ACASA » STIRI » Diverse » “Ce prost sta dupa fundul femeii?”. PERLE greu de digerat, scoase de elevi la simularea de la BAC

“Ce prost sta dupa fundul femeii?”. PERLE greu de digerat, scoase de elevi la simularea de la BAC

PERLE SIMULARE BAC. Si in acest an, tezele de la proba de Limba Romana, pe care elevii au sustinut-o luni la simularea examenului de Bacalaureat, sunt pline de greseli si exprimari ce pot concura cu succes la titlul de “perle”.

Pizza Evo

adevarul.ro a facut o selectie de astfel de perle culese de profesorii de limba româaa care au corectat lucrarile elevilor. Pe langa greselile gramaticale, confuzii si exprimari nefericite, elevii, la fel ca in anii trecuti, au avut si mesaje pentru corectori.

“E profunda tema poeziei, nu iti poti da seama de ea, poetul e cam visitor si se stinge usor-usor in lume”.

“Versurile au la baza jertfa, fiind cum am spus mai sus o bijuterie, trebuie sa cada in noapte si sa se stinga in roua rozelor”.

“Eu nu utilizez internetul pentru carţi, eu vorbesc cu prietenii pe facebook, stau la chat cu ei, imi caut prieteni noi, mai dau cate un like din cand in cand cand vad ca cate un scriitor care posteaza ceva pe perete, daca e smecher dau si share”.

“Cartea nu este promovata pe internet, astia in fiecare an gresesc subiectele”.

“Stefan Gheorghidiu era frustrat, nu se poate sa iubesti o tarfa, aia vroia bani mai ales ca a dat de ala la Odobesti. Ce prost sta dupa fundul femeii?”.

“In opinia mea romanul “Morometii” are la baza tema iubirii dintre Stefan si Ela”.

“Romanul Ion cuprinde 6 parti adica 6 carti si a fost scris in 17 zile, semn ca va sfarsi grav Ion. A fost omorat cu o furca care o tinea tatal Anei in grajd”.

Cititi mai multe perle ale elevilor si articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?