ACASA » CINEMA » Ce se va întâmpla cu filmările de la Fast&Furious 7 după moartea tragică a lui PAUL WALKER

Fast&Furious 7 ar trebui lansat în iulie 2014, însă ar putea fi amânat după tragicul accident. Surse de la Hollywood, citate de The Guardian, susţin că lansarea filmului ar putea fi amânată, dar în niciun caz abandonată, asta pentru că Paul Walker terminase de filmat aproape toate scenele în care apărea.

Pizza Evo

paul-walker

Totuşi, echipa se va deplasat în ianuarie 2014 la Abu Dhabi, pentru a filma câteva scene adiţionale, informează The Guardian: “Paul şi-ar dori foarte mult să merge înainte. Era incredibil de mândru de acest proiect. Am avut o conferinţă de presă în urmă cu două săptămâni, ţin minte că stăteam lângă el şi cât de încântat era pentru oamenii care se vor uita la acest film”, a declarat un reprezentant al casei de producţii care se ocupă de proiectul Fast&Furios 7.

Actorul Paul Walker, devenit faimos pentru rolul din seria “Furios şi iute” şi-a pierdut viaţa într-un accident auto ce a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Paul Walker, 40 de ani, era pasager într-un autoturism Porsche condus de către un prieten. Acesta a pierdut controlul autoturismului, s-a lovit de un stâlp şi a luat foc. Cei doi au murit pe loc.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?