ACASA » CALENDAR » Christmas Shopping Event la Maritimo Shopping Center

CSE-afis-A5Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa organizează, în perioada 12 – 23 decembrie 2013, la Maritimo Shopping Center (intrarea 2), cea de-a doua ediţie a Christmas Shopping Event, un eveniment – concept inovator, proiectat pentru a veni în întâmpinarea celor aflaţi în căutarea unor cadouri Premium, în preajma sărbătorilor de iarnă. 

Pizza Evo

Scopul evenimentului îl reprezintă reunirea sub acelaşi acoperiş a producătorilor, importatorilor, distribuitorilor, retailerilor online şi magazinelor specializate de produse de lux, oferite clienţilor în pachete atractive sub aspectul imaginii, calităţii şi originalităţii.

O colecţie unică de cadouri, selectate cu atenţie şi personalizate, care poate fi abordată direct de către clienţi exclusiv în cadrul acestui eveniment. Christmas Shopping Event propune cumpărătorilor o colecţie impresionantă de combinaţii inedite, cadouri excepţionale, oferite publicului constănţean de peste 20 de expozanţi din întreaga ţară.

Vizitatorii se vor putea bucura de o generoasă ofertă de sezon, care cuprinde: decoraţiuni şi aranjamente florale de Crăciun, cutii de cadouri, produse cosmetice, bijuterii, ciocolată, dulciuri, produse de patiserie, ceaiuri, cafea, accesorii pentru ceai şi cafea, vase de ceramică şi produse handmade. De asemenea, Christmas Shopping Event va cuprinde o secţiune specială de confecţii din piele şi blană, care va fi amplasată într-unul dintre spaţiile comerciale din mall, la intrarea numărul 1.

Christmas Shopping Event este un spectacol captivant şi plin de inspiraţie, conceput pentru a completa atmosfera festivă a sărbătorilor de iarnă, propunând constănţenilor o altfel de ofertă pentru cumpărăturile de Crăciun, o experienţă creativă şi plăcută.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?