ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Cine va renova Cazinoul din Constanta si cand va fi gata lucrarea

Cine va renova Cazinoul din Constanta si cand va fi gata lucrarea

RENOVARE CAZINO CONSTANTA. Potrivit reprezentantilor Primariei Constanta, cinci asocieri de firme au intrat in cursa pentru castigarea licitatiei de renovare a Cazinoului. Cladirea simbol a Constantei ar putea intra in reabilitare chiar in aceasta toamna, transmite Cuget Liber.

cazino-constanta-renovare

Sunt sanse ca, in urma licitatiei organizate luna trecuta, sa fie desemnati, in sfarsit, cei care se vor ocupa de lucrari. Procedura este, insa, destul de greoaie si de durata, avand in vedere ca vor fi implicati si numerosi subcontractanti.

Se va acorda o atentie deosebita restaurarii elementelor decorative, punandu-se in valoare grandoarea spatiului interior. Noua amenajare va trebui sa păstreze stilul Art Nouveau specific monumentului istoric. Primarul Constantei, Decebal Fagadau, recunoaşte ca procedurile sunt destul de greoaie si spera ca lucrarile sa poata sa demareze la toamna.

In momentul in care iti propui sa restaurezi Cazinoul intr-un an de zile, inseamna ca ti-ai fixat o tinta nerealista. Pentru Cazinoul din Constanta, cred ca un termen realist de restaurare este de doi ani, doi ani si jumatate“, a explicat Fagadau.

Vezi AICI firmele intrate in licitatie si mai multe detalii despre planul de renovare

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?