ACASA » STIRI » Diverse » Ce AUDIENTE a facut premierea serialului DESCHIDE OCHII, cu Victor Rebengiuc

Ce AUDIENTE a facut premierea serialului DESCHIDE OCHII, cu Victor Rebengiuc

AUDIENTE DESCHIDE OCHII PRO TV. Noul serial de la Pro TV, “Deschide ochii” a fost unul dintre cele mai urmarite programe, reusind sa se claseze pe primul loc la nivel urban si comercial. La nivelul intregii tari, serialul de pe Pro TV a fost pe locul al doilea, dupa Antena 1, la cateva zeci de mii de telespectatori diferenta, transmite paginademedia.ro

Pizza Evo

Asadar, la nivelul national, peste un milion de romani s-au uitat in fiecare minut la serialul de pe Pro TV. “Deschide ochii” a fost pe pozitia a doua, dupa Antena 1, care avea cu 60.000 de telespectatori mai mult pe emisiunea “Poftiti pe la noi: poftiti si daruiti”.

Locurile 3, 4 si 5 au fost ocupate de Kanal D, Antena 3 si Romania TV, mai transmite paginademedia.ro

La nivel urban, Serialul cu Victor Rebengiuc a fost urmărit de 560.000 de telespectatori pe minut la orase. Pro TV a fost pe prima pozitie, urmat de Kanal D (aproape 500.000 de telespectatori), Antena 1, Antena 3 si Romania TV.

Pe segmentul comercial, peste 300.000 de telespectatori intre 18 si 49 de ani au urmarit serialul de pe Pro TV. Locul doi pentru Antena 1, cu 230.000 de telespectatori din acest target si trei pentru Kanal D.

Citeste articolul complet AICI

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?