ACASA » Fun pe net » Cea mai ORIGINALA CERERE IN CASATORIE din 2015!

Cea mai ORIGINALA CERERE IN CASATORIE din 2015!

Timp de un an de zile, un tanar si-a cerut iubita de sotie in fiecare zi si s-a filmat in timp ce facea asta. Totul a culminat cu o surpriza de proportii pentru aleasa inimii sale.

Dean Smith si-a dat seama ca Jennifer este femeia langa care vrea sa imbatraneasca, asa ca a hotarat ca timp de 365 de zile sa o ceara in casatorie si sa strangă toate cererile intr-un filmulet.

cerere-in-casatorie-coala-hartie

De pe 8 ianuarie 2014 si pana pe 8 ianuarie 2015, Dean a scris pe o coala alba: „Vrei sa fii sotia mea, Jen?”, alaturi de data in care facea aceasta cerere. Tânarul nu a uitat in nicio zi sa scrie pe cat de mult inseamna iubita lui pentru el si cat de fericit ar fi sa ii devina sotie.

Cererea directa in casatorie a venit dupa ce Dean a dus-o pe o plaja si prietenii i-au aratat filmuletul, in timp ce Jen se afla cu spatele la apa si la iubitul ei care era pregatit si de aceasta data cu o coala prin care o cerea in casatorie. Jen a acceptat chiar de ziua ei, pe 8 ianuarie, sa devina doamna Smith, in prezenta familiei si a celor dragi lor.

Filmuletul de mai jos, in care Dean face cererea in casatorie, a strans peste 17 milioane de vizualizari!

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?