ACASA » ALTE EVENIMENTE » Cei mici sunt așteptați la Atelierul Zânelor. Eveniment cu scop caritabil, organizat de JCI Constanța

Cei mici sunt așteptați la Atelierul Zânelor. Eveniment cu scop caritabil, organizat de JCI Constanța

EVENIMENTE COPII. ONG-ul JCI Constanţa vă invită la cea de-a 17-a ediţie a evenimenului pentru copii şi părinţi, Atelierul Zânelor. De această dată, tema evenimentului este dedicată sărbătoririi Paștelui și este intitulată „Vânătoarea de Ouă“.

Un număr de aproximativ 80 de perechi formate din copii (cu vârsta cuprinsă între 3 – 11 ani) și părinți, vor participa la activitățile organizate de Zânele JCI Constanța, unde timp de trei ceasuri, prin rotație, echipele vor participa la ateliere de creație.

Activități în cadrul Atelierul Zânelor:

Atelierul “Coșul Iepurașului”: În cadrul acestui atelier, copilașii, împreună cu părinții, vor confecționa coșulețe din hârtie și le vor decora cu iarbă din hârtie creponată colorată, cu diferite figurine, glitter și abțibilduri.

Atelierul “Oul colorat”: Acest atelier are la bază tradițiile și obiceiurile românești, unde cei mici vor realiza alături de zâne și iepurașii năzdrăvani, cele mai frumoase ouă într-un stil unic, caracteristic echipei din care acesta face parte.

Atelierul “Vânătoare de Ouă”: Pe locuri fiți gata… START!!! Organizația “Cercetașii României” vin să dea o mâna de ajutor Zânelor JCI și vor desfășura activități în aer liber sub formă de joc organizat. Acest atelier se va încheia cu o veritabilă vânătoare de ouă.

29597737_792578714274968_3254111596552692627_nÎn plus, vor fi și alte surprize pentru cei mici, cântece, dans, jocuri, multă voie bună și momente de animație.

Atelierul Zânelor este un eveniment cu scop caritabil, iar la cea de-a 17-a ediție, echipa JCI Constanța și-a propus încă o dată să-i învețe pe copii să dăruiască. Așadar, fiecare copil participant va dona către JCI Constanța, la alegere: rechizite, produse de îngrijire (săpun, șampon, deodorant, etc) și alimente neperisabile.

Părinții care doresc să se implice mai mult în acțiunea umanitară, pot suna oricând la numărul specificat pe afiș. La această ediție, voluntarii JCI vor veni în sprijinul unei familii defavorizate din Constanța cu mai mulți copii care merg la școală. Povestea întreagă și detaliile sunt publicate pe pagina de Facebook a organizației. (scroll mai jos)

ÎNSCRIERI ȘI CONFIRMĂRI:  0732 833 443

ACCES EVENIMENT: 60 lei. De asemenea, participanții sunt rugați să ofere donații pentru cazul social vizat de această ediție (rechizite, alimente neperisabile, produse igienă)

Așadar, copii și părinți, sâmbătă, 31 martie 2018, ora 16:00, sunteți așteptați la Grădinița “Zubeyde Hanim”Strada Delfinului, nr. 2, Zona Dacia, unde frumoasele Zâne JCI, alături de iepurașii năzdrăvani, v-au pregătit numeroase activități și multe surprize.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?