ACASA » ALTE EVENIMENTE » Ciclism pe NISIP. BEACH RACE XCO pe plaja de la Corbu!

Ciclism pe NISIP. BEACH RACE XCO pe plaja de la Corbu!

BEACH RACE XCO la CONSTANTA. Pe plaja salbatica de la Corbu va avea loc Beach Race XCO – singurul concurs de ciclism MTB din Europa care se desfasoara pe nisip. Pana la ora actuala, peste 200 de iubitori ai sportului cu pedale s-au inscris la inedita cursa de la Malul Marii, acreditata de Uniunea Ciclista Internationala, care vor sa acumuleze puncte pentru a ajunge la Olimpiada de la Rio de Janeiro, de anul viitor.

Una dintre cele mai populare si valoroase echipe de ciclism din Romania, BikeXpert Racing Team, si-a anunțat prezenta la aceasta competitie, atat cu varfurile de lance Alexandru Stancu (Campion National la Tineret in anul 2014), Marius Petrache, Dani Crista si una dintre cele mai bune cicliste autohtone, Irina Dumitru, dar si cu numeroasa echipa de amatori, printre care si veteranul Andy Brunner, aflat in drumul de a castiga titlul de Campion Mondial la categoria Master XCO.

Poster-Beach-Race-XCO-14-04-2015-1a-620x877Evenimentul se va desfasura SAMBATA, 25 APRILIE!

Competitia Beach Race XCO face parte din calendarul BikeXpert Racing Team, in vederea calificarii Romaniei la Jocurile Olimpice 2016 din Rio de Janeiro, Brazilia. Concursul este organizat de AndoVelo si Asociația Sportiva SanaSport, in parteneriat cu Directia Judeteana de Sport si Tineret Constanța.

INSCRIERILE online se pot face pe website-ul oficial, mtbpeplaja.ro si pe ridersclub.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?