ACASA » STIRI » Diverse » Cel mai mare protest de dupa Revolutie. 1.000.000 de romani in Hora Unirii de 1 DECEMBRIE!

Cel mai mare protest de dupa Revolutie. 1.000.000 de romani in Hora Unirii de 1 DECEMBRIE!

PROTEST 1 DECEMBRIE PIATA UNIVERSITATII. Deja mii de romani s-au alaturat celei mai mari mobilizari din ultimii 26 de ani. Un protest masiv este anuntat pe Facebook, pentru Ziua Nationala, iar organizatorii sustin ca ar putea fi “cea mai mare mobilizare” de dupa Revolutie.

Pizza Evo

Impreuna scriem istorie! Cea mai mare mobilizare din ultimii 26 de ani. Romania spune NU politicienilor corupti. Pentru ca doar uniti vom schimba Romania in bine! Alatura-te noua si arata ca iti pasa de Romania!“, se arata pe contul de Facebook 1 Decembrie 2015 | Mobilizare Nationala | Romania iese in strada!

In aproximativ 6 ore de la deschiderea evenimentului pe reteaua sociala, peste 6 mii de oameni s-au aratat interesati, 4 mii au confirmat prezenta, iar invitatiile fusesera trimise la 44 de mii de utilizatori. Pana la 11 noiembrie, 51.000 de persoane confirmau prezenta la manifestari!

Protestul ar urma sa aiba loc pe 1 decembrie, la ora 14:00, in Piata Universitatii. Multe dintre comentariile postate pe pagina evenimentului fac referire si la tragedia de vineri seara din clubul Colectiv.

LATER UPDATE: Un alt grup prin care se doreste mobilizarea romanilor pentru 1 Decembrie, si-a propus ca 1 milion de romani sa iasa pe strazile din toata tara si sa joace Hora Unirii. “Sa iesim cu mic, cu mare. Ca doar este sarbatoare! Sa jucam Hora Unirii! Fluturam drapelul Romaniei! Sa aprindem lanternele de la telefoane. Sa luminam cerul!” Pana in prezent, pe grupul 1.000.000 de romani in strada de 1 Decembrie, 9.300 de romani au confirmat prezenta in strada.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?