitantă şi plină bucurii călătorii din viaţă, aceea de a da naştere unui copil. Cu teamă, umor şi multe bătăi de cap, cei zece vor descoperi ce înseamnă să fii părinte. Filmul este inspirat de bestsellerul “What to Expect When You’re Expecting”, carte aleasă în SUA drept una dintre cele mai influente din ultimele decenii.

Jurnalul terorii (Chernobyl Diaries) – PREMIERA

Regia: Bradley Parker
In rolurile principale: Jesse McCartney, Olivia Dudley, Ingrid Bolsø Berdal, Dimitri Diatchenko
Gen: Horror, Thriller
Durata: 90  minute

Orele de difuzare:
Vineri: 21:15
Sambata, Duminica: 21:45
Luni, Marti si Joi: 22:45
Miercuri: 20:15

“Jurnalul terorii” urmăreşte povestea unui grup de cinci tineri în căutare de senzaţii tari, care se aventurează în oraşul contaminat Pripyat, cel al muncitorilor de la centrala nucleară de la Cernobîl. Dar scurta lor excursie printre clădirile fantomă se transformă într-un coşmar, atunci când tinerii descoperă că nu sunt singuri în oraş. Evacuat în totalitate după dezastrul nuclear şi rămas pustiu de mai bine de 25 de ani, Pripyat este decorul perfect pentru un film de groază şocant.

Dansuri de strada 2  (Street Dance 2) 3D

Regia: Max Giwa
In rolurile principale: Tom Conti
Gen: Muzical, Romantice
Durata: 85  minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata si Duminica: 13:45, 16:00, 18:00
Luni, Marti, Joi: 15:45, 18:00
Miercuri: 18:00

Dupa ce a fost umilit de echipa Invincibilii, dansatorul Ash (Hentschel) aduna cei mai buni dansatori din lume pentru a-si lua revansa.

Barbati in negru 3 (Men in Black) 3D

Regia: Barry Sonnenfeld
In rolurile principale: Will Smith, Tommy Lee Jones
Gen: Actiune, Comedie, SF
Durata: 105  minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata, Duminica: 20:00
Luni, Marti, Joi: 20:00
Miercuri: 20:00

În Bărbaţi în negru 3, agenţii J (Will Smith) şi K (Tommy Lee Jones) revin… în timp. J a văzut o mulţime de lucruri inexplicabile în cei 15 ani petrecuţi împreună cu oamenii în negru, dar nimic, nici măcar extratereştrii, nu l-au lăsat mai perplex decât partenerul lui teribil de sucit şi morocănos. Dar atunci când viaţa lui K şi soarta planetei sunt puse la grea încercare, Agentul J va trebui să se întoarcă în timp pentru a îndrepta lucrurile. J descoperă că în univers există secrete pe care K nu i le împărtăşise niciodată – secrete care se vor dezvălui treptat pe măsură ce J acţionează în echipă cu tânărul agent K (Josh Brolin) pentru a-şi salva partenerul, agenţia şi viitorul omenirii.

Umbre întunecate (Dark Shadows)

Regia: Tim Burton
In rolurile principale: Michelle Pfeiffer, Johnny Depp, Eva Green
Gen: Comedie, Fantastic
Durata: 105 minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata, Duminica: 22:00
Luni, Marti, Joi: 22:00
Miercuri: 13:45, 16:00, 21:45

Filmul, scris de John August, este bazat pe celebrul serial supranatural cu acelaşi nume al anilor ’60 creat de Dan Curtis. Johnny Depp îl interpretează pe Barnabas Collins, vampirul ale cărui aventuri sunt descrise în film. Cu un parcurs de 1.225 episoade, serialul Dark Shadows a fost un soap opera atipic, în care existau elemente de horror şi în care apăreau o serie întreagă de creaturi întunecate: vampiri, monştri, vrăjitoare, vârcolaci, fantome şi zombies.

Dictatorul (The Dictator)

Regia: Larry Charles
In rolurile principale: Sacha Baron Cohen, Megan Fox, Anna Faris, Ben Kingsley, John C. Reilly
Gen: Comedie

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata, Duminica: 12:15, 14:15, 16:15, 18:15, 20:15, 22:20
Luni pana Joi: 14:15, 16:15, 18:15, 20:15, 22:15

Filmul spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atîta dragoste, şi este inspirat din romanul de mare succes “Zabibah and the King”, scris de Saddam Hussein.

Le Havre (Le Havre) – TARIF UNIC 7 RON

Regia: Aki Kaurismäki
In rolurile principale: Jean-Pierre Léaud, Jean-Pierre Darroussin
Gen: Comedie
Durata: 93  minute

Orele de difuzare:
Miercuri: 14:00

Scriitorul Marcel Marx se mută împreună cu soţia lui într-un oraş mic, unde se bucură de o relaţie mai apropiată cu oamenii printr-o nouă slujbă, onorabilă, dar nu prea profitabilă: lustruieşte pantofi. Soarta face ca un băiat african să îi iasă în cale şi Marcel luptă cu birocraţia pentru a putea să aibă grijă de copil, dar şi de soţia lui, internată în spital. O comedie de o sensibilitate aparte.

Piraţii ! O bandă de neisprăviţi (Piraţii ! O bandă de neisprăviţi) 3D

Regia: Peter Lord
In rolurile principale: Salma Hayek, Martin Freeman, Jeremy Piven, Imelda Staunton, Hugh Grant, David Tennant
Gen: Animaţie, Aventuri, Familie
Durata: 88  minute

Orele de difuzare:
Vineri, Sambata si Duminica: 9:30, 11:10
Luni, Marti si Joi: 13:15

Căpitanul Pirat are un singur vis: acela de a-şi învinge rivalii, pe Black Bellamy şi Cutlass Liz în competiţia ce are drept recompensă atribuirea titlului de Piratul Anului. Pentru a-şi atinge scopul, împreună cu echipajul său de pierde-vară şi neisprăviţi, el ridică pânzele şi porneşte pe mare. Aventura îi va purta pe eroii noştri de pe liniştita şi exotica insulă Blood Island până pe străzile învăluite în ceaţă ale Londrei din epoca victoriană, unde vor fi nevoiţi s-o înfrunte de diabolica regină, care urăşte piraţii. Pe drum, se împrietenesc cu tânărul om de ştiinţă Charles Darwin, care îi avertizează asupra unui mare pericol care îi pândeşte. Călătoria este lungă şi plină de primejdii, dar şi de ceea ce piraţii îndrăgesc cel mai mult: aventura.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?