ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Centrul Cultural “Jean Constantin”, fostul Republica, inaugurat în luna martie

Centrul Cultural “Jean Constantin”, fostul Republica, inaugurat în luna martie

STIRI CONSTANTA. După lungi şi controversate prelungiri a lucrărilor de reabilitare, Centrul Cultural “Jean Constantin”, fostul cinema Republica, îşi va deschide porţile în cursul lunii martie.

Pizza Evo

Cel puţin aşa a declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, în ședința de CJ, ce a avut loc marţi, 28 februarie. Ţuţuianu susţine că în luna martie va fi inaugurat Centrul Cultural „Jean Constantin“ din Constanța. Nu a fost menţionată o zi anume în care noul centru va fi deschis publicului.

De asemenea, vicepreședintele CJC Claudiu Palaz a precizat că întârzierile au fost cauzate de mici schimbări tehnice. Totodată el a mai adăugat spus că s-au făcut demersuri și pentru recuperarea prejudiciului constatat la realizarea acestuia.

Reamintim că lucrarile la fostul cinematograf Republica din Constanța au început în anul 2013, având plan de finalizare până la 1 iunie 2015. Din cauza unor întarzieri a lucrărilor de renovare, deschiderea centrului a fost amânată pentru luna decembrie 2015, termen care, din nou, nu a fost respectat.

Investiţia totală în renovarea şi dotarea tehnică a Centrului este de aproximativ 3 milioane de euro, bani din fonduri europene obtinuţi de Consiliul Judeţean.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?