ACASA » STIRI » Ce maşină conduce MR. BEAN şi cât a dat pe ea

Actorul britanic Rowan Atkinson şi-a mărit colecţia impresionantă cu un automobil nou-nouţ. Îi plac la nebunie maşinile puternice şi viteza excesivă. Rowan Atkinson (59 de ani) nici nu se uită la bani (are o avere de 118 milioane de dolari – n.r.) atunci când vine vorba de marea lui pasiune pentru automobile scumpe.

Pizza Evo

De când s-a zvonit că s-a despărţit de soţia sa, Sunetra, Mr. Bean îşi face singur aprovizionarea. Starul britanic merge la cumpărături neapărat la volanul unei maşini care valorează cel puţin 332.000 de dolari (un milion lei).

5 (1)

Însă bolidul de 591 cp, care atinge viteza maximă de 320 km/h, i-a cam dat bătăi de cap actorului, la propriu. Atkinson părea încurcat din cauza uşilor care se rabatau în sus, dar nu lăsa deloc punga de cumpărături din mână. După ce şi-a făcut praf bolidul de 4,9 milioane de dolari (15,9 milioane lei) în 2011, actorul e foarte prudent la volan.

5

Binecunoscutul comedian Rowan Atkinson este un împătimit al maşinilor de mare viteză. Actorul are o colecţie impresionantă de maşini, printre care o Honda NSX, un Jaguar Mk7, un Aston Martin DB2, un Ford Falcon, un BMW 328 şi un Rolls-Royce Phantom Coupe.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?