ACASA » STIRI » Diverse » Ar trebui ca femeile sa se rada pe fata? O jurnalista a facut asta timp de 8 ani

Ar trebui ca femeile sa se rada pe fata? O jurnalista a facut asta timp de 8 ani

EXPERIMENT FEMEIE CARE SE RADE. Cazul unei femei din Marea Britanie i-a uimit pana si pe oamenii de stiinta. Angela Garvin este jurnalist si are 46 de ani. In ultimii 8 ani, ea s-a ras pe fata de 3 ori pe saptamana si spune ca este incantata de rezultatul obtinut.

Pizza Evo

femeie-care-se-rade-pe-fata

Ce s-a intamplat pana la urma? Pana si dermatologii recomanda ideea! Experimentul desfiinteaza mitul potrivit caruia rasul pe fata poate fi un dezastru pentru femei.

E ieftin, dureaza cateva secunde si nu imi irita pielea. E un mit faptul ca parul creste mai gros si mai negru. E cel mai bun lucru pe care l-am facut“, a explicat incanatata Angela.

Expertii explica faptul ca atunci cand o femeie se rade pe fata indeparteaza si un strat de celule moarte care, cu timpul, devine inestetic. Astfel, barbatii trecuti de 40 de ani au un ten mult mai sanatos decat cel al femeilor, scrie cancan.ro.

Si femeile au par facial, la fel ca barbatii, dar, de obicei, este de culoare deschisa. Unele au parul invizibil, insa altele nu au acest noroc. Pe langa taierea firelor de par, rasul indeparteaza si stratul superficial de celule epiteliale moarte, asa ca are si rol de exfoliere.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?