ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Ce vor primi de sărbători 31.500 de mii de elevi din partea Primăriei Constanța

Ce vor primi de sărbători 31.500 de mii de elevi din partea Primăriei Constanța

Surprinzător, anul acesta, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Constanța alocă un buget generos pentru a oferi copiilor un pachet consistent de care generațiile anterioare nu au beneficiat până acum.

“Preșcolarii și elevii vor primi, începând de mâine, daruri de sărbători din partea Primăriei Constanța!
Municipalitatea a achiziționat 31.500 de pachete, pentru a le oferi copiilor din grădinițele și școlile constănțene, în valoare de peste 1.000.000 de lei.
Cadourile de Crăciun sunt alese în funcție de vârstă: grădiniță, clasele 0-IV și V-VIII.
Cei mici vor primi din partea Primăriei Constanța jucării și dulciuri: ciocolată, portocale, suc natural de fructe, bomboane de pom, croissant, biscuiți, napolitane și brioșe.
Copiii din grădinițe se vor putea bucura de o cutie cu nisip kinetik cu 4 forme din plastic pentru a realiza diferite modele.
Pentru școlarii din clasele 0-IV surpriza vine sub forma unor jucării squishy confecționate din spumă poliuretanică, non-toxică și parfumată.
Elevii mai mari, din clasele V-VIII, vor primi un set creativ format din bile magnetice.” a precizat Primăria Constanța pe pagina oficială de Facebook.

Sperăm că după aceste cadouri minunate primăria să se îngrijească și de alte proiectele importante ale orașului: reabilitarea spațiilor de joacă pentru copii, reabilitarea școlilor și liceelor, reactualizarea Registrului Spațiilor Verzi, curățenia în oraș și reducerea poluării pentru ca acești copii să fie mândri de orașul lor și să rămână aici pentru a-și întemeia o carieră și o familie.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?