ACASA » CINEMA » CINEMA Program Cityplex 1 – 7 februarie

Programul de difuzare a filmelor din cinematografele Cityplex, din Tomis Mall, in perioada 1 – 7 februarie. Click AICI pentru rezervari si alte informatii.

Pizza Evo

silver-linings-playbook-438808lScenariu pentru happy-end (Silver Linings Playbook) PREMIERA

Regia: David O. Russell
In rolurile principale: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver
Gen: Comedie, Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 122 minute
V: 18:00, 20:20
S,D: 14:45, 19:00, 21:30
L-J: 13:15, 18:00, 20:20

Pat este un fost profesor de liceu, care a petrecut 4 ani într-o clinică destinată tratării bolilor nervoase după ce a fost înşelat şi părăsit de soţia lui, Nikki. Mutându-se sub acelaşi acoperiş cu părinţii lui după ce este externat, Pat are impresia falsă că nu a lipsit de acasă mai mult de câteva luni şi este obsedat de ideea de a o recuceri pe Nikki. Situaţia se schimbă atunci când Pat o cunoaşte pe vecina Tiffany, o tânără văduvă care a fost concediată din cauza faptului că s-a culcat cu toţi colegii de serviciu după ce moartea soţului i-a cauzat o depresie severă. Afecţiunile mintale cu care se confruntă amândoi îi apropie pe Tiffany şi Pat, care devin prieteni şi încep să aibă sentimente profunde unul faţă de altul.

life-of-pi-759876lViata lui Pi 3D(Life of Pi)

Regia: Ang Lee
In rolurile principale: Suraj Sharma
Gen: Aventuri, Dramă
Durata: 127 minute
V: 13:30
S,D: 11:45

După naufragiul unui transatlantic, fiul adolescent al unui director de grădină zoologică, Pi Patel, pluteşte în derivă într-o barcă de salvare alături de o hienă, un urangutan, o zebră rănită şi un imens şi înfometat… tigru de Bengal. Puştiul îşi foloseşte cunoştinţele enciclopedice în ceea ce priveşte comportamentul animalelor pentru a-l ţine la distanţă pe tigrul Richard Parker, construind o tumultoasă şi plină de riscuri relaţie pe parcursul lungilor luni de călătorie pe valurile oceanului.

the-last-stand-907733lUltima redută (The Last Stand)

Regia: Jee-woon Kim
In rolurile principale: Arnold Schwarzenegger, Jaimie Alexander, Genesis Rodriguez
Gen: Acţiune, Crimă, Thriller
Durata: 107 minute
V,L-J: 15:45, 22:30
S,D: 17:00

Last Stand spune povestea lui Ray Owens (Arnold Schwarzenegger), un şerif hotărât să ţină piept cu orice preţ traficanţilor de droguri care-şi fac de cap pe teritoriul său. Ray Owens este un şerif aflat în pragul pensionării, care s-a resemnat să lupte împotriva infractorilor mărunţi ce operează în micul oraş Sommerton Junction situat la graniţa Statelor Unite ale Americii cu Mexicul, după ce a renunţat la postul pe care l-a ocupat în Departamentul de Poliţie din Los Angeles.

filmLincoln (Lincoln) PREMIERA

Regia: Steven Spielberg
In rolurile principale: Sally Field, Daniel Day-Lewis
Gen: Biografic, Dramă, Istoric, Război
Durata: 150 minute
V: 15:30, 20:30
S,D: 14:30, 19:30, 22:15
L-J: 15:15, 20:30

Al şaisprezecelea preşedinte al Statelor Unite ale Americii, Abraham Lincoln, va conduce Nordul spre o mare victorie împotriva Sudului în timpul Războiului Civil American (1861-1865). Astfel Abraham Lincoln este primul preşedinte american care a abolit sclavia şi a desăvârşit unitatea statelor americane. Bazat pe romanul biografic a lui Doris Kearns Goodwin “Rivalii: Geniul politic a lui Abraham Lincoln”, filmul se concentrează în special pe ultimele luni de viaţă ale lui Lincoln, romanul fiind prea stufos pentru a fi cuprins în întregime în film. Spielberg doreşte să-l surprindă pe Lincoln ca om al deciziilor ce au dus la scrierea istoriei, dar şi să reliefeze abilităţile sale politice incontestabile, tactul desăvârşit şi circumstanţele politice care l-au făcut să străbată cu succes o perioadă greu încercată.

hansel-and-gretel-witch-hunters-212295lHansel şi Gretel: Vânătorii de vrăjitoare 3D (Hansel and Gretel: Witch Hunters) PREMIERA

Regia: Tommy Wirkola
In rolurile principale: Gemma Arterton, Jeremy Renner, Famke Janssen
Gen: Acţiune, Fantastic, Horror
Durata: 133 minute
V: 13:15, 18:15
S,D: 12:20, 17:15
L-J: 13:05, 18:15

La 15 ani de la înfricoşătoarele evenimente din căsuţa de turtă dulce, Hansel şi Gretel sunt doi neîntrecuţi vânători de vrăjitoare. Chiar dacă se refac după chinul prin care au trecut, munca lor este relativ ușoară, pentru că blestemele și vrăjile nu se prind de ei. Primarul din Ausburg îi angajează pentru a vâna o vrăjitoare malefică – Janssen – care plănuiește să sacrifice mulți copii la “Luna roșie” peste 2 zile. Pentru ca lucrurile să nu fie simple, cei doi trebuie să se ocupe de șeriful Berringer care a acaparat puterea în Ausburg și conduce de asemena o vânătoare de vrăjitoare.

BROKEN-CITY-International-PosterOrasul corupt (Broken City) AVANPREMIERA

Regia: Allen Hughes
In rolurile principale: Mark Wahlberg, Russell Crowe, Catherine Zeta-Jones
Gen: Crimă, Dramă, Thriller
Durata: 109 minute
Mi,J: 13:30, 19:00

Billy Taggart, un poliţist dat afară din forţele de ordine după ce a împuşcat un adolescent în vârstă de 16 ani, devine detectiv particular. Cea mai importantă misiune din cariera pe cont propriu a eroului apare în momentul în care un candidat la primăria oraşului New York îl angajează. Taggart va avea de trecut printr-o mulţime de pericole pentru a putea ieşi cu faţa curată din iţele de intrigă şi corupţie ce-l încojoară.

Mizerabilii (Les Misérables)

Regia: Tom Hooper
In rolurile principale: Anne Hathaway, Hugh Jackman, Russell Crowe, Amanda Seyfried
Gen: Dramă, Muzical
Durata: 157 minute
V: 16:00, 19:00 S,D: 15:15, 21:15
L,Ma: 16:00, 22:00 J,Mi: 16:00, 21:15

Mizerabilii este povestea captivantă a unui destin frânt de vise destrămate, un testament atemporal despre iubire neîmpărtăşită, pasiune, sacrificiu şi mântuire. Jackman este Jean Valjean, puşcăriaşul veşnic vânat de nemilosul poliţist Javert, interpretat de Crowe. Când Valjean va accepta să aibă grijă de Cosette (Hathaway), fiica lui Fantine, vieţile lor se vor schimba pentru totdeauna. Mizerabilii este adaptarea pentru marele ecran a muzicalului ce face în continuare senzaţie pe scenele din toată lumea după 27 de ani, cu 60 de milioane de spectatori şi fiind jucat în 21 de limbi pe tot globul.

django-unchained-301622lDjango dezlănţuit (Django Unchained) +18

Regia: Quentin Tarantino
In rolurile principale: Christoph Waltz, Jamie Foxx, Leonardo DiCaprio, Samuel L. Jackson
Gen: Dramă, Western
Durata: 165 minute
V: 13:00, 22:00
S,D: 12:15, 18:15
L,Ma: 13:00, 19:00

Acţiunea are loc în sudul SUA, cu doi ani înainte de Războiul Civil. Django (Jamie Foxx) este un sclav al cărui trecut plin de violenţă îl aduce în serviciul lui King Schultz (Christoph Waltz), un vânător de recompense aflat pe urmele a doi ucigaşi, fraţii Brittle. Când misiunea lor se încheie cu succes, Django şi Schultz continuă să colaboreze, dar de această dată scopul este eliberarea Boomhildei, soţia de care Django a fost despărţit cu mult timp în urmă.

amour-631456l-175x0-w-aa66fc79 (1)Iubire (Amour ) PREMIERA
TARIF UNIC 7 RON

Regia: Michael Haneke
In rolurile principale: Jean-Louis Trintignant, Emmanuelle Riva
Gen: Dramă, Romantic, Dragoste
Durata: 127 minute
V,L-J: 14:00, 18:30
S,D: 12:00, 14:15, 18:45

Georges şi Anne sunt octagenari, oameni cultivaţi, profesori de muzică pensionari. Fiica lor, de asemenea muziciană, trăieşte în străinătate cu familia. Într-o zi, Anne este victima unui accident. Dragostea ce uneşte acest cuplu în vârstă va fi pusă la grea încercare. În film joacă şi Isabelle Huppert.

hyde-park-on-hudson-744474l-175x0-w-6869cce6

Regia: Roger Michell
In rolurile principale: Bill Murray, Laura Linney
Gen: Biografic, Comedie, Dramă
Durata: 95 minute
V,L-J: 16:30, 21:00
S,D: 16:45, 21:00

În iunie 1939, preşedintele american Franklin Roosevelt şi soţia sa Eleanor se pregătesc să-i întâmpine pe regele George al VI-lea şi pe regina Elisabeta la reşedinţa lor din Hyde Park on Hudson din statul New York. Este prima vizită oficială din istorie a unui monarh britanic în SUA, vizită cauzată de nevoia disperată a Angliei de ajutorul american în faţa invaziei naziste. Dar rezolvarea problemelor politice este obstrucţionată de problemele domestice din căminul lui Roosevelt, soţia, amanta şi mama acestuia conspirând să facă acel week-end… greu de uitat …

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?