ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » CE POȚI SĂ FACI CÂND STAI MAI MULT ÎN CASĂ?

CE POȚI SĂ FACI CÂND STAI MAI MULT ÎN CASĂ?

Coronavirus poate fi fatal pentru cei care au deja diverse boli, de aceea cea mai sigură metodă pentru a evita răspândirea virusului COVID-19 este să stai acasă cât mai mult timp posibil.

Iată ce activități îți recomandăm ca să îți fructifici timpul în casă:

1. Citeşte cărțile pe care le-ai început cândva, dar le-ai uitat pe noptieră, fiind mai mult preocupat să vezi ce poze şi-au mai pus prietenii tăi pe Instagram sau Facebook.

2. Aveai 2-3 idei de afaceri pe care de mult doreai sa le pui într-un plan de afaceri detaliat. Acum ai timp! Analizează piața online, vezi care sunt costurile, ce impozite se plătesc la stat, cum funcționează o firmă, ce înseamnă cash flow, marja de profit etc. O planificare temeinică poate face din tine un antreprenor de succes.

3. Dacă te simți epuizat fizic si psihic, poți să ceri o listă de filme la care să te mai relaxezi.

4. Chiar şi acasă poți să faci exerciții fizice pentru a te menține în formă. Ai internet la discreție, așa că poți căuta pe Youtube un program de pilates pe care să il faci pe covor sau podea.

5. Poți să asculți muzica pe care o adori și dacă îți lipsesc cumva nopțile din club, poți să dai muzica puțin mai tare (evitând orele de liniște) și să dansezi prin casă. Așa vei face și mișcare, iar endorfinele te vor face să te simți mai fericit.

6. Daca ai un hobby pe care poți să il practici în casă, îl poti aprofunda! De exemplu: desen, cântat (voce sau instrument), gătit, citit și lista poate continua.

7. Daca eşti foarte ocupat/ă, acum iți poți face timp să îți suni părinții sau prietenii aflați departe și cu care îți era dor să vorbești la telefon, să le auzi şi vocea… mai lasă chatul online 🙂

8. Ai un animăluț acasă care îți cere atenție și vrea să vă jucați? Va fi cel mai fericit!

Text de Ramona Leonida

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?