ACASA » PROMO » CERERE ÎN CĂSĂTORIE, pe scena Harlequin Mamaia

CERERE ÎN CĂSĂTORIE, pe scena Harlequin Mamaia

TEATRU CONSTANTA. Teatrul Semn prezintă o comedie inedită, semnata de A.P. Cehov, “Cerere în casătorie“, pe scena Harlequin Mamaia.

Pizza Evo

Cum să o ceri? Cum începe viata de familie? Ce se poate întâmpla în această întâlnire decisivă? “Cerere în căsătorie” împleteste extraordinar posibilul romantism al unei cereri în căsătorie cu crizele bizare în care sunt aruncaţi aceşti doritori de cuplu, de propriile lor limite.

Amploarea comicului creste cu fiecare minut din întâlnirea a trei firi aprige! Fâstîceala şi nehotararea lui Ivan Vasilievici Lomov care vine la vecinul sau, Stepanovici Ciubukov, să o peţească pe fiica acestuia, Natalia Stepanovna, gâlceava iscată, pe nepusă masă, între fata şi peţitor şi careia i se alatură, dintr-o dată, şi tatal fetei, accidentul lui Ivan Vasilievici, spaima Nataliei şi a lui Ciubukov, împăcarea şi finalul fericit se succed în secvenţe rapide, care ţin tensiunea şi alimenteaza comicul.

SÂMBĂTĂ, 21 ianuarie, ora 21:30, la HARLEQUIN Mamaia!

Afis-Cerere-in-casatorie2017Cu: Carmen Montescu, Eduard Petre, Gabriel Montescu

Rezervări la 0766 400 181

Costul unui bilet este 30 lei

Rezervarea telefonica este valabila maximum 24 de ore, timp în care biletele se achizitioneaza de la restaurant Harlequin intre orele 11.00 – 22.00.

Participantii la eveniment sunt rugati sa soseasca la restaurant la ora 20.30, pentru ca evenimentul sa se desfasoare in conditii optime. Dupa ora 20.30 rezervarea expira.

Eveniment sustinut de: X-Printing, Cuget Liber,  Vivo Constanta, Magic FM si Telegraf

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?