ACASA » STIRI » CHER la 67 de ani şi numeroase operaţii estetice. Cum arată astăzi celebra solistă!

Cher-450x337Este una dintre legendarele cântăreţe care refuză să îmbătrânească, aşa că s-a dat de nenumărate ori pe mâna chirurgilor esteticieni. Bineîţeles, lui Cher i s-a reproşat că a cam exagerat cu intervenţiile.

Pizza Evo

Solista a fost surprinsă în timp ce ieşea din sediul unei televiziuni, arătând incredibil. Pielea nu a pierdut încă lupta cu gravitaţia, iar tenul artistei, deşi este foarte operat, nu arată ca al altor staruri feminine, cum ar fi de exemplu Jocelyn Wildenstein, poreclită “femeia-pisică”.

Cher (născută în 20 mai 1946 sub numele Cherilyn Sarkisian LaPiere) este o actriță, cântăreață, compozitoare, autoare, producătoare de filme și designer de modă americană de origine armeană. Printre realizările sale în muzică, film și televiziune, a câștigat un premiu Oscar, un premiu Grammy, un premiu Emmy și trei Globuri de Aur, printre altele.

cher

După ce a devenit cunoscută în 1965 ca membră a duo-ului pop/rock Sonny & Cher, a reușit să devină o artistă solo de succes, o stea de televiziune în anii ’70 și o vedetă de cinema în anii ’80.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?