ACASA » Fun pe net » Cimitir al mafiotilor si cocalarilor. Pietre funerare cu masini si picturi pline de “smecherie”!

Cimitir al mafiotilor si cocalarilor. Pietre funerare cu masini si picturi pline de “smecherie”!

CIMITIR MAFIOTI RUSIA. În oraşul rus Ekaterinburg, mafioţii îşi artă puterea şi bogăţia şi după moarte. Locul seamănă cu un muzeu al kitsch-ului, unde fiecare mormânt spune cât mai înflorat povestea celui care îşi doarme somnul de veci.

Pietrele funerare îi înfăţişează pe capii mafiei ruse, dar şi pe membrii familiilor lor, cât mai realist, graţie sculpturilor în mărime naturală şi gravurilor care redau scene din viaţa acestora, notează „The Guardian”.

Cei care au murit în anii ’90 sunt înfăţişaţi în geacă de piele, în blugi sau în tricouri imprimate cu numele unor branduri cunoscute, cu lanţuri groase de aur la gât, alţii sunt imortalizaţi cu cheile de la Mercedes în mână.

O poveste aparte spune mormântul lui Nikolai şi Andrei Kravtov, tată şi fiu, împuşcaţi în 1996, în timp ce se aflau într-un Volvo. Aceştia sunt înfăţişaţi pe pietrele de mormânt, iar o a treia comemorează chiar maşina în care şi-au găsit sfârşitul (foto jos).

O altă scenă înfăţişează un bolid de lux îngropat parţial într-un bloc de marmură, alături de sculptura celui care a condus-o în timpul vieţii. Cimitirul mafioţilor ruşi a devenit în timp o atracţie turistică importantă a oraşului.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?