ACASA » STIRI DIN CONSTANTA » Ce planuri are Politia Rutiera Constanta pentru intersectia de la Cora

Ce planuri are Politia Rutiera Constanta pentru intersectia de la Cora

Daca esti sofer in Constanta, este imposibil sa nu fi trecut, cel putin o singura data, prin sita de injuraturi si blocaje din sensul giratoriu de pe bulevardul I.C. Bratianu, zona hypermarketului Cora.

Sensul giratoriu de la intersectia bulevardului I.C. Bratianu cu strada Dezrobirii a fost construit in primavara anului 2013. Acesta, ca orice sens giratoriu, are rolul de a fluidiza traficul, insa din cauza arterelor largite si a diametrului pe care il are sensul giratoriu, problema nu a fost rezolvata, ba din contra. Planurile Primariei au fost bazate pe un studiu de trafic rutier, insa in practica s-a dovedit a fi un esec in lupta cu numarul mare de masini la anumite ore ale zilei, scrie Cuget Liber.

intersectie Cora Constanta

De l-ar face sa dispara, ar fi viata mai usoara. Foto: Cuget Liber

Am solicitat Primariei sa gaseasca solutii pentru fluenta in acea intersectie. Printre sugestii s-au numarat punerea in functiune a instalatiei semaforizate la orele de varf si departarea marcajelor pietonale dinspre intersectie. Rămâne acum sa decida Primaria ce este de făcut“, a declarat pentru Cuget Liber, Ciprian Sobaru, seful Biroului Rutier din cadrul Serviciului Rutier Constanta.

Citeste articolul integral AICI.

 

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?