ACASA » PROMO » “Cerere in casatorie”! O comedie de Cehov pe scena Doors

“Cerere in casatorie”! O comedie de Cehov pe scena Doors

TEATRU CONSTANTA. Teatrul de Arta Bucuresti prezinta la Constanta o comedie inedita, semnata de A.P. Cehov, “Cerere in casatorie“, pe scena clubului Doors. In regia lui Victor Olahut, “Cerere in casatorie” ii are in distributie pe Florentina Nastase, George Constantinescu si Valentin Terente. Punerea in scena este inedita, prin ritmul alert si decorul minimalist.

Fasticeala si nehotararea lui Ivan Vasilievici Lomov care vine la vecinul sau, Stepanovici Ciubukov, sa o peteasca pe fiica acestuia, Natalia Stepanovna, galceava iscata, pe nepusa masa, intre fata si petitor si careia i se alatura, dintr-o data, si tatal fetei, accidentul lui Ivan Vasilievici, spaima Nataliei si a lui Ciubukov, impacarea si finalul fericit se succed in secvente rapide, care tin tensiunea si alimenteaza comicul.

Nu rata o “Cerere in casatorie” unica, joi, 14 ianuarie, ora 20.00, la club Doors.

teatru cerere in casatoriePretul unui bilet este 30 de lei.
Info si rezervari la tel.: 0763 66 16 22

Regizorul Victor Olahut este initiatorul caravanei „Cultura-n sura”, un proiect ce si-a propus sa reintroduca pe harta culturala a tarii locuitorii de la sate.

Teatrul de Arta Bucuresti (TAB) este o companie de teatru, un proiect independent si curajos, nascut in aprilie 2010, din initiativa actorului George Constantinescu, alaturi de actori talentati si sustinuta de artisti cu renume.

Evenimente Constanta

Login

Prove your humanity


Lost your password?