ACASA » STIRI » Muzica » CE BINE CĂ E JOI. Stelu Enache şi cel mai nou videoclip al său

CE BINE CĂ E JOI. Stelu Enache şi cel mai nou videoclip al său

CE BINE CA E JOI. Cunoscutul artist constănţean, Stelu Enache a lansat videoclipul celui mai nou single al său, “Ce bine că e joi“.

Ce bine că e joi este doar începutul unei frumoase serii de single-uri pe care intenționez să le lansez de-a lungul anului, fiecare însoțite de câte un clip“, spune Stelu Enache pe site-ul său oficial.

Piesa a fost înregistrată cu o trupă de muzicieni formată din Ștefan Crăciun (chitară), Adrian Stavian (pian), Vasi Ignat (acordeon), Narcis Chiamil (tobe și percuție) şi Andrei Răilean (contrabas), avându-l ca invitat special pe violonistul german Mani Neumann (supranumit si violonistul diavolului, fost membru al celebrei trupe Phoenix).

În urmă cu mai bine de 15 ani, Stelu Enache a intrat în familia selectă a muzicienilor de înaltă ținută. În tot acest timp, colaborările sale cu artiști români de talie internaționala au confirmat personalitatea unică.

A lansat până acum, împreuna cu Ovidiu Lipan Țăndărică, albumele ”Bachița” (2004) și ”Iskender” (2007), două discuri unitare pe piața muzicală autohtona. Un nume de referință, Gheorghe Zamfir, este cel împreună cu care Stelu Enache a colaborat pentru albumul ”Iskender” (2007).

Mai multe piese de pe albumele lui Stelu Enache puteţi asculta pe www.steluenache.ro

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?