ACASA » Fun pe net » Ce semnificatie are POZITIA IN CARE DORMI? Spune-mi cum dormi ca sa-ti spun cine esti

Ce semnificatie are POZITIA IN CARE DORMI? Spune-mi cum dormi ca sa-ti spun cine esti

Psihologii au stabilit ca exista o legatura puternica intre pozitia pe care o adoptam in somn si felul in care privim lumea. De fapt, oamenii de stiinta sustin ca limbajul trupului (chiar adormit) nu minte niciodata, potrivit awesomelifehacks.info.

Pizza Evo

Stabileste-ti pozitia favorita in somn si verifica interpretarea

1. Dormitul pe spate. Ca regula generala, dormitul in aceasta pozitie inseamna ca va simtiti destul de relaxat. E un semn de incredere si forta psihologica. Oamenii care dorm astfel sunt plini de incredere in sine in orice situatie si sunt intotdeauna bucurosi sa asimileze informatii noi si sa faca noi cunostinte. Atentie, insa, increderea in sine se poate transforma foarte usor in aroganta, lucru indicat de imprastierea mainilor si picioarelor prin tot patul si de ocuparea de mult spatiu in timpul somnului.

2. Dormitul in pozitie fetala (ghemuit). Aceasta este pozitia primara, caracterizata de dormitul pe o parte cu picioarele stranse sub burta si bratele infasurate strans in jurul corpului sau al paturii. Cei care dorm in aceasta pozitie ocupa de obicei doar un colt al patului si le place sa doarma langa perete. Pozitia ar indica faptul ca persoana care o adopta este timida, usor intimidabila si nu ii plac confruntarile fatise. Astfel de oameni au nevoie de un “gardian”, de cineva care sa aiba grija de ei si sa ii protejeze de provocarile vietii.

pozitii-de-dormit-2

3. Dormitul pe burta. Pozitia se caracterizeaza prin dormitul pe burta imbratisand salteaua cu bratele. Ca regula generala, in somn ne sprijinim cu bratele de perna sau le tinem intinse de-a lungul corpului, cu picioarele, de asemenea, intinse. Cei care dorm predominant in aceasta pozitie sunt oameni carora le place sa preia conducerea si sa isi determine cursul propriei vieti. Cel mai adesea, acest gen de oameni nu suporta prea bine criticile, fiind convinsi ca doar propriile lor actiuni si decizii sunt cele ”corecte”. Acasta pozitie in somn mai indica incapatanare si atentie la detalii.

4. Dormitul pe o parte. Aceasta ultima pozitie in somn se caracterizeaza prin dormitul pe o parte, dar nu facut ghem, ca in pozitia fetala. Bratele si picioarele sunt intinse sau usor indoite. Spre deosebire de poziția fetala, in aceasta poziție corpul pare mult mai relaxat. Oamenii care prefera sa doarma in aceasta pozitie au o minte analitica, sunt stabili si demni de incredere. Nu au nici o dificultate in a se adapta oricarei situatii in viata si pot face fata greutatilor chiar fara a poseda o forta mentala extraordinara, sau alt gen de calitati speciale.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?