ACASA » CINEMA » Ce spun CRITICII despre noul STAR WARS! Primele review-uri au fost publicate

Ce spun CRITICII despre noul STAR WARS! Primele review-uri au fost publicate

STAR WARS THE FORCE AWAKENS. Review-urile pentru pelicula Star Wars: The Force Awakens au fost publicate pe Internet si sunt disponibile fanilor din intreaga lume. Iata ce spun cateva dintre cele mai citite publicatii despre noul film din celebra serie.

Potrivit telegraph.co.uk, JJ Abrams “a facut o treaba buna“.

Iata ce cred criticii despre cel de-al saptelea episod al seriei Star Wars.

Robbie Collin, The Telegraph: 5 stele – “Vreau sa evit dezvaluirile, dar daca primele trei filme Star Wars au fost despre bunatatea genuina care invingea raul, The Force Awakens revine la acest fir narativ intr-un mod inteligent (…) Filmul va va impresiona prin poveste mai mult decat prin elementele ce tin de dimensiunea vizuala.”

Peter Bradshaw, The Guardian: 5 stele – “The Force Awakens mi-a retrezit dragostea pe care am simtit-o primul film. Putine pelicule au reusit sa imi oboseasca muschii faciali, iar aceasta este una din ele pentru ca, timp de 135 de minute, am zambit continuu.”

Manohla Darghis, New York Times: fara nota“Abrams a reusit sa ofere un film mai amuzant decat a facut-o Lucas de-a lungul anilor, dar cea mai mare realizare a sa este distribuția: Isaac, Boyega si Ridley. E prea devreme pentru a ne da seama cum vor evolua lucrurile, dar imaginile lui Boyega si Ridley, fiecare tinand o sabie luminoasa constituie momente memorabile ale filmului Hollywoodian anul acesta.”

Eric Eisenberg, CinemaBlend: fara nota – “Fanii vor cu siguranta ca Star Wars: The Force Awakens sa fie cel mai minunat lucru pe care l-au vazut in cinematografe – si chiar daca stiu ca multi se vor supara pe mine pentru ca spun asta, in realitate, nu este. Este o revenire amuzanta si emotionanta a uneia din cele mai importante francize, dar care este subminata de problemele evidente ale scriptului. Daca mergeti la cinema cu asteptari enorme, probabil veti fi dezamagit.”

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?