ACASA » Fun pe net » Ce ai face dacă ai afla că TE-A ÎNŞELAT? Iată ce au făcut câteva femei!

bigstock-Aggressive-Woman-Boxing-12038132-1024x682Te doare, te simţi tristă şi foarte furioasă, iar când nervii nu mai au loc în tine ce faci? Unele femei plâng, altele ţipă şi altele dau foc maşinii iubitului. Uite câteva cazuri în care femeile trădate pur şi simplu au luat-o razna:

Pizza Evo

.

.

La talcioc cu lucrurile fostului
O femeie din Canada a aflat că soţul ei o înşală, aşa că, atunci când el era plecat cu domnişoara în cauză, ea a scos la vânzare lucrurile preferate ale bărbatului – inclusiv canapeaua, fotoliile din peile şi chiar şi casa. Desigur, le-a vândut la preţuri mici, iar cu banii strânşi i-a plătit pe avocaţii de divorţ.

Hoţii de… penisuri
Un bărbat din China a sunat disperat autorităţile că pe timp de noapte hoţii au venit şi i-au furat penisul. Bărbatului i-a fost pus ceva pe cap, iar apoi i-a fost tăiat penisul. Poliţiştii sunt convinşi că numeroasele amante pe care le-a avut chinezul au fost cele care l-au schingiuit, după ce au aflat unele de celelalte.

Sărut fără limbă
O femeie din Statele Unite a aflat că iubitul ei îi era infidel, chiar de Ziua Îndrăgostiţilor. S-au certat foarte rău, iar când bărbatul a vrut să-şi împace iubita şi s-a aplecat s-o sărute, aceasta i-a muşcat limba atât de tare încât a rămas cu o bucată destul de mare din ea în gură. A pus muşchiul într-o pungă cu gheaţă şi l-a dus pe bărbat la urgenţe, însă medicii nu au reuşit să îi coasă la loc bucata de limbă.

O răzbunare dezgustătoare
Un tânăr de 20 de ani din New York s-a despărţit de iubita sa după ce a aflat că aceasta îl înşela. Aşadar, bărbatul s-a dus să dezgroape animalul de casă al fetei – o şinşila – care murise cu câteva săptămâni înainte şi i-a trimis mai multe imagini oribile pe telefon.

Consilierul lui Barack Obama
Unul dintre consilierii economici ai preşedintelui Barack Obama, Charles Phillips, a avut o aventură de opt ani de zile, deşi era însurat. Când a aflat că bărbatul vrea să se împace cu soţia sa, YaVaughnie Wilkins a plătit nu mai puţin de 250.000 de dolari pentru trei billboarduri imense care au apărut în centrul oraşului. Pe billboard apar ei doi, YaVaughnie şi Charles, cu textul “eşti sufletul meu pereche pentru totdeauna”. Astfel, consilierul a fost forţat să recunoască public amantlâcul.

TE-AR PUTEA INTERESA:

Evenimente Constanta

Login

Lost your password?