ACASA » STIRI » Centrul privat de medicină estetică şi funcţională Hera Body Care

La Constanţa, în cadrul clinicii Iowemed există Centrul de Medicină Estetică şi Funcţională Hera Body Care, dotat cu aparatură Spa-Wellness-Medical, unicat în oraşul nostru. Clinica promovează un concept nou în domeniul serviciilor medicale şi anume primul centru privat de medicină funcţională, estetică medicală, consiliere nutriţie pentru controlul greutăţii, susţinerea unui stil de viaţă sănătos, recuperare, reabilitare. „În centrul nostru se pune diagnostic, se depistează şi se tratează cauza, înlăturându-se efectele, cu metode inovatoare şi tehnologii unice în oraş”, a declarat dr. Ionica Ciortan, medic primar MG, doctor în ştiinţe medicale şi directorul medical al Clinicii Iowemed din Constanţa.

Pizza Evo

In cadrul clinicii, pe baza procedurii NUTRISVLET – evaluarea computerizată a structurii corporale, se asigură programe de nutriţie si dieta personalizata, precum si programe personalizate pentru slabire sau managementul stresului si oboselii.

Tratamente personalizate pentru obezitate, oboseală şi stres

 Potrivit specialiştilor de la Hera Body Care, medicina funcţională presupune atât recuperare cât şi prevenţie. „Ceea ce aduce nou această ştiinţă este faptul că ea tratează afecţiunile înainte ca ele să se facă simţite prin durere. În acest departament, se derulează programe personalizate pentru managementul stresului, al oboselii şi al obezităţii, dozarea radicalilor liberi, diete specifice, testarea intoleranţei alimentare la o sută de produse, echilibrare metabolică, AMT – analiza minerală tisulară”, ne-a explicat dr. Ionica Ciortan.

Metode inovatoare de relaxare, înfrumuseţare şi remodelare corporală

Cei care vin la centrul de medicină funcţională şi estetică al clinicii Iowemed pot scăpa de stres şi oboseală prin cele mai moderne proceduri existente la ora actuală în acest domeniu. „Punem la dispoziţia clienţilor masaje cu lemn detoxifiant, bambus regal, sfere cereşti şi pietre vulcanice, dar şi servicii de hidromasaj şi cromoterapie antistres şi pentru dezintoxicare”, am aflat de la dr. Ionica Ciortan.

Persoanele care apelează la serviciile Spa Medical din cadrul Iowemed pot beneficia de un set de programe terapeutice pentru slăbire, detoxifiere, relaxare, reîntinerire, drenaj limfatic, oxigenare profundă a ţesuturilor, meditaţie, revenirea poftei de viaţă, dar si contra durerilor de oase sau musculare.

„În ceea ce priveşte remodelarea corporală, procedurile se execută cu tehnici care au la bază metode precum drenajul limfatic, bicicleta prevăzută cu control cardiac, şedinţe în capsulă cu efect de saună uscată, ultrasunete, body-shape, hidroterapie in ozon”, a mai spus dr. Ciortan.

Constănţencele care apelează la serviciile centrului de medicină estetică pot beneficia, printre altele, de machiaje profesionale, epilat clasic cu ceară, pensat, hidratare si ingrijire ten, corectarea cearcănelor şi estomparea petelor.

Mai multe detalii pe: http://www.iowemed.ro/hera/index.html

Telefon: 0749144201; 0241 / 63.63.69; E-mail: marketing@iowemed.ro

Adresa:Str. I.C. Bratianu, Nr. 2-4, Constanta; Program:09:00 – 21:00

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?