ACASA » TEATRU » Ce se intampla la Constanta de ZIUA MONDIALA a TEATRULUI!

Ce se intampla la Constanta de ZIUA MONDIALA a TEATRULUI!

ZIUA MONDIALA A TEATRULUI la CONSTANTA. Ziua Mondiala a Teatrului va fi sarbatorita la Constanta, prin dezvelirea placii comemorative, din marmura, pe care e gravat numele lui Demostene Tranulis, filantropul grec care a pus piatra de temelie la baza primului teatru romanesc, in anul 1927, pe 27 martie.

Evenimentul va avea loc la Teatrul de Stat Constanta, iar manifestarile vor continua cu citirea mesajului international de Ziua Mondiala a Teatrului. Seara se va incheia cu premiera piesei „Visul unei nopti de vara“, de William Shakespeare, in regia lui Marcel Top. Afla mai multe detalii AICI. Directorul Teatrului de Stat, Dana Dumitrescu a declarat ca la eveniment vor participa, pe langa membrii Comunitatii elene, si urmasii lui Demostene Tranulis.

ziua-mondiala-a-teatrului-Constanta-teatru

De asemenea, iubitorii de teatru pot opta pentru alte doua piese ce se vor juca in premiera pe scenele din Constanta.

La restaurantul HARLEQUIN Mamaia veti fi serviti cu piesa „DRAGOSTE SI CAPSUNI“, in regia lui Marius Galea. Piesa exploreaza diferite teme, printre care si inutilitatea legaturilor care se bazeaza pe sex, dorinta si pe versatilitatea comportamentului uman, care ne arata cine suntem de fapt si cum ne modificam in functie de persoana cu care intram in contact sau de momentul in care ne aflam. Afla mai multe detalii AICI.

Pe scena de La Scoica Land, Teatrul de Arta Bucuresti prezinta la Constanta, „SASE DIN 49“, o piesa de teatru inedita, in regia lui Alexandru Maftei. Ce se poate intampla unui cuplu de oameni simpli atunci cand sunt pusi in fata unui bilet castigator la loto care valoreaza 10 miloane de euro? Afla mai multe detalii AICI.

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?